Gå til innhold

dkvam

Medlemmer
  • Innlegg

    935
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dkvam

  1.  

     

    Dette er veldig store apps, det er mengder med andre apps som ikke har noen funksjonell erstatter. Man kan sikkert argumentere for at dette blir ett mindre problem, men det er ikke særlig mye som trekker positivt heller for OSet i mine øyne. Det er ikke noe at den største ulempen blir mindre.

     

    AtW

     

    Slik var det også for noen år siden da Android var ny.

    Var faktisk lenge de ikke var "mulig" å kjøpe apps, og man måtte nøye seg med gratis-apps.

     

    Har personlig ikke hatt WP ennå, men skal kjøpe meg ny telefon mot sommeren, og lurer jeg på om jeg skal prøve meg på det.

    Ja dette husker jeg. Jeg var en tidlig Android bruker og det var verre enn det er å ha Wp for øyeblikket:)

    Å kjøpe apps var ikke mulig,noen apper var en vits i forhold til iOS sine og Android i versjon 2 hadde tydelige mangler,samt for min del veldig ustabilt. Vet ikke hvor mange ganger jeg trykket tving lukking av app på min HTC desire.Men det var ofte!

     

    Jeg bruker nå WP,og gleder meg til å se hva Microsoft klarer å gjøre med Windows Phone fremover.

  2. At trådløs lading ikke har tatt av mer forundrer meg. Har en Lumia920 og trodde først at trådløs lading bare var en slags gimmick. Hvor vanskelig er det å koble til en lader liksom:)

    Men etter å ha tatt det i bruk er det nesten must have!

    Håper Nokia/MS setter det høyt på funksjonslista. Jeg vil ikke ha et separat ladedeksel men et som erintegrert i tlf. (løsningen til S4 er OK,løsningen til Lumia 925/1020 er ikke)

     

    Håper bare at hvis trådløs lading tar av skikkelig at de holder seg til en standard. Frykten er vel at Apple lager sin egen standard istedet for Qi eller tilsvarende..

  3. Vil ikke si noe negativt om noe som helst egentlig. Men er jeg den eneste her som ikke er gira på en ny Xbox? Er ikke en fanboy, men bruker bare Pc og Ps3 nå (litt nysgjerrig på Wii U). Kan ikke forestille meg å kjøpe mer enn en neste-generasjons konsoll.

     

    4 av 5 av de som poster over deg er ikke så veldig gira på en ny Xbox,så nei... Det er ikke bare deg!:D

     

    Jeg driter i om det heter Xbox eller Playstation,kjøper det som gir best feeling. Dvs en blanding av ytelse,exclusives,tilleggsfunksjoner og konsollens utseende bestemmer dette. Always on ser jeg på som en relativt problemfri greie. Kan ikke huske å ha opplevd at internettet i huset noen gang har slutta å virka.. Hvis det skulle gjøre det så får man stikke hodet ut i den eventuelle sola:)

     

    er spent på Sony i år,tross at de lanserte konsollen uten å faktisk vise den fysisk. L-O-L? Microsoft hadde best produkt forrige gang,men ting kan snu fort:)

  4. Litt informasjon som tar for seg det mange lurer på:)

     

    What About Windows Media Center?

     

    You will be able to download Windows Media Center for free when you upgrade to Windows 8 Pro during the limited-time offer. You'll find the free Media Center download as part of the ?Add Features to Windows 8? control panel (formerly known as ?Windows Anytime Upgrade?).

     

    Microsoft had previously announced that Windows Media Center would be available to Windows 8 users for a small fee. This caused some consternation among users since Windows Media Center contains built-in DVD playback functionality for Windows. Previous versions of Windows contained the program for free.

     

    Microsoft said it was dropping the program by default to reduce media decoder licensing costs for computer makers. It's not clear what the Windows Media Center download will cost after Microsoft's introductory Windows 8 upgrade offer expires at the end of January.

     

    What Do I Get to Keep from my Old OS?

     

    Windows XP: Personal files only

     

    Windows Vista: Windows settings and personal files

     

    Windows 7 (all consumer versions): Windows settings, personal files, and apps.

     

    Can I Start Fresh?

     

    Yes. You can choose to take none of your personal information with you during the upgrade process, or you can create bootable media such as USB thumb drive or DVD to format your hard drive.

     

  5. Min arbeidsgiver imponerte og forhåndsbestilte ca. 100stk av denne for et par mnd siden for bruk som PDA/telefon til oss elektrikere ute i felten:)

     

    Synes det høres helt sinnsykt ut hvis foreløpige salgstall stemmer , men S2 har jo vært en knallsuksess og Samsung har klart å lage noe som tilogmed klarer å kapre en og annen eplebruker:)

     

    Selv synes jeg Samsung kan lansere Galaxy S3 med Windows Phone 8 :D

  6. har lenge sikla på hovedkortet ZOTAC IONITX-A-U til bruk i et ITX HTPC kab jeg har. for å kvitte meg med det enorme antec P182 monsteret som står å støyer i stua.

    En kompis skal ta med et kort fra USA og lurer på om det er noen her i landet som har

    fått tak i det og har erfaringer, etc??

     

    Ble ca.1300kr i norska valuta for dette kortet da. 90W psu medfølger , må kjøpe ny ledning til den da i norge.

  7. Må si meg enig i terningkast 5 på denne.

    Etter et par ødelagte nokia 5310 på kort tid bestemte jeg meg for at min neste telefon skulle bli noe som tålte litt mer.

    Planla å kjøpe Sonim XP3 , men var litt skeptisk til prisnivå,etc, og når denne samsungen nettopp hadde blitt tilgjengelig satset jeg penga på Samsung for første gang.

     

    Telefonen har gjennomgått diverse slag,lett vannsprut,masse støv og enda litt til iløpet av 1mnd Og bærer ikke noe preg av dette.

     

    Tekstmeldinger er litt knot for en som er vant til nokia og Sonyericsson.

    Den medfølgende karabinkroken var kjempekjekk helt til reimen den henger på gikk istykker av tretthetsbrudd. Så den holdt ikke håndverkerstandard. Dette medførte at jeg mistet telefonen i snøen hvor den ble liggende helt til jeg var klar over at jeg hadde mistet den.

     

    Men alt i alt er jeg storfornøyd:)

  8. Hei!

     

    Jeg vil bygge meg en bitteliten pc som kan henges bak på flatskjermen(Dell 19") med et VESA feste. Har hørt at dette skal være mulig , men sliter for øyeblikket med å finne et kabinett og fester for dette. Noen som har bygget noe slikt her?

     

    EDIT: Kab trenger ikke CD/DVD slot

     

    som hovedkort tenkte jeg å bruke et billig Atom kort da ytelse ikke er prioritert da pc'n kun skal brukes til tekstbehandling / email og å teste noen linuxdistroer av og til:)

     

    Noen som har erfaringer med chipsetvifta på disse atom kortene? bråker den?

     

    Takker for svar!:)

  9. Lå det med komplett eske eller bare DVD?

     

    Hvis bare DVD kan det jo være du har fått en annen stakkars xbox og spillet som stod i da han eller hun leverte den inn?

     

    daamn , var bare DVD'en ja , og når jeg plukka ut discen ut av lomma så ser jeg at den er brukt tidligere ja.

    Damn:/ Jeg som trodde microsoft hadde begynt å lært seg hva et skikkelig plaster på såret er:D

  10. Min andre RROD inntraff her om dagen , og iht normal prosedyre ble xboxen sendt til tyskland med ups og tilbake igjen. tok ca. et par uker.

     

    Men , når den kom tilbake lå Call of Duty 4 vedlagt i en liten DVD konvolutt.

     

    Noen som har opplevd å fått spill som plaster på såret??? har ikke hørt om det før.

    Var ein kjekk overraskelse ihvertfall :thumbup:

  11. Hei!

     

    Jeg trenger litt hjelp i den store linux jungelen.

     

    Jeg har funnet meg en liten Via C3 pc på 600mhz i et smekkert lite hush kab. med kun passiv kjøling. Planen var å finne et linux OS som ikke krever all verdens ,men samtidig

    ser rent og pent ut.

     

    Skal kun brukes til Web surfing(helst Opera) og litt open office.

     

    Hardware er C3/600mhz

    256mb ram(oppgraderes kanskje ved behov)

    Gigabyte Wireless LAN PCI.

     

    Takker for evnt. gode forslag:)

×
×
  • Opprett ny...