Jump to content

traktordekk

Medlemmer
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by traktordekk

 1. Fikk nettopp lastet ned Android 12 med One UI 4 til S21 Ultra nå.
 2. Via e-post direkte med de. Forbrukerrådet sa for øvrig at de burde opplyse på nettsidene deres at det kun var 2 års reklamasjonsrett. Jeg har alltid vært nysgjerrig på hva som legger til grunn når man skal vurdere om et produkt har 2 eller 5 års reklamasjonsrett selv. Spurte derfor en dame i Forbrukerrådet som sa at det er mange forskjellige faktorer, og at det i praksis må vurderes ut ifra hvert enkelt tilfelle. Uten at jeg skal være for skråsikker, så mente ho nok at de mer kjente varemerkene som gjerne selges av flere aktører generelt sett har bedre kvalitet på deler enn f.eks. EMV og at det kan være med i totalvurderingen om produktet har 2 eller 5 års reklamasjonsrett.
 3. Huff. Har en Xiamoi M365 kjøpt på E-Wheels.no I 2018. Den ble ødelagt tidligere i vår og sendte derfor en reklamasjonsforespørsel til de. De nektet å reparere, men tilbød en dings som angivelig skulle fikse det til 700 kr. Jeg prøvde å forklare de at elsparkesykkelen, ifølge Forbrukerrådet, hadde fem års reklamasjonsrett. E-Wheels.no stod på sitt og mente at den kun var på to år. Det endte med at jeg opprettet sak hos Forbrukerrådet. Saken har ligget der i flere måneder allerede og de forklarer at en såpass dyr elsparkesykkel (jeg betalte 6000), at merket var såpass "kjent", i tillegg til at den ble solgt av forskjellige aktører gjorde utgjorde at reklamasjonsretten tilsvarer fem år. I tillegg nevnte de at de hadde mottatt svært mange klager på E-Wheels.no og Stay Classy ang. garanti- og reklamasjonssaker.
 4. Fikk endelig aktivert RCS i meldingsappen til Samsung etter oppdateringen. Kan virke som om det er connecta via Jibe som Google Messages bruker siden Telia, som jeg har, ikke lenger støtter det. Edit: Bytta til Google Messages og så tilbake til Samsungs "meldinger" bare for å se om det forsvant. Fikk da opp registreringsfeil etter å ha tasta inn telefonnummeret igjen.
 5. Fikk mine Buds Pro levert på døra for en times tid siden. Fikk melding i går om at de var sendt.
 6. Fikk mail fra Samsung Shop på formiddagen i dag om at Buds Pro er sendt. På sporingssiden til DHL står det "Avsender har opprettet en fraktetikett, men sendingen er foreløpig ikke overlevert til DHL".
 7. Lasta akkurat ned Android 11/One UI 3.0 til S20 Ultra..
 8. Som regel er DnB-kampanjene i samme uke hvert år. Kan se historikk her: https://dinero.no/dnb-supertilbud-store-rabatter-mastercard/
 9. Hadde RCS aktivert via Samsung Messages da jeg var hos Telia, men da jeg byttet over til Talkmore, så forsvant "Chatinnstillinger" fra meldingsinnstillingene. Lastet ned Google Messages for å se om det kunne aktiveres igjen, noe det kunne. Har lastet ned Carrier Services. Noen andre som får RCS til å fungere via andre operatører enn Telia i Samsung Messages?
 10. Jepp. Ganske fornøyd med den. Bare å glede seg.
 11. Henta min på Posten i stad. Gleder meg til å få testa den i kveld:-)
 12. Fikk akkurat mail fra Telia om at S20 Ultra er på vei.
 13. Fikk akkurat lasta ned Android 10 nå for S9+(NEE).
×
×
 • Create New...