Gå til innhold

Simen M

Medlemmer
  • Innlegg

    458
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Simen M

  1. Kan de bli tidenes beste sesong!!

    Får vel fortsette på lvl 81 hc berserkern min før delve league er over så jeg får rippa.

    Blizzard kommer aldri til og lage et spill med så mye dybde som poe i char builds etc igjen.

    De går for massene ikke dybde og kompleksitet og da får man spill som d3.

    Det er først når du når 90 at spillet virkelig starter ;)

    Ellers helt enig der, Blizzard har rett og slett vært for trege og henger nå laaangt etter på ARPG fronten, om de ikke har ramlet helt av. GGG har levert på alle måter med nytt innhold, oppgraderinger av spillmotoren og en litt snillere start (read: tutorial) for nye spillere, og alt dette uten å negativt påvirke dybden eller kompleksiteten i spillet.

     

    Forøvrig bør det merkes at dette er både en ny league og expansion. Nytt gear, skills, map og hideout tilesets, med tilhørende og sårt trengt QoL update på sistnevnte, samt integrering av mechanics fra de 3 siste leagues i core game.

    Å få spillet på PS4 samtidig er bare en bonus :)

  2. Monster Hunter stiller med flere solide titler, men har i stor grad vært utilgjengelig for det vestlige mainstream markedet grunnet de til dels upopulære platformene det har blitt lansert på.
    Satsingen på Xbox One, Playstation 4 og etterhvert PC er kanskje det lureste Capcom har gjort de siste årene, noe salgstallene klart demonstrerer.
    For øvrig er MHW et solid Monster Hunter spill selv om det mangler variasjon i våpenmodeller og fiender (tenker DLC'er vil fikse på det, til enkeltes store ergelse).
    Med 150+ timer klokket inn allerede uten å helt ha kommet til endgame ser jeg for meg at dette fort kan bli den mest spilte titlen i mitt bibliotek etterhvert.

    Må forsåvidt også få ut litt misnøye rundt historedelen av spillet som inneholder cutscenes man ikke kan hoppe over i det hele tatt. Å lage seg en ny karakter dersom man er misfornøyd med navn og kjønn, eller rett og slett bare for å grinde etter nytt utstyr kan fort bli en smertefull opplevelse.

×
×
  • Opprett ny...