Jump to content

yesse

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)
 1. connect oslo2.spillvert.no:27035;password skallskått123
 2. Hei igjen, Da har jeg fått pratet med gjengen og de har alle mulighet til å spille imorgen kl 20:00. Så da høres vi i de tider
 3. Heisann, ser nå forslaget. Er på jobb nå, skal høre med gruppa senere idag så kommer jeg tilbake til dere.
 4. connect oslo2.spillvert.no:27035;password skallskått123
 5. Hei, litt stusselig å begynne å leie server en halvtime før kampstart må jeg si men vi kan alltids bruke vår server.
 6. https://www.gamer.no/turneringer/regler/kamp-og-konkurransereglement/29 Kapittel 11. Fremmøte. Uteblivelse. Feil fra hjemmelag 3. punkt.
 7. Hei, vi har nettopp fått melding av vår femte mann om at det er tvilsomt at han kan møte opp til avtalt kamp tidspunkt 20:00. Vi har lest i reglene at vi kan informere admins, gamer.no sentralt (vet ikke helt va dette betyr) og motstander lag om forsinkelsen og dette vil da gjøre at kampen blir utsatt i 45min etter originalt tidspunkt. Vi ønsker å benytte oss av dette.
 8. Har akseptert venneforespørsel her på gamer.no og steam (regner med b4l-mortis er en av dere?) men her har alle mann steam problemer så ser ut til at det kan bli vanskelig å kommunisere der intil videre.
 9. Heisann, her skal alle mann være klar til å filleristes. Tror all viktig info skal utveksles her i kommentarfeltet men sunn fornuft tilsier vel at vi bør legge hverandre til på steam når det kommer til server ip + password for å slippe unna trolls.
 10. Heisann! Vi er en vennegjeng på 4 ifra nord som tenkte å melde oss på Telialigaen. Da vi mangler sistemann tenkte vi å se om vi ikke kunne lete her på gamer.no. Vi er fra 21-28år og alle nærmer seg 4000timer i CSGO. Eneste kriterier vi har er alder over 20 og en del timer + ok kjemi med gruppa. Se hele utlysningen på Gamer.no
×
×
 • Create New...