Gå til innhold

krier

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krier

  1. Vi har 50% Lexmark og 50% xerox. I forbindelse med et prosjekt tok vi å snakket med vår lokale xerox forhandler om oversikt over skriverne våre. Fikk da et program som het MPS for dette. I grunn var det for å monitorere hvor mye lexmark skriverne kostet oss.

     

    Slik jeg forstod fra programmet gav det oss en ganske god oversikt over enhetene våre (foruten de som var så gamle at det ikke støttet). Fikk se % på tonerne osv. Rapporten derimot tror jeg var en csv fil. Var et greit program i grunn, men tror det kanskje var en trial, og vi fikk det fordi vi er kunde hos xerox

  2. Fullfør din læreperiode syns nå jeg.

    Men du nevner at du sliter mye med software.... har du prøvd hardware?

    Personlig syns jeg det er mye artigerer å bytte minne, feilsøke på hardware osv enn å holde på med software. Jeg har forsåvidt ansvar for datarekvisita, så jeg sitter litt å søker på nett etter forskjellige produkt som kan være til nytte for ansatte (ergonomiske mus, bedre skrivere, osv).

     

    Hva dine medarbeidere angår, så er vel dette forskjellig fra bedrift til bedrift ;) ! Jeg er kanskje ikke helt Guru på hva software kompetanse osv, men jeg spiller fortsatt dataspill (er vel egentlig den eneste på IT avdelingen her som gjør). Ellers kommer jo Big Bang theory, star trek og star wars inn som et must ;)

     

     

    Lykke til.

    • Liker 1
  3. Kjøpte Intels DC53427HYE. Kan vel si at jeg er fornøyd med denne. Eneste jeg hadde litt problem med er at jeg ikke klarer å få mer en 30 hz (i full hd) opp mot min 55". Går jeg over 30hz så vil tv'en begynne å lete etter "bedre oppløsninger, og så ende i svart skjerm. Dette er over HDMI, så jeg tenkte jeg kanskje skulle prøve DP-HDMI, eller HDMI-VGA for å se om det er noe der.

    Alt er oppgradert når det er snakk om drivere.

  4. Noe skuffet over Rome2 ja.

    Spillet har god grafikk, men jeg savner hvordan Rome1 var bygd opp (tenker på oppgraderinger av bygninger osv), og ha oversikt over senatet.

    Også er jeg irritert over "overview" lag på campaign.. har 9 legioner, men det går tregt å navigere på map,

    Antar det er en bug/dårlig patch på dette, da jeg har GTX780, i7, 16gb RAM

    • Liker 1
  5. Hm. Har forsåvidt denne løsningen gjennom aicloud fra Asus sin routerswitch.

    Streamer filmer,bilder,musikk til min mobil fra NAS'et... 8.2 TB skal holde en stund.... Routerswitchen har også en Dynamisk DNS funksjon som kan la deg angi en lenke etter eget ønske slik at du kan logge deg på fra webleser (dette hvis du ikke har kjøpt DNS.. iallefall bedre enn å huske en lenke på 28 tegn, eller ipadresse)

  6. Vi benytter oss av Quadro K2000M-2GB i våre 3d modelleringslaptoper (Lenovo W530); autocad og catia Utifra hva brukerne har fortalt så virker det ikke som de merker noen stor forskjell på K2000M og Quadro 4000. Litt usikker på om disse er personer som holder på med skikkelig kraftig modellering. Ifølge dessault så er vel dette skjermkortet også "godkjent" sertifisert for bruk av catia.

     

    Hva GTX680m angår, så vet jeg ikke helt. Er sikkert et bedre gamingkort enn Quadro.

  7. Har forsåvidt ikke noe imot russ, jeg var jo russ en gang jeg også. Selvsagt var det ikke så mye fokus på pøbel og sex i 2004, men alkohol var et must. Personlig savner jeg russetiden litt, men muligens fordi jeg ikke gjorde mer ut av den lille tiden.

    Blir kjekt å se russen ute igjen, er et fint vårtegn. Og det er altids kjekt å se på yngre damer (lovlig alder seff)

    • Liker 3
  8. Innvandrere... Å huffameg. Dere har kanskje ikke sånne i Asker.

     

     

    Nei ikke gjør det da. Alle går i Converse.

    Vel, hvis han ikke ønsket å skille seg ut mener jeg. Siden alle går i converse så vil man bli aksepter i flokken.

    Jeg ville heller foretrekt å gå med adidas superstar eller noe.. Akkurat nå ser jeg litt på :

    http://www.junkyard.no/Product.aspx?ProductId=38452&ProductDetailId=271912

    og

    http://www.junkyard.no/Product.aspx?ProductId=232&ProductDetailId=196653

  9. Jeg har stort sett prøvd å bruke mindre enn jeg tjener etterhvert som jeg nærmer meg pensjonsalder og gjerne vil ha rimelig god råd når jeg blir pensjonist. Det går på enkle ting som å kjøre Skoda istedenfor BMW og feriere utenom skoleferier og andre små detaljer som gjør at man kan bruke mindre og sitter igjen med mer.

     

    Sparer fast litt i måneden stort sett i indeksfond og litt i bank og aksjer. Sitter med omtrent 3 brutto årslønner i oppspart kapital og ser lyst på fremtiden økonomisk sett.

     

    Det er ikke så vanskelig legge seg opp penger for de med fast inntekt. Det er bare å sørge for at man bruker mindre enn man tjener.

     

    Jeg har sett mange i Luksusfellen som tjener mer enn meg, og allikevel havner i bakevja fordi de rett og slett bruker mer enn de tjener. Når man ikke skjønner at det ikke går an i praksis er man dårlig i matte.

     

    Men det er også viktig å leve mens man kan, og ikke spare seg til fant ;)!

    Jeg liker ikke å ha gjeld, så jeg prioriterer sparing fremfor sløsing. Men jeg kunne godt tenkt meg å bruke penger annerledes, som en ekstra ferie, konsert osv.

  10. Hei. Jeg har et Sansui AU-X911DG liggende hjemme. Har sjekket opp at denne er fra 1991. Har ikke brukt den siden 2011.

    I nåværende stand så er den nok blitt litt nedstøvet siden mangel på brukt (og at den har blitt plassert på lagring).

    Men slik ting er i dag, så føler jeg at jeg egentlig ikke trenger denne (og ønsker å kjøpe meg noe som er mer moderne), så da lurer jeg på om hvor mye jeg ville fått hvis jeg skulle ha solgt denne.

    Eneste jeg kan tenke meg er at det kanskje finnes en samler eller en hardcore fan av Sansui som kanskje kunne være interessert.

  11. Tja, den fra session er vel kanskje skate, men de andre ville nok sikkert gått under sneakers. Er vel det at folk også symboliserer etnies med skate ;)

     

    Men hva med

    http://www.surfdome.com/emerica_shoes_-_emerica_the_hsu_2_low_shoes_-_black/white/burgundy-126110

    http://www.junkyard.no/Product.aspx?ProductId=32938&ProductDetailId=236921

    ?

    Hvis det er vanskelig å finne noe, så har du iallefall mulighet til å søke litt på de sidene jeg har oppgitt deg. Er det vanskelig å velge, kan du jo alltids gå for converse :p

    Personlig har jeg brukt quicksilver sneakers, etnies wraith sneaker/skate, og osiris troma redux sneaker (også vist et par sider tidligere på denne tråden)

  12. Er på jakt etter noen nye sneakers. Optimalt sett ville jeg hatt et par med noe ála Vans/Jack Purcell + et par ála New Balance, men som student uten hell på jobbmarkedet må jeg begrense meg til et par foreløpig. Noen som kan anbefale noe til max 700 - 800 kroner? Hadde vært fint med enkelheten til Purcell kombinert med komforten til New Balance, men regner med å måtte velge enten eller?

    Vet ikke hvor store sko du trenger etc, men tar med et par produkt her som du kanskje kan like. Når jeg tenker vans, så antar jeg du tenker på komfort/holdbarhet, så er vel pga dette jeg dumper disse linkene til deg:

     

    http://www.junkyard.no/Product.aspx?ProductId=38452&ProductDetailId=271910

    http://session.no/sko/sko/herresko/fader-vulc-36916#.UW_TJspsJ8F

    http://www.surfdome.com/etnies_shoes_-_etnies_callicut_2_shoes_-_black/black/white-89429

  13. Er du sikker på at du har koblet alt korrekt ? Skal vel være en plug for bilde og et for strøm? Isåfall, sjekke at alt sitter skikkelig (ikke alltid like lett å se at de gjør). Har byttet en del skjermer på lenovoer, og det er en ganske så lang prosess, som ender med å fjerne skruer, kabler, lim, metalrammer osv. Har skjedd et par ganger at jeg faktisk har glemt å koble skjermen til laptopen, eller fullføre alle kablene på skjermen.

×
×
  • Opprett ny...