Gå til innhold

xtyfoonx

Medlemmer
  • Innlegg

    680
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xtyfoonx

  1. Hei har en kompis som skal gå over fra bærbar pc til stasjonær. Han spiller for det meste League of Legensa, CS og PUBG.

     

    Det jeg/han lurer på er:

     

    Budsjett 7000+-

    Lurest å kjøpe i deler eller ferdigbygget?

    Hvilke deler/pc anbefaler dere?

    Har skjerm og tastatur så det er ikke beregner i prisdn

     

    Takker for all hjelp!

  2. Hei jeg er ute etter å kjøpe et nytt headset. Det skal være tråsløst på grunn av jeg kommer til å bruke det mest til trening. Propper eller headset er jeg usikkrr på. Jeg lurer på hva som er det beste til en ikke altor sjuk pris. Har vurdert powerbeats og solo hd 2 wireless men jeg har ekstremt lite peiling på dette her. Takk for all hjelp!

  3. Hei har tenkt til å kjøpe en høytaler lignende UE Boom som er lett å ta med seg men samtidig gir god lyd. Har sett litt på UE Boom og UE MegaBoom men også litt fra JBL. Jeg er dessverre veldig dårlig på høytalere og lurer derfor på hva som er bra og hva som er dårlig. Noen anbefalinger? 

     

    Takk på forhånd :)

  4. Jeg låner tråden litt.

     

    Hvordan fungerer disse? Jeg har dårlig dekning på soverommet, trenger ikke høy speed men vil ha et stabilt nettverk.

     

    Må den har nettverkskabel der den står? Eller plugger jeg den i på soverommet og den tryller? Evt. at jeg kobler den til midt i huset og at den utvider.

     

    +

     

    Det er enheter fra 3-1500,-. Hva bør jeg kjøpe?

     

    Er denne OK?

     

    http://www.elkjop.no/product/data/nettverk-og-routere/NGWN3100RP/netgear-wifi-range-extender-wn3100rp#tab-store-availability-trigger

    Hei! Jeg endte opp med å kjøpe denne https://www.komplett.no/product/828729/datautstyr/nettverksprodukter/range-extender/tp-link-re200-ac750-wifi-range-extender Superfornøyd med den! Den forrige jeg hadde fant jeg ut bare hadde 60% styrke fra routeren min som gjorde at den hadde mye laver hastighet. Denne gidde en 98% signalstyrke å den levere hastighetene mine. Superfornøyd! :) Den er også super enkel å koble opp. Bare følg guiden som følger med, er gjort på 5 min :)

    • Liker 1
  5. Hei jeg skal kjøpe nytt headset. Jeg har hatt Logitech G430 men det har blitt ødelagt. Jeg var utrolig fornøyd med det og burde egentlig bare kjøpe det samme men har lyst til å prøve noe annet. 

     

    Budsjettet er på rundt 2000,- og venter mest sannsynlig til Black Friday for å få et bedre tilbud. Takker for svar :)

  6. Hei! Har akkurat kjøpt en wifi range extender som blir koblet til stikkontakt. Den funker bra den og er fornøyd. Mitt spørsmål er om det går ann å koble flere slike på samme nett? Har litt dårlig dekning på loftstuen å tenkte å kjøpe en til slik at jeg får bra der også. Viss det funker, må det være samme type extender eller ikke? 

     

    Takker for alle svar!

  7. Er på jakt etter et nytt gaming headset fordi det andre ble ødelagt. Har hatt Logitech g430 frem til nå. Var veldig fornøyd med det og burde kanskje bare kjøpe det samme igjen, men jeg vil prøve noe annet. Har sett litt på dette https://www.komplett.no/product/853441/datautstyr/headset-pckonsoll/gaming-headset-pc/logitech-g633-gaming-headset#

     

    Lurte på om noen vet noe om det eller om det er noen andre headset som er bra. Takk for hjelp!

  8. Hei jeg har disse øreproppene https://www.komplett.no/product/826367/lyd-bilde/hodetelefoner/replugger/bose-soundtrue-replugger-hvit-apple 

    Jeg har tenkt til å kjøpe ny mobil og har da sett litt på denne : https://www.komplett.no/product/850791/telefoni/mobiltelefon/honor-7-16gb-hvit?cks=ASS&assoc=D17C9206-4ABF-4D73-94BE-9D52E5984D4D

     

    Sprøsmålet mitt er om det finnes en slags plugg som gjør at øreproppene funker til android og ikke bare apple?

     

     

    Takk for all hjelp!

  9. Hei! Har tenkt til å kjøpe nye ørepropper siden jeg ikke har hatt noen skikkelige til nå. Jeg har ikke noe særlig peiling , men vil ha noen som sitter godt i øret. Jeg skal bruke dem mest til å bare høre på musikk mens jeg jobber eller lignende , men at de kan brukes under trening er ikke et minus. Apple proppene jeg har brukt før sitter ikke noe særlig godt i øret men propper med silikon pleier å fungere. Har dere noe å anbefale? 1000+- ,

     Takk for all hjelp :)

  10. Du sier ødelagt av en eller annen grunn, er den veldig gammel? Over 5 år?

    Hva skal du bruke den til.

    Den ble "ødelagt" av ukjent grunn. Hadde hatt den i ca 1 år, prøvde å skru på pcen en dag så kom det feil om windows og slikt. Pcen er ment for spilling i hovedsak, men de spillene jeg spiller mest har jeg innpå en ssd.

  11. Det er forskjeller.

    Du kan prioritere ytelse, som f.eks WD Black. Da får du my støy på kjøpet.

    Eller du kan prioritere lavt støynivå, som f.eks WD Green. Ytelsen er lavere.Ytrelsen har vell 

    OK , takk, tror jeg fortsatt bare går for seagate, hadde det før men den ble ødelagt av en eller annen grunn.

  12. Det skal ikke ta veldig lang tid.

    Bruker du USB eller DVD til å boote opp Windows?

    Noe du har lagd selv, eller fulgte det med PCen din?

     

    Hadde uansett prøvd å laste ned ny ISO fra Microsoft til ditt OS, og lagd et nytt installasjonsmedium (USB eller DVD).

    jeg har windows på cd, den er kjøpt.
  13. Nei, men prøv å legg inn Windows på nytt, enda en gang?

    Mulig det er noe galt med media du brukte for å installere Windows (CD/minnepinne)?

     

    Kan hende det er noen andre komponenter som tuller.

    OK takk, tok in windows nå , skal prøve å vente ut den tiden det tar før det begynner, står installasjonrpogrammet starter, bare venter og ser om det skjer noe eller ikke.

  14. Forsøk å ta ut den gamle SSD-en mens du installerer Windows.

    Har vært borti at døde/døende disker gjør at ting tar evigheter ved booting/installasjon av Windows.

    Den gamle ssd er helt koblet ut, jeg restartet pcen og prøvde å ta en repair men når har det stått diagnotisere pcen ganske lenge

×
×
  • Opprett ny...