Jump to content

Virkz

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. https://www.proshop.no/RAM/GSkill-TridentZ-Neo-DDR4-3600-C16-DC-AMD-16GB/2792051 Disse er å anbefale akkurat nå
 2. Hvis du ikke skal overclocke så er det ikke mye vits å kjøpe U12S over stock kjøleren som følger med 3600. Ville også gått for disse RAM-brikkene: HyperX 3200 MHz, C16, 2x8GB. Du vil helst ha 3600 MHz for AMD og da har vi disse: Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3600MHz 2x8GB, C18. Men tipper det ikke vil merkes noe ekstra performance for de ekstra 200kr. Husk på at RAM hastighet må settes manuelt i BIOS! Denne SSDen er også på tilbud: Corsair Force Series MP510 960GB M.2 SSD, den ligger over 660p i noen tester jeg så, og under i noen. Men virker overall bedre.
 3. Det går litt ut på hva den skal brukes til, hvor lenge du skal låne den og hva du selv går. Som regel er det lettere å gå gjennom veileder hvis dette er til en master oppgave. Du kan jo sende en mail til guru@idi.ntnu.no eller hardware@idi.ntnu.no, og forklare hva du skal gjøre, og hvorfor du trenger en PC.
 4. Høres ganske likt ut utenom at vi har noen ganger det faller ut over lengre tid. Har prøvd å få de til å sjekke alt av linjen, men virker som de ikke legger nok innsats i feilsøkingen. Kan prøve igjen å høre med flere av naboene for å se om jeg kan få med meg flere.
 5. Hei Har nett gjennom Telenor (Canal Digital) som blir levert over Coax med TV. Alt fungerer som regel helt fint utenom i perioden Juli-September (Utenfor min forstand hvorfor akkurat da og hvorfor det skjer hvert år som klokkeverk.) der vi til tider får svært lave nivåer på signalet som gjør at upstream faller ut. Når på dagen nivåene går ned er som oftest på kveldene, men det kan skje på dagtid bare i svært mindre grad. Upstream faller bort i alt fra 1-2 minutter opp til 5 minutter, dette skjer med jevne mellomrom før alt blir bra igjen til neste gang. Tidligere så har tekniker vært innom og sjekket uttaket på stua og finner ikke noe feil der, sjekker skjøten i etasjen og finner ingen feil der. Konkluderer hver gang med at alt er fint, likevel om kundesenter kan se at verdiene er for lave. Flere ganger byttet modem. Har hørt med naboene om de merker noe, men ingen er tekniske nok til å få noe ut av. Noen har klaget på dårlig nett men vanskelig å vite hva det er. Ringte inn for 2 uker siden og klaget, kundebehandler så at verdiene var lave til tider og skulle få tekniker til å komme å se på linjen utenfor (dropkabel) og hvis han ikke fant noe skulle de si ifra så de kunne sjekke inne. Fikk melding forrige uke at feilen var rettet med en ekstra melding med en gang at tekniker har prøvd å kontakte meg men kunne ikke så saken var avsluttet. Null i telefonloggen fra tekniker. Prøver å få ut hva som har skjedd her nå men kundeservice er ikke akkurat de raskeste til å svare. Ingenting endret seg etter dette og nettet faller stadig ut. Har ikke rørt kablene inne siden en gang tidlig i vår og alt har fungert fint frem til nå. ​Har noen tips til hva det kan være? Hva jeg kan spørre/si til kundeservice for å få det fikset en gang for alle. Vi er flere som bor her og spilling er helt umulig. Vanlig surfing går men litt kjipt når det faller ut akkurat ut når du skal gjøre noe.
 6. Kan det være "Den blå sandens hemmlighet"? https://tv.nrk.no/serie/den-blaa-sandens-hemmelighet
 7. Han lurer på hvorfor du ikke bruker det innebygde nettverkskortet. Gigabit kontroller = Nettverkskort så og si
 8. Har sett på den bra pris. Noen som har erfaring med G-Sync og ikke G-Sync er det verdt 1400kr mer for G-Sync
 9. Det skal ikke være et problem over kortere trekk har jeg forstått, kan bli et problem når du skal ha 3-5m+ på kabelen. DisplayPort 1.2 støtter akkurat opptil 1440p 165 Hz, så lenge du er innenfor spec så går det fint.
 10. Oi den hadde jeg ikke fått med meg. Har 1000 bonuspoeng inne hos Komplett så kan hende fort det blir HP. Nå blir det å finne forskjellen på de.
 11. Var svært lite å finne om Yashi. Noe erfaring om de kontra HP?
 12. Holder på å vurdere å kjøpe denne: HP Omen. Noen som har noen tanker? Evt finnes det noen andre skjermer som det er verdt se på og kanskje vente til Black Friday. Pris rundt 3-5k. Krav til skjerm: 1440p 144Hz og opp 27" og opp G-Sync er pluss men ikke must Skal brukes med 2070 som skal drifte Battlefield V, Destiny 2 og CS(Grunnen til 144Hz). Akkurat nå har jeg en Samsung 27" 1080p PLS 60Hz skjerm.
 13. Til 1668kr mer enn jeg fikk det på Elkjøp til... Hvis prisen på 2080 synker kan jeg vudere den over 2070 men ikke som der er nå
 14. Hva trur dere, lurt å avbestille Gaming Z til Elkjop?, har nå leveringsdato 29. November. Får ikke mye tid til å spille før midten av Januar. Vil prisene gå nedover til neste år
×
×
 • Create New...