Gå til innhold

Killer-B

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Killer-B

  1. Etter siste oppdatering via Kies har plutselig e-post-appen gått helt bananas med datanedlasting. Etter å ha hatt mobilen kobla til pc-en med usb-kabel hele arbeidsdagen i går, hadde den lasta ned 100+ MB og batteriet sto på 5 pst (MED kabelen i hele tida).

     

    Er det noen som har vært borti eller hørt om lignende?

     

    PhoneUsage-appen mener det er e-post som er synderen iallfall ...

  2. Dette er det mest talentlause systemet jeg har opplevd noen gang!!! :thumbdown:

     

    Jeg og skjønner grunnen til at det blir slik for at det skal bli veldig mye vanskeligere å piratkopiere spillet... men da må da dem for faen få det til å fungere å ikke la folk bli enda mer tent på å faktisk piratkopiere det...

     

    For det første så er bokstav/talla som er i koden skrevet med et gammel type skrift så er veldig vanskelig å lese for så å skrive jeg måtte skrive inn koden 5-6 ganger før jeg fant ut hva dem forskjellige bokstavene var i det heile tatt før så å gå videre til aktivering som gir meg samme beskjed som de fleste her inne at jeg lissom ikke har internett!!!!

     

    Jeg kunne ikke vært mer enig. Det virker faktisk som om SI blir mer og mer inkompetente for hvert år som går. Jeg har kjøpt FM og CM hvert år siden 91/92, og for hver utgivelse blir det stadig flere bugs og tilsvarende økning i billige unnskyldninger.

     

    Når de nå i tillegg klarer å stenge folk som faktisk har kjøpt spillet ute på grunn av tidenes latterligste kopibeskyttelse, frister det faktisk å sende spillet til SI og kreve pengene tilbake. Å laste ned en piratversjon går både raskere og medfører mye mindre irritasjon. Når jeg har kjøpt et spill, forventer jeg faktisk å kunne spille det med en gang det er installert - uansett slippdato, internett-tilgang og aktivering.

  3. Jeg fant, jeg fant. Har ikke testet ennå, men i tilfelle andre sliter med det samme, er det følgende porter som må være åpne:

     

    Login/Matchmaking services:

    Outbound TCP 3074 (generally don't need any configuration for this)

     

    Gameplay:

    Outbound UDP 3074-3174 (generally don't need any configuration for this)

    Inbound UDP 3074-3174 (on a firewall, you must allow inbound traffic on these ports, on a home router with NAT, must forward inbound traffic on these ports to your PC)

     

    Custom Head:

    Outbound TCP 10130 (generally don't need any configuration for this)

    Inbound TCP 10130 (on a firewall, you must allow inbound traffic on this port, on a home router with NAT, must forward inbound traffic on this port to your PC)

     

    10130 is the default port used by the Custom Head feature. You can change this port in the Extras\Options\Multiplayer menu.

     

    Voice Chat:

    Outbound UDP 10140 (generally don't need any configuration for this)

    Inbound UDP 10140

     

    10140 (on a firewall, you must allow inbound traffic on this port, on a home router with NAT, must forward inbound traffic on this ports to your PC)

    10140 is the default port used by the Voice Chat feature. You can change this port in the Extras\Options\Multiplayer menu.

  4. Først og fremst vil jeg si at flere av dere er helt patetiske i deres utsagn. Det å basere en vurdering av spillet på en demo er det samme som å stikke fingrene i ørene, ansiktet i sanden og la deres fordommer prege hva dere skal synes om spillet.

     

    Jeg har spilt den ferdige versjonen, og føler at Mikael treffer spikeren på hodet når han gir spillet en sjuer. Som han nevner er det en del elementer med spillet som er irriterende, men å kalle det et dårlig spill vitner om at man ikke har spilt spillet med øynene åpne i alle fall.

     

    Er det bare meg eller kan man høre det helt hit til lille norge når EA synger ut Cha Ching $ sangen?   hørest mer ut som en blanding av melking av ei ku og kronestykker som faller imens soloen består av ett gammelt kassaparat som åpnes.

     

    Vel spill som dette er ren oppfordring til ulovlige nedlastning fordi det er rett å slett for svakt til å svi av penger på.

    9573047[/snapback]

     

    Det har i de senere år blitt en forferdelig populær ukultur og kalle alt Electronic Arts gir ut for melkekuer, pengemaskiner og så videre. I dette tilfellet virker det også som mange ikke tolererer at FIFA-serien selger bedre enn Pro Evolution Soccer, som visstnok åpenbart er et mye, mye bedre alternativ.

     

    Greit nok at noen liker PES bedre enn FIFA, men useriøs kritikk av et spill man ikke har spilt ennå, hører ikke hjemme noen plass.

    9573734[/snapback]

     

    Hva i alle dager? En demo er jo tross alt det de gir ut for å lokke folk til å kjøpe spillet, så jeg vil si det er sjelden at en demo er forferdelig mye dårligere enn det ferdige produktet. Så vidt jeg kan se er det heller ingen som har spilt både demo og ferdig spill og kan fortelle meg om det er forskjeller i gameplayet.

     

    Synes kanskje dere bør fjerne den "diskuter artikkelen i forumet"-linken - det blir jo bare dumt når gamer.no sine egne folk begynner å kategorisere innlegg som "patetiske" bare fordi folk er uenige i bedømmelsen av et spill.

     

    Edit: leif

  5. Endelig en fornuftig røst. Jeg savna iallfall gode, gamle "super cancel" fra PES.

     

    Angående arcade/sim, så siterte dere følgende i en artikkel på gamer.no i sommer:

    "FIFA 08 er smartere, mer autentisk og mer tilfeldig enn tidligere... I år vil FIFA ta sitt andre steg inn i den neste generasjonen. I fjor introduserte vi en ny spillmotor og utrolig ballfysikk. I år presenterer vi en helt ny måte å spille på, nye moduser og følelsen av fotballfinesse"

     

    Ja, jøss.

     

    EDIT: Jeg gjør meg samme tanker angående spillanmeldere som du gjør angående spillutviklerne. Hvorfor skulle ellers Fifa score så bra i tester hvert eneste år?

×
×
  • Opprett ny...