Gå til innhold

Stigern2k

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stigern2k

  1. Hei,

     

    Jeg kjøpte spillet på nedlasting via EALink, men jeg ser at jeg aldri skulle gjort dette.. Det følger ikke med manualer på PDF og den web support saken der kan noen få billig av meg..

     

    Har forsøkt å finne informasjon om symbolene som vises når man joiner et online game. Jeg sliter med en DLINK router når jeg spiller online.. Måtte sette meg selv i DMZ for å få spilt online siden jeg ble listet med "connectivity problems" .. men det står jo bare et symbol der og ingen forklaring til hva det betyr..

     

    Noen som har en oversikt over dette og kanskje også et strategikart over alle bygninger og enheter som kan bygges?

  2. Vi har benyttet blackberry i vår bedrift i en uke nå, og jeg må si at jeg er helt avhengig av den allerede! :)

     

    I starten virka den bare teit, men at man får pusha e-post ned til den er helt genialt.

     

    I tillegg bruker vi blackberry messenger aktivt. Når vi er ute i felten, er det bare en kort beskjed til en av de andre medarbeiderne hvis man lurer på noe.

     

    Vet ikke helt hva som gjør blackberry så avhengighetsskapende som den er, men den er utrolig kjapp. Bytter man theme på den, så blir den utrolig tøff. Du puncher inn meldinger fort som f når du blir vant til det lille QWERY tastaturet og jeg tror disse faktorene kan være årsaken.

  3. prisguiden til hardware.no er finfin. linken er til et søk hvor eneste kriteriet er maks 2.5kg. den øverste er like bra/bedre enn den gamle PC'en din, med untak av oppløsningen på skjermen. ta en kikk på noen av de PC'ene i linken og se hvilken du liker...

     

    eller så kan du jo prøve å få tilbake pengene som du faktisk betalte for den :p går kanskje ikke med tanke på hvor gammel den er, men er verdt et forsøk. vet om folk som har fått erstattet nypris på to år gamle PC'er hvertfall. da får de jo en MYE bedre PC til den prisen i dag. kommer sikkert ikke til å funke, men verdt et forsøk hvis du kan få 20000 mer :)

    6919746[/snapback]

     

    Den øverste der er en med Celeron M prosessor. Den nærmeste maskinen i forhold til matchende spesifikasjoner jeg finner er en toshiba. Vil tro at de krever at jeg velger en laptop av samme merke.. Men hva vet jeg ? :)

  4. Hei,

     

    Jeg har vært uheldig og fått røska med en 7-8 elektroniske artikler i et lynnedslag. Inklusiv laptopen min.

     

    Problemet er at jeg ikke finner noen laptop som matcher ca de samme kriteriene. Laptopen kosta 27.000 når den var helt ny for fire år siden med følgende specs:

     

    Pentium 4 mobile 2,0 ghz cpu

    512mb pc2700 ram

    2,6kg

    40gb hd

    geforce 2go

    15"

    SXGA+ (1400x1050)

     

    Klarer å finne ACER bærbare som ligger på rundt 6-7000 Kr som er innenfor nesten alle specs utenom litt lavere klokkehastighet på CPU, 20gb større HD, og lavere oppløsning på skjerm, men ALLE er over 3kg :(

     

    Søker jeg på laptoper rundt 2,5kg havner prisen plutselig på 13000kr..

     

    Jeg mener at vekten er noe av det viktigste for meg. Jeg har brukt laptopen mye i jobbsammenheng og privat. Den fungerte like godt for meg i dag som den gang jeg kjøpte den. Jeg betalte for å få en kompakt og letthåndterlig laptop den gangen jeg kjøpte den, men hvordan går forsikringsselskapet frem for å finne en tilsvarende laptop ?? Det er jo umulig å finne noe som stemmer helt overens.

     

    Vurderer å kreve 13000kr's laptopen pga vekten, men frykter at forsikringsselskapet kun vil gå etter HW specs.

     

    Klart, jeg skal nok klare å argumentere for forskjellene hvis de prøver seg, men hvis det er noen som har erfaringer her så ville jeg føle meg mer forberedt..

  5. Du nevnte at det var en Seagate-disk som var problemet. Har du prøvd å kjøre Seagates eget diagnoseringsverktøy, SeaTools? Hvis ikke, så prøv det.

     

    Siden den er såpass ny så er det nok snakk om feilproduksjon (eller liknende), men husk allikevel på at "vanlige" disker ikke er beregnet å jobbe kontinuerlig 24/7. "Vanlige" disker er beregnet til "vanlig" kontor- og hjemmebruk og har en tendens til å dø fortere ved heftig serverbruk.

     

    Ut fra beskrivelsen din, så vil jeg si at den disken lever ikke i et "vanlig" miljø, men i et servermiljø. Det finnes egne serier med disker som er beregnet på serverbruk. De aller fleste, om ikke alle, SCSI-disker er beregnet på utvidet bruk. Og Western Digital har en serie med disker de kaller RAID-disker.

    Har kjørt SeaTools med en gang dette skjedde. SeaTools fant ingen feil :( men mange takk for link uansett!

     

    Jeg håper bare det ikke er PSU'et som gjør at dette skjer.. Det er jo bare 2 disker, 1 cdrom og HK + cpu og minne som tar strøm i den boksen der.. og det skulle jo holde med et 300W PSU det..

     

    De diskene som er beregna for serverbruk (heter ikke seagate sin cheetah ellerno?) koster sikkert dobbelt så mye, men det er jo absolutt verdt det om det virkelig er det som er årsaken.

  6. SMART-verdiene ligger lagret inne i harddisken, og så vidt jeg vet kan de ikke resettes.

     

    BIOS gjør bare en test i det maskinen booter, så hvis maskinen går ned etter oppstart så er det på grunn av overvåkningsprogrammer i Windows (eller hva du nå bruker som operativsystem). Og det programmet burde ikke være så vanskelig å avslutte eller avinstallere.

     

    Men jeg vil også henge meg på alle de andre som prøver å få deg til å forstå at det er idioti å fortsette med denne disken, særlig i en server. Dessuten får du helt sikkert byttet den med en ny siden den nesten er helt ny.

     

    Du må nok bare innse at du har vært uheldig og fått en feilprodusert disk.

    Ok.. Er nok bare å innse.. Jeg har bare dårlig erfaring med garantioppgjør/reklamasjon.. Så for meg at de ikke finner noe galt med disken siden feilen ikke oppstår ofte.. Bare helt tilfeldig, og muligens bare når disken blir kjørt hardt.

     

    Men hvis disse verdiene ligger lagret i disken, så har jeg nok en bedre sjanse ja.

     

    Det er fristende å legge tredobbelt mye ned i disk når slike ting som dette skjer. Disken står å går 24t i døgnet og da lagrer den rundt 2-3 gb pr døgn (teoretisk opp mot 43 gb pr døgn)

     

    Har lagt stor vekt på kjøling, så den ligger på rundt 22-29 grader i en kald kjeller. Så jeg tror dette er feilproduksjon ja.. Ellers så tåler den ikke å bli kjørt så hardt :(

  7. Har lest litt om dette på nettet.. SMART kan visstnok oppføre seg veldig paranoid.. Har fått en "spin up retry count" verdi på 95.. Treshold er på 97.. Det er visst slik at hvis denne synker, så er det tegn på feil i mekanikken inne i disken..

     

    Noen som vet hvordan jeg resetter SMART verdiene ? Har lyst til å se om denne verdien synker flere ganger.. Men jeg tipper at serveren går ned igjen om ikke lenge da den antageligvis tar en SMART sjekk en gang i døgnet ellerno og vil derfor gå ned på grunn av at denne verdien er for lav.

  8. Dette er MAX irriterende!

     

    Det finnes knapt noe SW ute på nettet som lar meg finne ut hva som er galt. Disken er bare 1 mnd gammel, og den rapporterer feil i oppstarten under POST.

     

    Husker ikke hva feilmeldinga var, men det var noe sånt som at seagate disken min var på vei til å gå fyken..

     

    Er det noen her som vet hvordan man disabler SMART ? Er dette noe som BIOS styrer, eller er det en overvåkning som skjer i WIN ?

     

    Har forsøkt å slå dette av i BIOS, men det er ikke mulig med den BIOS'en jeg har nå.

  9. Enkelte butikker selger før lanseringsdatoen.

    Jeg gikk innom 3 butikker før jeg fant en som ville selge før.

    Elkjøp hadde ikke engang fått inn spillet, og hadde det trolig ikke i morgen engang.

    Hehe, konge! =)

     

    Pratet med en Elkjøp selger og han fortalte meg at Elkjøp ikke kommer til å få det før om 2 uker.. Men for de som kan vente så har jo elkjøp mye bedre pris på spill enn stort sett alle andre.

    Hva??? Sa de noe om det gjalt alle Elkjøp butikker? "¤%¤#& :nei:

    I betegnelsen om at "VI" ikke får inn spillet før om 2 uker oppfattet jeg det slik, ja.

  10. Enkelte butikker selger før lanseringsdatoen.

    Jeg gikk innom 3 butikker før jeg fant en som ville selge før.

    Elkjøp hadde ikke engang fått inn spillet, og hadde det trolig ikke i morgen engang.

    Hehe, konge! =)

     

    Pratet med en Elkjøp selger og han fortalte meg at Elkjøp ikke kommer til å få det før om 2 uker.. Men for de som kan vente så har jo elkjøp mye bedre pris på spill enn stort sett alle andre.

  11. Jeg syns det ble nevt at det var en som fikk tak i spillet på spaceworld allerede ? Vil det si at det har kommet i dag ??

    Spillet lanseres offisielt i Norge i morgen. Se vår oversikt over utgivelsesdatoer eller via produktinfo til høyre i artikkelen for utgivelsesdatoer til ulike spill. Det skjer imidlertid av og til at butikker selger spillet før de egentlig får lov.

    Jeg takker for tipset, men jeg vet dette allerede og du svarte faktisk ikke på spørsmålet mitt. I tillegg slettet du innlegget mitt som kanskje kunne gi meg svar på det jeg lurte på.

    Det er mange som får spillet allerede i dag på lagrene i butikkene for å kunne selge de ut i morgen. Muligheten for at noen får tak i det før release date er tilstede.

    Jeg syns det var direkte barnslig og umodent å slette innlegget, men det sier mer om reglene / moderatorene på dette forumet.

  12. ok da trodde det var f16. er ikke JSF i proto stadiet enda da? trodde ikke de var ferdig utviklet.

    Har ikke hørt om et F16 fly som kan hovere eller hva det heter :p

    Det andre flyet der er en Harrier. Det tar av ved å rette jetmotorene nedover for å kunne ta av uten rullebane.. I virkeligheten et veldig dyrt fly da det bruker noe helt hinsides med drivstoff for å komme seg opp i lufta.

    Prøvde det et par ganger i spillet, men måtte gi opp.. Må trene litt mer i singleplayer :)

     

    Får lyst til å kjøpe spillet.

  13. You scored as agnosticism.

     

    You are an agnostic. Though it is generally taken that agnostics neither believe nor disbelieve in God, it is possible to be a theist or atheist in addition to an agnostic. Agnostics don't believe it is possible to prove the existence of God (nor lack thereof). Agnosticism is a philosophy that God's existence cannot be proven. Some say it is possible to be agnostic and follow a religion; however, one cannot be a devout believer if he or she does not truly believe.

     

     

    Satanismen kom på andreplass.

  14. Kanskje håp!

    Har Trend 2005 eg og, får ikkje "rydda opp" i "sikker mode",XP sin "fjerne prog." og "uninstall" til Trend er "uvirksomme".

    Gå inn på oversikten over services ved å høyreklikke på "my computer" -> manage->services and applications->services

     

    Så blar du deg ned til servicene med "trend" i navnet. Dobbeltklikk på disse og velg "disable" i nedtrekksmenyen.

     

    Når du har gjort dette kan du starte opp i normalmodus. Men da har du heller ikke noen antivirus funksjon.. Tipper trend kommer med en fix på dette i løpet av noen dager. Står dog ingenting om dette på trend sine web sider enda :(

×
×
  • Opprett ny...