Jump to content

Acer97

Medlemmer
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Stemmer det! FizzBuzz har jeg faktisk hørt om allerede. Dersom jeg får oppgaven(e) under et intervju kan jeg da altså google i vei (innenfor rimelighetens grenser) uten å bli "straffet"? Regner med at man ikke får google logikken til foreks FizzBuzz under intervju så klart, ellers forsvinner vel poenget.
  2. Hei! Som tittelen sier lurer jeg litt på hva/hvor mye man bør kunne til et intervju innen utvikling i eksempelvis Java. Det varierer nok fra stilling til stilling, men la oss si at arbeidsgiver "kun" krever at man har solide kunnskaper innen Java. Hva legger man egentlig i dette? Om jeg kan den grunnleggende teorien med ulike typer klasser, oppdeling av kode, prinsipper og best practices osv og kan vise dette i praksis, er jeg da allerede et godt stykke på vei? Må man kunne detaljert hvordan man foreks henter inn/ut data fra database, filbehandling, oppbygning av ui osv også?
  3. Takk for svar! Vil helt klart prioritere å få utviklerjobb først og fremst, om ikke det lykkes virker det interessant det dere nevner om å kunne kombinere support med litt utvikling. Har forresten opprettet en tråd til som handler om hva man bør kunne til et utviklerintervju, i tilfelle noen av dere gidder å komme med noe der også 😁
  4. Hei! Jeg er ferdig med en bachelor i IT og skal søke jobb. Selv om jeg først og fremst ser etter jobb som utvikler er jeg også åpen for andre ting som it-support for en periode, da mine karakterer er noe svake og jeg ikke har så mye å vise til. Det jeg lurer på er dersom jeg da blir i en support-stilling, si en 2-3 år maks og deretter søker som utvikler igjen, vil man kunne oppleve at det blir enda vanskeligere å få napp eller har det ikke betydning? Selv om det går litt tid fra utdannelsen, vil jeg jo huske/forsøke å holde ved like ferdighetene og helst også lære meg mer. Tenker å forsøke å lære meg og utvikle noe på fritiden i mellomtiden eventuelt.
×
×
  • Create New...