Gå til innhold

Player10

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Player10

  1. Skjønner. Så når man er offeret er hun ikke verdt det, men når man stjeler jenta fra en annen, da er hun verdt det? Eller?

    Sier hun som blir inspirert av et bilde der en " joker" retter pistolen mot hodet sitt.. Anbefaler Russiske gutter..“Let’s put a smile on that face!” And…Why so serious?
  2. Skjedde med meg da jeg var i førstegangstjenesten, bestekompisen min tokk henne fra meg og stakk av til Stavanger med henne i hemmelighet bak min rygg. Belive me, er helt for jævlig. Synd det ikke er en minusknapp her..

     

     

     

    Japp, får helt fnatt av andre som tar seg til rette med dem som er i et forhold.

    Kjipt ass, men var hun verdt det? Bestevennen din, den er kjip ass, men syns du burde heller skylde på hun, hvis det var slik at du trodde hun var den " rette" klarer hun ikke holde leggene i sjakk da er hun ikke verdt det.
  3. Hehe.. ro ned, TS.

     

    Når det gjelder den fantastiske jenta du har møtt. Kjør på.

    Takk :) Føler meg nesten som Ronaldo både elsket og hatet,

     

    Jeg skjønner fortsatt ikke hva du ønsker å få ut av denne tråden.

    Jeg skjønner fortsatt ikke hva du ønsker å få ut av denne tråden.

    Jeg skjønner fortsatt ikke hva du ønsker å få ut av denne tråden.

    Jeg skjønner fortsatt ikke hva du ønsker å få ut av denne tråden.

    Har du type Nathalie?
  4. Gjør ikke jeg heller, om du leser litt rundtom.

    Det siste jeg gjør her i verden er å lese litt " rundtom" for å finne ut om du er 20 år eller en 40 åring som er fortsatt jomfru.

     

    La henne være du. Så slipper du å bli redusert til en vandrende klisje av et rasshøl.

    Hvorfor får jeg råd fra 32 åring, burde du ikke sove nå, har du ikke jobb?
  5. ... er du virkelig 20 år? Skeptisk jeg nå. :p

    kanskje det, i det minste skjuler jeg ikke alderen min "lovegame"

     

    Hva da? Hadde du forventet stormende jubel om du fikk hu utro? Er dårlig gjort mot en som er i milten og pule/stjele dama til vedkommende da.. Du får heller gjøre det når han er på perm og dere stiller likt :) Så får vi se hvem som blir sengeliggende...

    o romeo o romeo where art thou romeo
  6. Er det mulig? Jeg forventer ingenting .... Jeg bare sier at jeg har aldri møtt ei jente før som har vært i et forhold i over 2 år.. Jenter som er i forhold i opptil 6 mnd, er ikke noe problem .. men 2 år, tror ikke det blir noe men, man vet jo aldri-- Giggs knulla kona til broren bak ryggen det der var jo helt uakseptabelt, vil ikke gå bak ryggen til noen.. dere alle er invitert hvis bryllupet skulle ta sted, :new_woot: Its the finally countdown. Vedder på at de fleste tilbakemeldinger er fra folk uten erfaring .BARE DE STERKESTE OVERLEVER .. :woot: If I can , if I may I will take her from you sir.

     

    Tenk litt etter. Hvis du klarer å sjarmere denne jenta til å gå fra typen sin vil du aldri være 100% sikker på at ingen kan sjarmere henne til å gå fra deg.

    omg , jeg er bare ute etter er forhold ikke ekteskap.
  7. Det er veldig vanskelig å få en bra jobb, som student. Det er alltid enklere hvis man kjenner noen innenfra, men det beste rådet jeg kan gi er å møtte sjefen personlig og snakke med han, hvis han sier at han ikke trenger folk akkurat nå, vent 1-2 mnd og gå igjen, sier han det samme igjen prøv enda engang, da kommer han til å se at du virkelig vil ha jobben. På CV-en er det viktig å skrive litt om seg selv, at man er f.eks sosial, det er veldig viktig, og etc.

  8. Du tror at du har nok informasjon for å avgjøre dette?

    Er du verdt å samle på når du prøver å stjele noen andres kjæreste?

    Prøver ikke å stjele, stjeler ikke jeg. Jeg bare sier at kanskje det er ikke å så lett å bli veldig godt kjent med hun hvis hun er i et forhold, men det hindret ikke henne å flørte med meg heller, hun spurte meg om mange ting og etc, og vi snakket liksom i over 2 timer.
  9. Jeg møtte en fantastisk jente i byen, vi snakket mye, tullet og vi var begge ganske fulle. Begge er 93 - men problemet er at hun har kjæreste og de har vært sammen i 2 år, men hun var så åpen med meg, og virket som hun var interessert å snakke med meg, jeg prøvde også å flørte litt. Jeg spurte om forholdet var seriøst og hun svarte ja, det er ikke slik at jeg er forelsket, men hun virket fantastisk, ja la henne til på face, må jeg vente til kjæresten hennes driter seg ut eller sjarmere henne neste gang jeg møter og stå på?Hvem vet?

  10. Jeg kan være sjenert, generelt sett er jeg ikke sjenert, men en kveld ble jeg avvist for mange ganger, da tenkte jeg f##k det her jeg gidder ikke mer. Det er jo slik at man ikke skal tenke på det og gå videre men men. Jeg lurer på om jeg burde gå alene, jeg pleier vanglivs å gå ut med en jeg kjenner, jeg har flyttet fra Østlandet til vestlandet og jeg kjenner ikke så mange folk her, har bare bodd i 6mnd, går man alene så kan man ende opp alene i et bord, møtte noen fra klassen, men det ender alltid opp at de folka stikker, noen jenter spør alltid hvor er vennene dine? jeg pleide som vanlig å skille lag fra kompisen min siden han bare sittet med noen fra klassen og snakket, mens jeg sjekket i begynnelsen gikk det greit ble kjent med mange nye mennesker, men så ble jeg avvist en kveld så jevla mange ganger, jeg tenkte bare gå frem og ikke bry deg men det er som å si slo meg i ansiktet og jeg vil ikke føle en dritt, men du føler det etterpå. Burde man gå ut med en venne gjeng, det som er kjipt at det eneste stedet jeg kan gå til er det stedet som er bare til studenter og folk som er 20 og over, spiller det noen rolle hvor man går ?

  11. Hei, jeg går på universitetet og på lørdager vil jeg gjerne gå ut noen ganger, ettersom jeg er singel. Jeg blir 20 år og de fleste jentene jeg møter er enten 1 eller 2 år eldre enn meg. Noen ganger føler jeg at jentene blir " skuffet" eller får turn off når de får vite at jeg er 1-2 år yngre har ennå ikke møtt ei jente på samme alder som meg. Problemet jeg har når jeg sjekker disse jentene så er det å starte en samtale. Liksom noen ganger blir det slutt for ord fordi jeg ikke kommer på noe. Jeg pleier vanligvis å spørre hva de heter, de spør, hilser hverandre, spør om hun går på skole og hva som skjer. Jeg ser noen gutter snakker i øret til jenter og de jentene ler og smiler og det ender med at de kysser. , Jeg har en trent kropp og ser fin ut egentlig bedre enn de fleste. Jeg kan ikke tro at noen jenter gidder å gå med noen av de " stygge" guttene det må være at de er flik til å sjekke opp eller noe. Er det noen som har noen sjekk triks - hva jeg burde snakke om for å gjøre ei jente interessert slik at samtalen ikke bare slutter og hun går videre. .

  12. Hei jeg søkte google nå og det kommer disse små chat greiene jenter 19 åringer- alt data fikset virus greier sikkert- men hvordan kan jeg gjøre at de ikke kommer opp- Hei jeg er ensom - hvor gammel er du liker du yngre jenter? Facebook chat - fake .. HVORDAN FJERNE DET? VIL IKKE AT NOEN SKAL LIKSSOM GÅ PÅ PCEN MIN OG SØKE EN ELLER ANNEN SIDE SÅ KOMMER DET NY CHAT FORSPØRSMÅL .

  13. Alle som skal inn til sommeren har fått innkallingene sine.

    Man tar sesjon del 2 normalt tidlig på året man fyller 19 eller ved slutten av året man fyller 18. Unntak er om man har søkt læreplass.

    Hvor gammel er du?

    Jeg er 19, jeg blir 20, jeg ble ikke innkalt fordi jeg ikke var tjenestedyktig, nå har jeg søkt igjen etter at jeg snakket med dem, at det var en feil at jeg ikke ble tjenestedyktig. Vil gjerne tjenestegjøre i august om jeg ikke skulle på skole da.
×
×
  • Opprett ny...