Jump to content

Virkz

Medlemmer
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Fikk lagt til i kurven, så krasjet siden under betaling, men fikk den opp igjen og rakk det før 20min hadde gått. (De fjerner fra kurven etter 20min)
 2. Denne siden oppdaterer Proshop om hva som kommer inn til de: https://www.proshop.no/RTX-30series-overview Samt siden shauge2 linket til: https://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=2&tid=986632#seneste
 3. Husker når 2080 ti Gaming X Trio kom ut, det var nesten helt umulig å få tak i starten. Komplett lar deg ikke legge inn ordre på det mest populære kortene, men flere av MSI kortene kan du legge inn på.
 4. Får tilbake pengene for et MSI 2070 Gaming Z som ble defekt fra Elkjøp. Tenkte å kjøpe et 3070 Suprim X fra Komplett med 10% rabatt, men har dere noen erfaring med andre kort som kan være lettere å tak i (oftere på lager)? Skal brukes med en 1440p/165Hz skjerm så tipper 3070 er fint.
 5. https://www.proshop.no/RAM/GSkill-TridentZ-Neo-DDR4-3600-C16-DC-AMD-16GB/2792051 Disse er å anbefale akkurat nå
 6. Hvis du ikke skal overclocke så er det ikke mye vits å kjøpe U12S over stock kjøleren som følger med 3600. Ville også gått for disse RAM-brikkene: HyperX 3200 MHz, C16, 2x8GB. Du vil helst ha 3600 MHz for AMD og da har vi disse: Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3600MHz 2x8GB, C18. Men tipper det ikke vil merkes noe ekstra performance for de ekstra 200kr. Husk på at RAM hastighet må settes manuelt i BIOS! Denne SSDen er også på tilbud: Corsair Force Series MP510 960GB M.2 SSD, den ligger over 660p i noen tester jeg så, og under i noen. Men virker overall bedre.
 7. Det går litt ut på hva den skal brukes til, hvor lenge du skal låne den og hva du selv går. Som regel er det lettere å gå gjennom veileder hvis dette er til en master oppgave. Du kan jo sende en mail til guru@idi.ntnu.no eller hardware@idi.ntnu.no, og forklare hva du skal gjøre, og hvorfor du trenger en PC.
 8. Høres ganske likt ut utenom at vi har noen ganger det faller ut over lengre tid. Har prøvd å få de til å sjekke alt av linjen, men virker som de ikke legger nok innsats i feilsøkingen. Kan prøve igjen å høre med flere av naboene for å se om jeg kan få med meg flere.
 9. Hei Har nett gjennom Telenor (Canal Digital) som blir levert over Coax med TV. Alt fungerer som regel helt fint utenom i perioden Juli-September (Utenfor min forstand hvorfor akkurat da og hvorfor det skjer hvert år som klokkeverk.) der vi til tider får svært lave nivåer på signalet som gjør at upstream faller ut. Når på dagen nivåene går ned er som oftest på kveldene, men det kan skje på dagtid bare i svært mindre grad. Upstream faller bort i alt fra 1-2 minutter opp til 5 minutter, dette skjer med jevne mellomrom før alt blir bra igjen til neste gang. Tidligere så har tekniker vært innom og sjekket uttaket på stua og finner ikke noe feil der, sjekker skjøten i etasjen og finner ingen feil der. Konkluderer hver gang med at alt er fint, likevel om kundesenter kan se at verdiene er for lave. Flere ganger byttet modem. Har hørt med naboene om de merker noe, men ingen er tekniske nok til å få noe ut av. Noen har klaget på dårlig nett men vanskelig å vite hva det er. Ringte inn for 2 uker siden og klaget, kundebehandler så at verdiene var lave til tider og skulle få tekniker til å komme å se på linjen utenfor (dropkabel) og hvis han ikke fant noe skulle de si ifra så de kunne sjekke inne. Fikk melding forrige uke at feilen var rettet med en ekstra melding med en gang at tekniker har prøvd å kontakte meg men kunne ikke så saken var avsluttet. Null i telefonloggen fra tekniker. Prøver å få ut hva som har skjedd her nå men kundeservice er ikke akkurat de raskeste til å svare. Ingenting endret seg etter dette og nettet faller stadig ut. Har ikke rørt kablene inne siden en gang tidlig i vår og alt har fungert fint frem til nå. ​Har noen tips til hva det kan være? Hva jeg kan spørre/si til kundeservice for å få det fikset en gang for alle. Vi er flere som bor her og spilling er helt umulig. Vanlig surfing går men litt kjipt når det faller ut akkurat ut når du skal gjøre noe.
 10. Kan det være "Den blå sandens hemmlighet"? https://tv.nrk.no/serie/den-blaa-sandens-hemmelighet
 11. Han lurer på hvorfor du ikke bruker det innebygde nettverkskortet. Gigabit kontroller = Nettverkskort så og si
×
×
 • Create New...