Gå til innhold

Parallax1

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Parallax1

  1. Har du ikke en backup-harddisk, en reiseradio, en PC'høyttaler eller noe annet med 12V adapter? Jeg har minst 5 liggende, men så har jeg muligens en anelse samlemani da :-)

    Finner bare mokkel-adaptere (7V / 0.2A, osv), men så har jeg for det meste bare liggende mye PC-kabler og hardware fra oppover årene i et par poser. Så jeg gikk for strømforsyningen og pluggen fra Elfa, dukker nok opp i posthylla over helgen :)

  2. Ja gjør det. Men på 12VDC så er 5.5/2.1 mest brukt. (Alternativt 5,5/2.5 som også brukes en god del). Ellers så har du jo pluggen fra før. Du kan jo klippe av kabelen fra det gamle adapteret. :-)

    Tenker du har rett selv om det ser ut som den er 3mm eller muligens 2,5mm (synet er nok ikke 20/20 her :D) - ser omtrent ut til å matche en fyrstikk (motsatt side av hodet).

     

    Vegrer meg litt for å gå til steget for å ta frem saksen, da jeg er litt grønn på spesielt det :)

     

  3. Hei,

     

    Håper dette er rette forum, da det her ikke er snakk om en løsning ifb. reising.

     

    Har nettopp fått i hus en Roku Premiere+, importert fra USA. Ser ut som jeg slipper unna omformer (se vedlagt bilde av strømforsyningen) - spørsmålet mitt blir da angående adapter.

     

    Jeg er usikker på om såkalte 'reiseadaptere' som for eksempel denne:
    http://www.clasohlson.com/no/SKROSS-World-to-EU-reiseadapter/36-4797

     

    faktisk kan benyttes til permanent bruk (har lest en del motstridende påstander). Noen som har noen erfaringer med dette?

    post-306389-0-96285000-1477584838_thumb.png

  4.  

    Hva er det med Half life 2 som gjør deg sjokkert over å ikke bli kvalm etter en time?

    Et utbredt problem med det spillet. Var første FPS hvor det ble virkelig ille for meg. Orket aldri fullføre det. Godt spill, men ikke godt nok til å veie opp for ubehaget.

     

    Én grunn til at jeg er skeptisk til å skaffe meg Oculus Rift.

    Er lenge siden jeg spilte det - men tipper det har å gjøre med at det bruker en høy default field-of-view setting, samt av hvis VSYNC er på kan det påvirke dette.
  5.  

    Hadde ikke plaget meg.

     

     

    Windows må patches. Drivere må oppdateres. Kontrollere må mappes. Det er ikke alle spill som kommer på Steam. Steam må patches. Dessuten vet jeg at dersom jeg har muligheten til å customize og oppgradere å gjør jeg det. Alt det der slipper jeg med konsoll, bortsett fra å måtte trykke "ok" til en oppgradering innimellom.

     

    Jeg vet at ikke alle har det sånn, men det er mange av oss (om kanskje ikke fullt så mange her inne).

    Windows Update kjøres automatisk i bakgrunnen som standard. Nvidia har automatisk driveroppdatering. Andre driveroppdateringer er stort sett irrelevant med mindre du bytter hardware. Bruk standard kontrollmapping, det funker hest. Steam patches automatisk uten at du trenger å røre en finger, det gjør også spillene. Ditt konsoll-argument er totalt på kjøret.

    • Liker 2
  6. Kan ikke være mer enig med konduktans.

    Paywall-løsningen for en liten mengde Extra-artikler synes jeg var greit, de fleste artiklene klarte uansett ikke heve seg over det journalistiske nivået som kjøres på Tek-sitene. Men det er ugreit å dra dette enda lengre, til nivået som NY Times prøvde for noen år siden - hvor leserne er TVUNGET til å betale.

     

    Dette er ikke bra, og dere kommer garantert til å miste mange lesere. Svært mange bruker adblock i dag uten problemer. Har dere i redaksjonen faktisk vurdert effekten av dette? Er det ønskelig av journalistene også å kjøre denne linjen, eller er det et tiltak som er tvunget igjennom av ledelsen?

  7. Phil Fish må gjøre hva han vil for min del. Men måten han har framstått på selv (lenge før "Indie Game The Movie") som et egosentrisk r*sshøl gjør at jeg har null respekt. Så han taklet ikke presset... det er hans eget problem. Spillverden mister ingenting ved at han gir opp og whiner seg ut døra.

  8. Spørsmålet er vel heller hvorfor noen gidder kjøpe nye TVer når det har skjedd så lite den siste tiden. At 4K nok sikkert fører til en økning er vel egentlig ikke så sjokkerende å spå. Hvis det IKKE førte til økning hadde jeg blitt sjokkert.

    Et bedre spørsmål er kanskje hvor lenge økningen holder seg. Jeg ser for meg flere muligheter:

    1) Økning i 4k markedet (dette innebærer også at 'innhold' faktisk også er på plass)

    2) 4k markedet blir nisjè som 3D med lave salgstall

    3) 4k tar av over tid og blir en langvarig suksess (svært svært lite sannsynlig)

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...