Jump to content

eirikheggelund

Medlemmer
 • Content Count

  313
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 :)

About eirikheggelund

 • Birthday 04/10/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Flott at deres nettsider ikke lar meg logge inn fordi min e-postadresse visstnok ikke er aktivert. Ikke lar den meg aktivere kontoen min heller. Ei heller får jeg lov til å registrere ny bruker da min e-postadresse ifølge nettsiden allerede er i bruk. Jippi!
 2. Et annet tips er å la være å spise ostepop foran maskina. Eventuelt kan hender vaskes etter toalettbesøk.
 3. Jeg kan garantere at universiteter ikke får Microsoft Imagine (tidligere Dreamspark Premium) servert på sølvfat.
 4. Spillet blir kjøpt flere ganger daglig etter hvert som folk oppdager Rocket League. Og slik vil det sannsynligvis være i flere år framover. Merkelig påstand å komme med.
 5. Alt er relativt, min gode mann. 800 millioner er nok pent lite sammenlignet med det EA har samlet inn via betalinger i online-delen.
 6. Alt som Daedalic har kommet med tidligere har vært gull verdt. Dette lover godt. Jeg kan forøvrig ikke kommentere direkte fra Gamer.no sine nettsider selv om jeg er logget inn. Jeg må gå gjennom Diskusjon.no sine forumer. Noe som er galt fra deres side?
 7. Non-braided > braided - any day! Den ekstra fleksibiliteten utgjør en stor forskjell. Natt og dag.
 8. Vent... jeg trodde at det her var snakk om et 3D-spill, men det er kun en visuell novelle? Jammen finnes det mange fæle VJ-er på Steam fra før av. Denne hadde neppe vært stort verre.
 9. Hvorfor skal de vise frem et henholdsvis tolv år gammelt og femten år gammelt spill i år?
 10. Dette kan av forskjellige årsaker være av betydning for mange. Den praktiske fordelen ved å ha et samlet bibliotek. Mindre programvareclutter. Steam Achievements. Lista er lang! Du ser den bare ikke fordi du ikke bryr deg - hvilket er helt greit. EDIT: For ikke å snakke om fordelene angående sikkerhet, brukervennlighet m.m. som 'Avean' listet opp tidligere i tråden.
×
×
 • Create New...