Gå til innhold

Runar J

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Runar J

  1. På Skoleskipet Gann (En privat internat vidergående skole) er det kommet en ny regel at hvis du blir skrevet opp i boka så kommer det som anmerkninger. Boka er der de skriver kommentarer hvis noen gjør noe galt, for eksempel å ha kjøleskap på lugaren. Det jeg lurer på da, er om de kan faktisk gi oss "anmerkninger" etter skoletid på internatet. De mener at de "anmerkningene" vi vil få etter skoletid kan legges til anmerkninger som kommer på vitnemålet vårt.

     

    Tusen takk!

  2. Hei! Har problemer med turtallet på en honda 30hk 2009 modell. Den har fungert bra helt til nå. Plutselig vill den ikke få turtall å den greier kanskje 5500 etter mye strev med og få båten i plan. Før greide den lett 6500 og når jeg slipper gass holder den ofte igjen. Prøvd og ruse den og den gir effekten den skal men den sliter enda når jeg gir full gass. Vanskelig og forklare. Utløpet til kjølingen hadde en lekkasje i gummi røret imens jeg har dette problemet. Slangen ble byttet men motoren har enda ikke turtall. Noen tips eller anelser hva det kan være?

  3. Redet er flyttet og foreldrene fyker rundt 100 meter borte og finner ikke ungene, redet er plassert på bakken. Jeg la dem tett under noe busker for mer varme men rede er ikke helt inntakt og jeg er svært usikker på om de vil overleve ettersom det er masse katter i nabolaget som liker og jakte fugl. Hva bør jeg gjøre? Trenger svar fort. (Å passe på dem selv er uaktuelt ettersom jeg ikke har erfaring eller utstyr til noe av dette)

     

    NB: Ganske sikker på det er stær foreldrene er rundt 20-30 cm store og har en gyllen grønn farge på det svarte med et gult nebb. Ungene har så vidt fått fjær og har ENORME gule nebb. 

  4. Hei! Skolen har nettopp bestemt, at når vi møter opp på skolen, skal mobilen legges frem med læreren. Dette skal skje hele dagen, hvor vi får den tilbake i friminuttene. Jeg synes dette er idiotisk, og de kan ikke kreve dette. Nei, jeg mener ikke hvis vi tar den frem, men hvis vi har mobilen MED på skolen, må den gis til læreren. 

     

    Vil ikke høre "bare gi den til læreren" eller noe sånt. Jeg vil bare vite om de har lov (helst en forskrift eller lov som beviser dette).

     

    PS: Dette er på ungomsskolen.

  5. Skal du drikke, kjøp smirnoff north(1l). Kjøp deg 1,5l brus(Sprite) og bland det sammen. Kjempe god drikke, og blir det for mildt? Så blander du ikke Smirnoff'en og drikker den ren(liker den best sånn selv). Anbefaler og blande litt og litt så du får blandet den sånn som du vil ha det men anbefaler rundt 60% smirnoff 40% sprite hvis du vil ha den mild, MEN god

  6. Hei! Takk for raskt svar, men dessverre var ikke helt det jeg leitet etter, er litt vel dyrt, og er ikke helt den typen jeg vil ha. Har en pc med big tower som trenger stor plass og 3 monitors ;)

×
×
  • Opprett ny...