Jump to content

samuels1

Medlemmer
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)
 1. Denne saken er vel ikke særlig positivt for oss som ønsker å kunne ta steget fra moped til lett sykkel for en billig penge. Men samtidig er det kanskje tryggere å få kjørt lovlig 125cc fremfor at vi skal kjøre en enda større sykkel med mye mer krefter. https://www.aftenposten.no/norge/i/VbyQlr/halvparten-av-doedsfallene-i-sommertrafikken-har-vaert-i-mc-ulykker Personlig hadde jeg satt stor pris på å kunne kjøre uten trim for å kunne følge trafikken opptil ca 80 og spesielt hvis jeg kommer til en oppoverbakke.
 2. Hareide sitter på kontoret og streamer at han spiser kake.... https://www.tv2.no/a/11398874/
 3. Det jeg mente er at i min alder så ville jeg heller ha kjørt opp på "Full A" siden det ikke er så mye dyrere enn A1 slik det er nå, men det har jeg ikke økonomi til å prioritere selv om jeg har lyst. Hvis det kommer en rimlig utgave eventuelt med noen begrensninger, så oppgraderer jeg nok for å kunne føle meg enda tryggere i trafikken, samt ha mulighet til å kjøre på motorvei. Da hadde det også vært litt mer aktuelt å bruke det til pendler-kjøretøy hvis jeg skulle begynne å jobbe utenfor hjembyen min igjen.
 4. Har vel egentlig nesten mistet håpet selv..... Når man nærmer seg 50 (slik som meg), så er det uansett ikke noen vits å kjøre opp på lett-sykkel. Da ville jeg heller ha tatt full A og kunne kjørt hvilken sykkel som helst. Har egentlig bare et lite håp om å (lovlig) kunne kjøre litt tryggere i trafikken enn det jeg gjør nå med mopeden min uten at det koster mer enn det smaker.
 5. Hareide er vel tilhenger av to-hjuling selv om det kanskje ikke er med motor..... Ellers så er vel en 125cc mer miljøvennlig enn en bil, så det er jo fortsatt lov å håpe.
 6. Da man man like gjerne gå for ATV, for de kan vel uansett kjøres på B-lappen og i tillegg kan man montere skjær på den på vinteren for å brøyte.
 7. Føler at smertegrensen på prisen for min del ligge på 4-5.000,- Blir det stort dyrere enn det, kan jeg like gjerne ta lappen på stor sykkel som blir "overkill" for mitt bruk, så da blir det til at jeg bare kommer til å fortsette å "puttre rundt" på mopeden min som er fikset litt på så den holder fartsgrensen i tettbygd strøk (inkludert oppoverbakkene).
 8. Selv om det ikke er helt vår enda ifølge kalenderen, er det ikke noen problemer å kjøre for tiden. Startet årets moped sessong for 2 uker siden for min del og har kjørt nesten hver dag så langt i år...
×
×
 • Create New...