Jump to content

Terrasque

Medlemmer
 • Content Count

  2313
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

551 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvis det ikke finnes på Netflix, så har jeg ingen problemer med å laste det ned. Tar meg et halvt minutt å sette på nedlasting fra telefonen, og rundt 5-10 minutter senere er det allerede tilgjengelig på mediasenteret på tv'en. Har fremdeles et ganske strømlinjeformet oppsett fra da det ikke var noe god streaming-alternativ, som fremdeles fungerer upåklagelig.
 2. Godt kamera, okay pris, skjerm rammer OG ingen bixby? Dette kan fort bli min nye mobil. Edit: Da er det jaggu bra at de brukes til å forbedre de bildene du tar og legger ut på instabook, da. Når du tar bilde blir det brukt data fra alle fem kameraene.
 3. Meanwhile in the US of A: https://arstechnica.com/tech-policy/2014/05/photos-of-an-nsa-upgrade-factory-show-cisco-router-getting-implant/
 4. Siden de vil konkurrere på lik linje og bare vil samfunnet's beste så regner jeg med de ser velkommen en regel om 100-150 kr gebyr på alle sine transaksjoner, samt en lovpålagt krav om at det tar minst to uker fra varen er kjøpt til den blir levert til kunden. Dette vil hjelpe den norske stat, og gi flere arbeidsplasser!
 5. Syns de burde gå helt ut og kalt spillet Slossfelt 5 når de først var i gang.
 6. Var vel heller det at nothing made sense. Prank call'en i begynnelsen hører ikke hjemme i star wars universet, og "there's a fleet killer, we should send our fleet to it. That's a good idea". Og hvordan droppet bombene uten gravitasjon? Og det er bare de første 5 minuttene. Så har vi The Very Slow Chase, hvor ingen av de slemme tenker på "hei, hva hvis et skip eller tre hoppet litt frem og gikk i møte istedet?" For ikke å snakke om å bruke skipet som torpedo... For det første, hvorfor ikke bruke en av de andre skipene som var evakuert og gikk tom for fuel etterhvert, eller enda bedre spørsmål, hvorfor er ikke det standard våpen i universet? Hvem var egentlig han snoke duden, hvor kom han fra, hva var hans motivasjon? Og den casino planeten var en gedigen poengløs "decadence bad, nature good" politisk møl. Kunne ha fortsatt, men nok tid kastet bort på dette nå
 7. Ingen som har nevnt steam inhouse streaming enda? Som på tross av navnet kan brukes remotely via VPN. Bruker det ofte hjemme med en steam link, og input lag er for meg ikke merkbar.
 8. Forferdelig så hissige folk var på stakkaren da? For det første, man skal klare å måle nær topp hastighet med dugelig utstyr koblet rett i ruteren. For det andre, hvorfor snakker alle om snurredisker her? Det er nesten ingen hastighetstester som skriver til disk.. De aller fleste tar i mot data i minne, noterer hvor mye de fikk over hvilket tidsrom, og så kaster vekk de dataene. Og når det gjelder montøren.. Jeg har sett flere som bare sjekker sync hastigheten uten å kjøre noe trafikk over, og i noen tilfeller ikke engang visste forskjell på bits/s og bytes/s! Har sett alt for mye rot der til å ta det for god fisk. Flaskehalsen kan også ligge på en uplink utenfor huset ditt - har du prøvd å teste på forskjellige tider på døgnet? Og hvis du vil gjøre ting litt mer avansert, prøv å ha gående en traceroute i bakgrunnen når du kjører tester, og se om det er noen pakketap eller latency hopp på veien. Begge kan indikere en overbelastet uplink.
 9. Men.. De følger jo reglene? For det første, når det gjelder toll så er det en lavgrense pga fortollingsgebyret er ganske stivt, og pakker under en viss verdi er rett og slett ikke verdt å fortolle. Derfor er det minimums grense for fortolling. Hvis det gebyret hadde forsvunnet tror jeg de fleste hadde vært positiv til å betale selve 25% tollen. For posten sin del, så er det etter internasjonale avtaler. Sender du noe til Kina så er det bare norske Posten som får penger for det. Alle de post leddene imellom, inklusiv kina's post, får ikke et øre for å levere den pakken.
 10. Det meste jeg kjøper fra Kina er ting som er ekstremt overpriset her i Norge, eller ikke tilgjengelig i det hele tatt. F.eks har jeg begynt å eksperimentere med småelektronikk i det siste, og har brukt en del ESP8266 chipset, fordi de er veldig enkle å jobbe med og har innebygd wifi støtte. 20-30 kr per dev board inklusivt frakt. I norge, 200 kr per stk + frakt. Pluss noen temperatur sensorer, servoer, rele, breadboard, resistorer og oled display, og man begynner å snakke om veldig stor forskjell i pris. Temp sensorene er 10pakke for 40kr med frakt, vs billigste jeg fant i Norge som var en 4pakning for 164kr pluss frakt her i Norge. Mye av det andre har jeg ikke funnet i det hele tatt. Filter for støvsugeren, billigste her er 200kr + frakt for en 2pakning, eller en 12pakning fra Kina for 100kr inklusiv frakt. Sikkert veldig fornuftig for norsk næringsliv ja, og det påvirker definitivt meg som forbruker. Men ikke positivt.
 11. Du mener sånn som det var før 80-90 tallet? Da politi ikke hadde en magisk dings som gav dem alle svarene og de faktisk måtte ut og etterforske ting? En av de største problemene jeg set med en bakdør er at det vil bli for lett å bruke det som en krykke istedetfor faktisk politiarbeid. Folk har en tendens til å havne på enkleste løsningen, og hvorfor bruke tid og penger på skikkelig etterforskning når man kan bare overvåke / sjekke så mange telefoner som mulig og dermed finne *noe* straffbart og dermed få tallene opp og det ser ut som du jobber hardt? I praksis, over tid, vil det bety at mens tallene på "løste saker" går opp, vil mengen av løst seriøs kriminalitet gå ned. En annen ting er jo ting som datalagringsdirektivet. Noen som husker det? Om det ikke ble satt inn på dagen så var Ragnarok løs, og Norge ville bli en frihavn av kiminelle og serie<altmulig>er. Det skjedde aldri, og av en eller annen merkelig grunn så fortsatte samfunnet å fungere. Og i de land det var implementert i, hva ble det brukt til? Søkte litt nå, fant ingen referanse til saker det hjalp å løse mens det var aktivt. Men finner ting som dette og dette. Edit: Fant dette om Danmark.3 saker på fem år, ser det ut som?
 12. Sakte vekst? Verdien har steget med 1 250% det siste året jo! Vekst som i antall bitcoins som er på markedet, ikke verdien av bitcoins
×
×
 • Create New...