Gå til innhold

tull91

Medlemmer
  • Innlegg

    233
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tull91

  1. Takker for svar, det er forøvrig en venn av meg som skrudde sammen listen. Kudos where kudos is due. Mens jeg var og stemte nå så har han også gått over prisene og funnet ut at en kombinasjon av MPX og dustinhome er best. Da kommer totalen på 7.642,- (+ frakt fra MPX) som er mer komfortabelt for en stakkars student. Vel og merke med Corsair Vertex 3 SSD istedet for OCZ sin. Jeg er litt usikker på hvilken SSD-disk jeg skal velge da, leser så masse rart... :p

  2. Oi, her er det lenge siden jeg har vært.

     

    Jeg driver for tiden med å sette sammen en ny stasjonær til meg selv. Den skal hovedsakelig brukes til gaming og annet multimedia. Det er lenge siden den gangen jeg hadde oversikt over hva som var bra eller dårlig innen hardware-jungelen så bær med meg. Jeg vil helst ikke gå over 8000,- da jeg ikke har all verdens å rutte med. Her er det jeg har klart å skrape sammen. Det kommer på 8352,- på dustinhome.no (u. frakt) og jeg kan ikke tenke meg det er så stor forskjell på andre nettbutikker. Derfor spør jeg dere guruer om det er noe dere ser som er overkill eller om det er andre billigere alternativer jeg ikke har fått med meg.

     

     

    1 ASUS GEFORCE GTX 560 TI DCII 1GB PCI-E DVI/HDMI

    1 ASUS P8Z68-V PRO Z68 S-1155 ATX

    1 COOLER MASTER MIDITOWER ELITE 430 ATX BLACK

    1 CORSAIR 8GB DDR3 VENGEANCE LP PC3-12800 1600MHZ CL9 (2X4GB)

    1 CORSAIR HX 650W ATX12V 2.2 / EPS12V

    1 INTEL CORE I5 2500K 3.30GHZ 6MB S-1155 +GAME

    1 OCZ VERTEX 3 2.5" 120GB SSD SATA/600 MLC

    1 SEAGATE BARRACUDA GREEN 2TB 5900RPM SATA/600 64MB

     

    Kan nevne at det er Battlefield 3 som endelig har fått meg til å gå tilbake til stasjonære etter mange år med laptop. Satser på å kjøpe meg en som holder i en del år framover. Den evige kampen mellom lommebok og ytelse altså :p. Et annet poeng er at jeg gjerne vil ha den så stille som mulig. Overklokking i seg selv er ikke et must.

     

     

    Jeg har alt av skjermer, Win7 64, mus/tastatur, DVD-spiller og andre komponenter fra før av.

     

    På forhånd takk.

  3. Ja, har prøvd i win98, win 95 og NT4 SP5 Compability layer.

     

     

    Btw, reinstallerte det på en annen partisjon og fikk denne meldingen når jeg prøvde å starte det: **FATAL** String Manager failed to initialized properly

     

    Noen som vet hva det betyr? Googler det nå...

    *edit* fant ingenting, bare folk som hadde det samme problemet som meg :nei:

  4. Hei alle sammen, jeg kjøpte meg Red Alert 2 for to dager siden da jeg hadde veldig lyst til å spille denne klassikeren :love: .

     

    Jeg har win2000 og møter alle kravene så jeg tenkte at det ikke skulle være noe problem. Jeg installerte det helt fint, ingen feilmeldinger whatsoever.

     

    Problemet kom når jeg skulle starte det, det starter fint, Red Alert 2 loading screenen kommer opp, skjermen blir svart, musepekeren kommer opp og så BAM! rett ut i windows uten en eneste feilmelding...ingenting :no: . Har prøvd å patche, cracke, reinstallere, restarte rett etter reinstallering men ingenting fungerer.

     

    Har sett igjennom system logfilene men fant ingen events i tidsrommet...Begynner å bli desperat nå. Noen som har en idé om hva som kan være gale?

     

    All hjelp mottas med takk :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...