Gå til innhold

Kent-Ove

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kent-Ove

  1. Har du kjøpt deg kamera? Denne tråden var svært interessant :)

     

    Hei,

     

    Nei, har ikke kjøpt meg kamera enda. Det haster ikke sånn, enda ett par mnd til jeg skal på tur igjen. Dette ble mye vanskeligere enn jeg så for meg. Jeg har lest endel tester av kameraer på Akam.no, men blir likevel ikke smart "nok".

     

    Panasonic LX7 og Canon S110 føler jeg kan være gode kandidater, men det finnes så mange andre gode kameraer i denne klassen, så jeg er litt redd for å trå feil.

     

    Du bør også ha en viss teknisk innsikt når du skal vite hvilket kamera du skal handle deg, føler ikke jeg har nok av dette, noe som igjen gjør at valget av nytt kamera blir vanskeligere.

  2. Hei,

     

    Har akkurat kjøpt meg en ekstern harddisk av denne typen:

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=762930

     

    Pakket den ut, koblet den opp til min MacBook Pro, walla - ingen problem. Alt fungerte knirkefritt.

     

    Så skulle jeg koble den opp til min bærbare Asus windows maskin, for og overføre noen bilder - da begynte problemene og komme...

     

    "WD Drive Unlock" kommer opp. Jeg skriver inn passordet jeg satte på, når jeg først kobla den til MacBooken, og jeg får opp meldingen " Harddisken din er nå låst opp ", men så skjer det ingenting.. Jeg finner ikke harddisken på "Min Datamaskin" eller noe annet sted ??

     

    Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, og hvordan jeg går frem for å få Asus maskinen til og fungere sammen med My Passport harddisken ??

     

    Hjelp ?

  3. Jeg var en tur innom den lokale fotobutikken idag. Etter at jeg hadde kort fortalt hva jeg var på jakt etter, fikk jeg kjapt anbefalt dette:

     

    http://www.akam.no/artikler/ser-lyset-bedre-enn-de-fleste/110791

     

    Uff, dette skulle visst bli vanskeligere enn jeg hadde trodd, gitt. Hadde sett for meg at kanskje Canon SX280 HS var det jeg var på jakt etter, men noe sier meg at jeg ikke vil få bedre bilder fra det, enn det jeg har idag ?

  4.  

    Enig med kelux, mange gode modeller velge mellom, det spørs egentlig hva du prioriterer. Minst av de litt mer avanserte modellene er Canon S110, Sony RX100 er veldig bra all round, Panasonic LX7 gir 24mm vidvinkel, Fuji X20 har innebygd søker, Nikon P7700 mest zoom, Olympus XZ2 er også et bra kamera. Vil du ha systemkamera med zoom kan du se på Panasonic GF5 med 14-42 OIS PZ X linse eller Sony NEX-3N. Vil du ha mye zoom finnes de såkalte travelzoom-kameraene som Panasonic TZ40, men der du ikke regne med vesentlig bedre bildekvalitet enn det du har i dag.

     

    Du har rett angående Panasonic TZ40. En kamerat jeg reiser med har dette, og det er lite som skiller bildene våre.

     

    Kjenner du til Panasonic LX7? Gruser det Panasonic TZ40? Jeg er jo godt fornøyd med brukervennligheten på Panasonic kameraet jeg har nå.

     

    Hvordan står Panasonic LX7 seg vs Sony RX100 ?

  5. Pris? Ønsket zoomområde? Hvor avansert skal kameraet være?

     

    Mange gode muligheter nå...

     

    Hadde sett for meg rundt 4000kr? Zoomområde har jeg ikke tenkt noe spesielt på for å være ærlig. Det skal være ett "universal" kamera som gjør en god jobb på alt det jeg skal fotografere.

     

    Kameraet skal ikke være så avansert. Til mer brukervennlig det er, til bedre er det. Jeg er jo godt fornøyd med Panasonic kameraet jeg har nå, så kanskje Panasonic LX7 kan være noe ?

  6. Hei,

     

    Idag har jeg ett Panasonic Lumix DMC-FT4. Jeg reiser mye og da er alltid dette kameraet med. Grunnen for at jeg valgte dette kameraet er ganske enkelt for at det tåler en trøkk, og det er vanntett. Før dette hadde jeg ett Canon EOS 550D, men merket at iPhonen som oftest ble prioritert pga størrelsen, så jeg solgte det.

     

    Nå har jeg igjen funnet ut at jeg ønsker ett råere og bedre kompaktkamera på mine reiser, så hva velger jeg ?

     

    Det eneste kravet jeg stiller er størrelse. Jeg ønsker ikke ett speilrefleks igjen. Jeg vil ha ett GODT kamera som kan brukes til "alt" på mine reiser. Jeg har det på meg hele dagen, og knipser som en gal. Panasonic Lumix DMC-FT4 som jeg har nå kommer jeg nok til å beholde og bruke til snorkling, strandaktiviteter osv.

×
×
  • Opprett ny...