Gå til innhold

Ivan`

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ivan`

  1. yep som det sto skulle jeg lage en padfil med .reg så la jeg den i reg`t å reboota sjekket partition magic å vips der var det en disk som var kommet gitt :p

     

    var sikkert noe med att jeg formaterte win å da forsvant noe filer å alt vart orginalt igjen :)

     

    thx for alle svara da for en si :)

  2. Har du lest stickyen?

     

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=165302

    7360648[/snapback]

     

     

    Vet ikke om du fortod meg riktig :) , men problemet er att jeg har hatt disken i års tid å den funket fullt ut 200g , men vart mindre da jeg formaterte den , som jeg har gjort en del ganger som jeg synes var rart !

    Så er ikke helt sikke hva det er , var som en del av hddn var blitt lukket på ett hvis..

     

    PS : leste stykyen og fant lisom ikkenoe som jeg finner ut som kan være feil med min hd siden den fungerte perfekt for en uke siden...

     

    inngen som har hatt dette problemet?

  3. Hei jeg her forelden dag formaterte hdd`n min på 200g , men etter det skjedde noe jeg ikke fant ut denne gangen , den gikk ned til 127g på win å jeg har mixet å trixet i partition magic , men nå står jeg fast får den ike tilbake , noen som kan hjelp meg med det problemet ?

     

    /ivan

  4. Forstår heller ikke helt hva du mener, men du kan lage 2 mapper; en med selve filmen ferdig behandlet "video_ts"og en tom mappe med navnet "audio_ts". Så putter du de to i en mappe som du kan gi navnet på filmen.

     

    Så bruker du Folder2iso på den "yttrste mappen og lager en iso-fil av den.

    Den kan du brenne i DVD-decrypter, imgburn eller andre betal-program.

     

    For litt mer kyndig hjelp, så finnes den f.eks på afterdawn

     

    Du kan også bruke Imgburn

    7360298[/snapback]

     

     

    Når man skal kopiere/ rippe en dvd plate så må du gjøre følgende

     

    1. du tar å laster ned dvd shirk (som hvist på en url en post lenger opp) å evnt hvist du får en encode error så må du laste ned ANYdvd , den finner du bare ved å google den eler dc elr hva enn du laster ned med.

     

    2. når det er gjort åpner man dvd shrink trykke på "open disc" så leser shrink dvd platen, når det e gjort så trykker du knappen "backup" så velger du hvor du vil legge isofilene.

     

    3. Nå for å kunne se på dvdplaten i en god dvd spiller så må du brenne begge iso mappene "AUDIO_TS og VIDEO_TS" BEGGE mappene må brennes på platen!

     

    Og så vips er det bare å teste platen da funker den som en helt vanelig dvd med menyer og alt , man kan fjerne reklame osv i anydvd hvist du vil å.

     

    Håper det var en godt forklart framgangsmåte.

     

    /ivan

  5. Hmm , ja si det du. Har ikke ati readon så har ikke så mye peiling på di korta egentlig ,men har du prøvd å formater c: da og innstaler alt på nytt å se hva som skjer. Da skal det no sikkert ordne seg , eller så er det feil med call of duty spillet.

×
×
  • Opprett ny...