Gå til innhold

halloooooooooooooooooooo

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av halloooooooooooooooooooo

  1.  

    en kompis av meg har en windows 7 cd, men jeg lurer på kan jeg bruke den da? jeg mener siden jeg har lest litt på nettet og der står det at du må ha din egen cd som du brukte når du startet pcn første gang, men jeg fikk jo ikke en?

    Har du prøvd youtube videoen?

     

    Ja prøvd den flere ganger og så står det:

     

    Gjennoppretting mislyktes- Feilkode= 0x45d

    (WIMApplyImage cannot apply image: The request could not be performed because of an I/O device error.)

  2. Hei!

    jeg prøvde i går kveld å reformatere pcn min. det er en bærbar acer ( husker ikke modell) men kjøpte den i 2012. og tenkte å reformere den siden for et år siden så avinstallerte jeg en del program fordi datamaskinen var veldig treg og da var jeg uheldig og avinstalerte både antivirus og brannmur og alt sånn så det kom en del virus på datamaskinen min.

    som jeg sa så prøvde jeg å reformatere den i går kveld og den sto på i hele natt men nå så står det at jeg trenger en windows installation disc til å reparere den osv og kan bruke den som den var når jeg kjøpte den. den er helt svart nå og står bare hvit skrift, kan ikke gjøre noe på den.

     

    Hva gjør jeg nå? siden jeg fikk ikke med en cd når jeg kjøpte den..

  3. Jeg har da fått det som kalles utvendige hermorider, og det er helt forjævlig. Jeg skal reise til kjæresten min om en uke og jeg mååå få det bort.

    Det svir og klør, jeg greier ikke sitte eller noe. jeg fikk kjøpt en salve kalt Scheriproct på apoteket for noen dager siden. Den gjorde det bare værre, begynte bare å svi mye mer. Så fikk jeg anbefalt avføringsmiddel, som jeg da prøvde i natt så nå springer jeg mye på do, ikke at det hjelper.

     

    spørsmålet er da om noen her kunne gitt meg tips til å få vekk den jævla smerten i baken? og hvor lenge varer disse hermoriderne?

     

  4. Hei! jeg bare lurer på en ting. Kjæresten min har bursdag snart, er det for kliss og gi han brev der det står hvor mye han betyr for meg, hvorfor jeg elsker han osv..

    noe lignende som dette ( http://31.media.tumblr.com/caae84bc4c98ae434ce2e537276cfa2a/tumblr_mt5gt0AVZu1qcn98fo1_500.jpg )

     

    vist du hadde fått noe slikt av jenten din, hvordan hadde du reagert? blir det liksom sånn " hva skal jeg med dette?" og sånn "okeei" reaksjon eller hva?

  5. En ting jeg lurer på. Er det slik at vist du har sex med en person som du verken er sammen med eller har følelser for så er du en hore?

    Hvem er det som har bestemt at man MÅ ha sex med noen man er knyttet til?

    Ja, det blir litt horete om man går å har sex med flere randome og bare null kontakt etterpå.

    Liksom venninnen min har aldri hatt sex med noen som hun har hatt følelser for, skjer det så skjer det. Blir det sett på som horete eller hva?

     

    Hva er sex for deg? Følelser eller det å nyte det?

  6. Høh? Spør du om hvem som fant opp seksuell befruktning som innebærer aktiv bruk av kjønnsorganer?

     

    Naturen og/eller evolusjonen "fant opp" dette.

     

     

    -Deluze

     

     

    nei det må være noen som prøvde det for første gang?

  7. Viste ikke hvor jeg skulle sette denne men uansett

     

    Jeg vurderer å ta piercing i tunga i løpet av denne uken, er det noen som har det her?

    -var det vondt? Helt ærlig

    - hvordan er det dagene etterpå?

×
×
  • Opprett ny...