Jump to content

Dynastiyo

Medlemmer
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Hei! Har veldig lyst til å satse på paragliding/paramotor. Her i Kautokeino er Paragliding i seg selv uaktuelt, da vi ikke har noen høye fjell osv., så Paramotor er det jeg må gå for. Kan noen her peke meg i riktig retning? Har ingen anelse på hvilken kurs jeg må ta, hvor lang tid de tar å ta, hvor mye penger jeg må regne med å bruke på kurs + komplett ustyr med hjelpemotor. Har sett noe med pp1-pp5 kurs nivåer, hva er det? Takk på forhånd!
 2. Hei, Kjøpte meg en Dyson V7 til 2495,- (5295 ordinær pris da). Nå har støvsugeren sluttet å fungere, jeg leverte den tilbake til Elkjøp, også fikk jeg beskjed om at jeg vil få byttet til nytt. Alt var greit, helt til jeg fikk vite at de ikke har Dyson V7 inne, og det er en utgått modell. Da fikk jeg mulighet til å få pengene tilbake(2495,-) eller velge Dyson V8(3788,-) og betale mellomlegget som kommer på 1293,-. Jeg trodde at jeg har rett til å få tilsvarende produkt eller bedre om tilsvarende produkt ikke er tilgjengelig? Om jeg betaler 1293 mellomlegget så har jeg jo da gått helt glipp av Black Friday tilbudsprisen. Hva er det som er rett? Har ikke jeg rett til å kreve en V8 uten å betale mellomlegget eller? Takk for hjelpa på forhånd!
 3. Hei, Har nylig kjøpt meg denne TV'n, også har jeg en Intel NUC D54250WYK fra før av. Nå kjører jeg 1920x1080 pga. jeg får kun 30hz på 4k oppløsning (via HDMI). Det jeg lurer på, er om jeg kjører en 4k film, ser jeg 4k oppløsning eller er det kun 1080? Lurer også på hvordan Samsung CMR funker, mtp. at jeg ser filmene via HTPC'n. Noen som kan gjøre dette klart for meg? Jeg selv syntes at det er ganske "smooth" når jeg ser på filmene via XBMC/Kodi eller VLC. Er det virkelig slik at TV'en gjenkjenner at det er en film som går, så aktiveres det CMR? Takk på forhånd! Kanskje feil tråd? jeg prøver.
 4. Hei, Jeg har nå satt opp en openVPN server på min Synology NAS med DSM 5.1. Brodern(klient siden) bruker jo da openVPN GUI programmet. Jeg har sendt over sertifikatet og openVPN cfg filen, funker veldig bra. Det jeg lurer på er hvordan jeg kan være sikker på at tunnelen er kryptert? Jeg ønsker ikke at internett leverandøren eller noen andre skal snoke. Vi bruker samme internett leverandør og bor i samme bygd. Takk på forhånd!
 5. Har nå brukt headsettet hele dagen uten noe problem nå, men det er noen USB porter den ikke tåler, merkelig nok. Klarer meg nå så jeg lukker tråden. Takk for tips sirhedly
 6. Takk for svar! Jeg bruker ikke trådløs nei. Jeg har vært oppe siden kl 10 å jobbet med problemet, ser ut at jeg har fått fremskritt. Jeg har nå avinstallert Logitech Gaming Software og driveren Windows installerer, i tillegg fjernet alle LGS filene i system32/driver. Jeg har nå brukt headsettet å hørt på musikk nå i 20 min uten noe brudd. Blir spent å se hva som skjer når jeg installerer logitech programmet.
 7. Hei, Jeg har får ikke så lenge siden kjøpt meg ny G930 igjen, etter jeg ødela min gamle. Jeg har i tillegg også bygd ny PC. Det er noe rart med USB dongelen når jeg kobler den på min nye PC, headsettet reconnecter i ett sett, mister signal osv. USB dongelen ser også ut til å ikke tåle alle USB portene på PC'n. Jeg har iallefall funnet ut at min nye PC ikke går overens med USB dongelen, men det gjør min kompis sin PC, da den funger helt fint på hannes PC. Har dere kanskje noe info som kan hjelpe meg? Orker ikke å reinstallere hele w8 på nytt. Jeg har nytlig installert usb 3.0/3.1 driverne, uten noe bedre resultat. Har også ellers avinstallert G930 driverne, og prøvd alle usb portene uten noe nytte. PC specs: Intel Core i7 4790K 4,0GHz (Klokket til 4.7) EVGA GeForce GTX980 SC ACX 2.0 4GB MSI Z97 MPOWER MAX AC Corsair Vengeance Pro Red 16GB 2400MHz Corsair HX1000i 1000W Samsung 840 EVO Series 500GB (850 evo vakke på lager når jeg bestilte)
 8. Takk for svar! Testet det med en 60hz skjerm i går. Kjørte duplicate image, å da ble begge skjermene låst fast på 60hz. Da er denne løsningen helt uaktuell for min del iallefall. Er det noen andre måter å gjøre dette på, med en hardware recorder?
 9. Har sett litt på forskjellige PVR recorders: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=776915 Den er interessant ut MEN den tar inn kun HDMI. Har en 120hz Benq skjerm selv. Det jeg tenker da er å koble HDMI kabeln til PVR boksen så 1 DVI til min 120hz skjerm, så kjøre så at samme bildet vises på begge. DA er spørsmålet, vil jeg kunne ha 120hz på ene skjermen, så kun 30hz-60hz på PVR boksen? Eller vil begge bli dratt ned til 30hz, siden PVR boksen kun støtter 30 eller 60hz? Takk i forhånd!
×
×
 • Create New...