Gå til innhold

S.Eternal

Medlemmer
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av S.Eternal

  1. Hei,

     

    Jeg sitter i styret i et sameie. Vi er på utkikk etter en SMS-tjeneste hvor vi kan kommunisere diverse budskap (dugnad, styremøter, etc) til beboerne.

    Jeg ser for meg at dette vil være maks 400 sms per år. En innboks for respons på sms-utsendelsene er foretrukket, men ikke et must. Vi ønsker helst å kunne betale per utsendelse.

     

    Er det noen som har kjennskap til gode leverandører av en slik tjeneste i denne skalaen?

     

    Mvh Magnus

    Ta en titt på denne: http://www.smsgruppe.no/

  2. Er det kun datatrafikk du er ute etter vil jeg anbefale ett mobilt bredbånd. Da får du et rent simkort med abonnementet liggende på slik at du kan putte sim kortet i et nettbrett og ta i bruk mobildata. Det er også slik at på mobile bredbånd hos Telenor kan du bruke det så mye du klarer, selv over kvoten, uten noen ekstra kostnader (kun regulering av hastighet).

    Mobilt bredbånd selges både med og uten utsyr. Uten utsyr får du som sagt kun sim kortet. Med utsyr kan du velge mellom USB, ruter eller et nettbrett. USB'en er til for å ta i bruk et mobilt bredbånd på enheter som ikke har sim kort inngang, men USB port, slik som en bærbar/stasjonær pc. Ruteren er til for å plassere sim kortet i den og så vidre ut gjennom WIFI slk at flere enheter kan koble seg til den samtidlig. Nettbrettet trengs vel ikke en forklaring. Velger du en av disse 3 i nettbutikken til telenor innebærer det en 12 måneders avtale. Velger du kun sim kort og ikke noe utsyr, får du ikke noen avtale.

  3. Hei. Har en Seat Ibiza. Kjørte rundt i går da det plutselig ble forferdelig tungt å gire. Merket senere at når jeg trår clutchen ned så droppes turtallet sagte. Så må vente 2-3 sekunder før jeg kan skifte gir uten problemer. Veldig irriterende! Spessielt da det er mye bykjøring og jeg må skifte gir ofte...

    Noen tips?

  4. Skal jeg bestille vanlig tvilling eller datatvilling?

     

    Hva skjer om man har tvillingkort og setter auto-reject all calls på den ene telefonen? Vil innkommende samtaler da ringe på den andre telefonen, eller vil reject gjelde begge telefoner?

     

    Saken er at jeg trenger tvilling for data, og egentlig kun data. Om kortet står i en telefon som tjener som wifi-accesspunkt vil jeg jo ikke at den telefonen skal ringe hver gang noen ringer. Kan det løses ved å slå på auto-reject på den telefonen? Evt annen måte å løse det på?

     

    Hvis det ikke løses må jeg ha en ren datatvilling.

    Hvis er løsbart kan det være kjekt med vanlig tvilling da jeg kan bruke den som tvillingtelefon også, de få gangene jeg faktisk har bruk for dette.

     

    Anbefaler da en datatvilling. Hovedkort og vanlig tvilling deler samme mobilnummer og ringes til samtidlig når noen ringer ditt nummer og det er ingen måte å endre dette på. Har du da auto reject all calls på så vil det ringes en gang før den går til mobilsvar. Men vanlig tvilling har faktisk et helt eget 8 siffret nummer så vet dere det :p Prøv å send en mms med tvillingen så burde det komme fram. Går også ann å ringe direkte til tvillingen, men da sier ei kjerring hva hovednummeret er.

    Datatvilling opererer på et eget 12 siffret nummer som det ikke kan ringes til. Altså det er et rent datakort som kan tilknyttes mobilabonnement og mobilt bredbånd og deler da datamengden i abonnementet. Det kan plasseres i både mobil, nettbrett og utstyr til mobilt bredbånd, som ikke en vanlig tvilling kan. Datatvilling har også mulighet for mottak og sending av sms, i all hovedsak for å kunne få inn varsler ang. sitt databruk. Når det sendes melding med datatvillingen skal det som regel vises et 12 siffret nummer, men i noen tilfeller vises ikke hele nummeret hos mottakeren da den er kuttet ned til ett 8 siffret nummer. :p

  5. En vanlig årsak er nok at denne meldingen ikke var ment til deg, men til noen andre. Man må manuelt taste inn et nummer som skal inn og dermed hender det at man er for rask på tastaturet og klusser litt med tallene. Derfor har man denne samtykke metoden over SMS slik at vi kan få muligheten til å godta dette selv, og i ditt tilfelle skjedde dette uheldigvis i samme periode som bestilling hos OneCall og du i god tro svarte bekreftende på denne meldingen. Da er det kjekt med 14 dagers angrerett, så dette ordnet seg nok? :-)

  6. Hei :-D

    Lever fortsatt!! :w00t:

     

    Treningen pågår enda. Er bare helt ufattelig dårlig på å oppdatere her inne..

    Føler meg mye sprekere og sunnere nå! Vekta er nådd 80kg, så nå må jeg nesten skjerpe meg å spise litt mere før det drar seg enda lenger ned.

     

    Skal ta meg en ordentlig oppdatering nå snart :-D

     

    Ha en fin kveld videre.

    • Liker 2
  7. Hei alle!! Lenge siden jeg har oppdatert her inne nå :hmm: Har hatt mye å styre med så det var desverre det siste jeg tenkte på! Men treningen holder jeg selvfølgelig enda på med :w00t:

    Kort oppdatering på de siste 2 ukene er mye jobb, trening, konfirmasjon og mer trening. Var bittelitt sløv forrige uke på treningen da det ble tur til tromsø i konfirmasjon til min søster. Men det tar jeg fort igjen!

     

    Matinntaket er blitt litt forbedret. Spiser regelmessig og mer variert nå. Er blitt lei knekkebrød! Hiver i meg mye frukt på jobb og mye havregryn med melk hjemme. Varmer det litt i mikroen og det blir som havregrynsgrøt :wee:

     

    Er regelmessig på Actic å trener Stronglift, men har dabba litt av på 30 day shred :/ Føler fordeom at Stronglift hjelper godt på, så har ikke så forferdelig dårlig samvittighet da!

    Var nettopp å trente på Actic forresten. Der ble det følgende vekter:

    - Oppvarming roing 1km

    - Squats 5x5 52,5kg

    - Overhead Press 5x5 35kg (Klarer enda denne men det begynner å bli veldig tungt :hmm: )

    - Deadlift 1x5 70kg

     

    Har trykket bilder, så nå gjenstår det bare å få de over på pc'n og inn hit. Har ikke sett på dem enda, så spent på om det er noen synlige resultater :w00t:

     

    Ha en fin dag!

    • Liker 1
  8. Hei. Byttet til sommerdekk i dag. Tok en liten kjøretur og kjøreegenskapene var heeeeelt anderledes. Er helt blank når det kommer til dette så lurer bare på om det er normalt at kjøringen virker anderledes? Kjenner det er mye tyngre å svinge + bilen legger seg litt mot høyre når jeg slipper rattet. Ratte beveger seg også en god del mot venstre og høyre når jeg kjører rett fram på flat asfalt. Må dekkene kjøres inn eller er dette normalt? :p takker på forhånd!

  9. Mer mat!!! Mer ordentlig mat. Egg, havregryn, melk, kylling, kjøtt, fisk. Mer av det.

     

    Ellers med skulderpress; Den blir tung. Hvis du har lyst til å bli sterkere i den kan du fint legge den inn hver gang du trener styrke. Altså på både B og A-delen av programmet. 5x5 på B og 4x6 på A, f.eks. Skuldrene krever litt mer frekvens for å bli sterke. Ev. kan du bare følge programmet, så blir du sterk etterhvert. :D

     

    Får ta meg en ordentlig shoppetur. Må begynne å variere!!!

    Go Idè! Skal prøve å kanskje få gjort øvelsen både på A og B nå framover så får vi se hvordan det går :w00t:

  10. Go formiddag folkens! :) (Dag 24)

    I går var det som sagt Actic på treningsplanen. Gikk helt greit, men kjenner allerede så her tidlig at Overhead Press'n er på bristepunktet! Vet dere av noen andre hjemmeøvelser jeg kan gjøre på sia for å styrke musklene som brukes til Overhead Press?

    Planen i dag er 30 day shred! Den skal jeg ta ganske så straks. Så blir det dusj og litt sløvings før jobb :wee:

    Får se hva kvelden bringer om det blir noe mer aktivitet!

     

    Matplanen er enda ikke blitt noe særlig varierende. Hiver i meg knekkebrød hele tiden...merker jeg ikke har så mye matlyst egentlig. Kanskje fordi jeg begynner å bli lei knekkebrød :hmm: Magen ekke noe særlig bedre...som vil si at jeg spiser enda mindre aka mindre energi. Men styrter kaffe som en gud, så håper det går opp i opp!

     

    Ha en fin dag, flottfolk! :w00t:

     

    Ps: Oppdatering med bilder kommer om nøyaktig en uke. Blir spennende å sammenligne, men klarer foreløpig ikke se særlig forandringer i speilet. Det kan vel ha noe med at man ser seg selv så ofte at det ikke er like lett å se det selv!

  11. Spiller ingen rolle når du veier deg så lenge du veier deg under nogenlunde like forutsetninger. Vekt er uansett ikke noe poeng, da det ikke har så mye å si. Ta heller bilder av deg selv og bruk målebånd.

    Takk for tilbakemelding! Ja bilder kommer :-) Trykker 1 gang hver måned, så spent på den 09. mai om jeg kan se forandringer!! Må få fatt i målebånd

  12. Hei alle! Dårlig med oppdatering i det siste. Har ingen unnskyldning på det, men skal prøve å bli flinkere :-)

    De siste dagene har gått til vanlig rutine med Actic og Stronglift 5x5, men har blitt sløv med 30 day shred....Skjerpings!!

    På søndag ble det en kveldstur med Lovegame. Vi tuslet til "Gangsåstoppen"! Er ikke så forferdelig langt, men siden vi ikke eier retningssans eller sunn fornuft ble turen forlenget til de grader, haha! Endte på rundt 11km når vi var kommet hjem ifølge "Sportstracker" appen på tlf'en :wee:

    Har gått i mye knekkebrød de siste dagene. Men i går lagde jeg, Allyy og Lovegame en god porsjon kebab, namnam!

    Dagen i dag er det Actic og Stronglift 5x5 program B på lista.

    - Oppvarming med roing 1km ++

    - Squats 5x5 42,5kg.

    - Overhead Press 5x5 30kg.

    - Deadlift 1x5 60kg.

    Allyy ville også prøve seg litt på dette programmet, så skal ta en gjennomgang av øvelsene med henne. Hun har trent mye Squats med 2,5kg økning hver gang, men hadde løst å prøve flere øvelser nå! Hun er på 35kg på squatn, flink :-)

     

    Senere blir det Ironman 3 på kino! Lovegame er du med?? 21:10 starter den.

    Skal se om jeg får tadd 30 day shred etter det. Formen er nogenlunde bra, har hatt en del mageproblemer de 2 siste dagene, men skal ikke la det stoppe meg. Føler jeg er godt i gang :w00t: Må få kjøpt meg en vekt jeg kan ha hjemme så jeg får veiet meg om morningen. Er som regel på Actic på ettermiddagen og da blir vel ikke vekten helt og fullt troverdig?

     

    Ha en flott dag allemann! Kommenter og motiver meg osv, skal klare dette men setter pris på et lite eller stort push på veien :wee: Og hjelp Allyy å logge igjen!!! Hun er jo ramla helt av lasse her inne. Men hun står virkelig på da :w00t:

  13. Dag 19 og dagen i dag (20)

    Hei godtfolk! I går ble det skuffende lite trening som egentlig ikke var planen. Jobb fra 9-17 og planen var så actic etter det. Men de har så fucka åpningstider, arg. Stengte tydeligvis 18 der, å jeg og Allyy sto på døren litt etter det..kjipt :-( 2 hele dager uten Actic..føles ikke godt. Menmen, dro hjem og tok 30 day shred level 2 da!

    Maten jeg spiste i går var en god del knekkebrød som vanlig. Men til frokost tok jeg havregryn med frukt og spiste også litt frukt på jobb. Til kvelds lagde Allyy 5 stjernes middag. Dritgodt!! Husker ikke navnet, men var noe kjøtt og poteter og krydder, kunne spist meg ihjel!

     

    I dag har jeg samme jobbtid som i går. Men etter litt etterforsking har jeg forhåpentligvis tid til Actic!! Tror det stenger 20 i dag så rekker det da. Stronglift 5x5 program A står for tur i denne omgang. Gleder meg! .-) Senere blir det 30 day shred level 2 og kanskje en tur?? Fint vær.

     

    "Våknet av at sola skinte meg i tryne i morges, så har derfor en super gla dag" Diggggg :-D

     

    Ha en flott dag, folkens!

  14. Er kommet nye abb fra telenor,er ett nytt data abb nu.

     

    Inkludert hver måned: Minutter Datatrafikk SMS Datahastighet Månedspris

    Komplett Data 500 min 5120 MB 500 SMS Inntil 20 Mbps 399,-

     

    Komplett Musikk 500 min 1536 MB 500 SMS Inntil 10 Mbps 349,-

     

    Komplett Kontroll S 100 MB 100 SMS Inntil 10 Mbps 99,- Flere prise

     

    Komplett Kontroll M 500 MB 100 SMS Inntil 10 Mbps 199,-

     

     

    FriPrat Fri bruk Inntil 6 Mbps 299,- F

     

    Du glemte inkl. WIMP på Komplett Musikk abonnementet. :)

    Og når det kommer til kontroll abonnementene så er også månedsprisen en sum man kan bruke hver måned. F.eks 199kr i måneden for 500mb, 100sms + 199kr som kan brukes på hva man vil.

  15. Begynner pressen å bli tung enda? Er der du kommer til å stagnere først. Hehe. :)

    Bench eller overhead? Benchn er helt OK men kjenner Overheadn kommer fort til å bli tung! Så regnet nok med at det var der jeg kom til å stagnere først ja :hmm:

  16. Oppdatering dag 17 og dagen i dag (18)

    Hei alle sammen! I går var det som sagt Actic på lista. Der tok jeg Stronglift 5x5 program B.

    - Squats 5x5 37,5kg

    - Overhead Press 5x5 27,5kg

    - Deadlift 1x5 55kg

    Vektene er ikke så forferdelig tunge enda, men det begynner å komme seg. Gleder meg veldig til de er veldig tunge og at jeg merker fremgangen!!

    Skulle ta 30 day shred level 2 også, men ble tur opp til svigersøster. Lite trening der :-( Men vi spiste taco, namnam :-D

     

    Dagen i dag!

    Blir ikke noe Actic tur i dag men skal få gjort 30 day shred level 2 etter jobb i kveld. Skal peise på så jeg får bort den dårlige samvittigheten etter at jeg ikke gjorde den i går! Gleder meg :wee:

    Til nå har jeg hevve i meg 4 knekkebrød og litt saft. Straks jobb for å drikke mye kaffe og blir nok en del frukt der. Etter jobb tenker jeg at jeg steker noen egg og diverse grønnasker på sia.

     

    Ha en finfin dag folkens :w00t:

  17. Dag 16 og i dag (dag 17)

    Hei alle. I går var jeg også en tur på Actic. Trente ikke så mye der, men viste en kompis diverse øvelser til stronglift programmet. Jeg tok oppvarming sammen med han, altså roing 1km. Tok også noen lette squats og en gjennomgang av alle 5 forskjellige øvelsene til A og B programmet.

    Senere på kvelden hev jeg og Allyy oss i en runde 30 day shred level 2!

    Når det kommer til inntak av mat ble det mye knekkebrød som vanlig. Har sluttet helt å spise vanlig brød nå :huh: Stekte meg også litt tunfisk i panna og blandet det med litt lettstekte grønnsaker (chili, paprika, purreløk og vanlig løk). Toppet det hele med litt salt, pepper og sitron! Namnam.

     

    I dag står en ordentlig Actic tur på lista for å ta min rutinemessige Stronglift 5x5 økt! Det er program B som står for tur :wee:

    Matplanen er ikke særlig varierende for tiden, så blir nok en del knekkebrød. Har allerede spist 4 stykker og en banan! Tenker kanskje å steke noen egg i kveld!

     

    Ha en strålende dag, allemann :w00t:

×
×
  • Opprett ny...