Gå til innhold

lenge5

Medlemmer
  • Innlegg

    215
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lenge5

  1. Bibelen , en bok som inneholder praktisk visdom

     

    Bibelen hjelper en til å unngå skadelige følelser og en urett sinnsinnstilling. Den gir følgende råd: Allslags bitterhet og hissighet og vred og skrik og spott være langt borte fra eder, liksom all ondskap, men vær gode mot hverandre, barmhjertige. ( ef 4:31-32 )

  2. Ingen tar det du sier seriøst.

     

     

    Når en tar del i den seremonien å hilse flagget, tilskriver en flagget og den nasjonen det representerer, makt og evne til å frelse. Den som hilser flagget, erklærer ved denne hilsenen at hans frelse kommer fra det som flagget representerer, nemlig nasjonen.

     

    En som er et trofast sendebud for Kristus Jesus og en forkynner av Jehovas sannhetsord, har for all tid svoret den allmektige Gud, Jehova, ubrytelig troskap ved sin innvielse og sin pakt. Han kan ikke tilskrive noen annen hersker eller en jordisk makt frelsen. Hans frelse fra alt ondt og alle fiender, synlige og usyndlige, kommer fra den evige, høyeste hersker, Jehova og hans sønn Kristus Jesus.

     

    Jehovas vitner som tilskriver ham alene frelsen, kan derfor ikke hilse noen nasjons flagg uten å krenke det budet imot avgudsdyrkelse som Jehova har gitt i sitt ord. ( 1.Joh 5:21 )

  3. Når vi ser hvordan Gud handlet med Israels folk, blir vi klar over hvor viktig det er å tilbe Gud på den måten han godkjenner. Jehova Gud befalte israelittene å ta avstand fra den falske religion som folkene omkring dem utøvde. Disse folkene ofret barna sine til gudene og begikk urene seksuelle handlinger , deriblant homoseksuelle handlinger.

     

    Gud befalte isaelittene å sky slike handlinger. Når de var ulydige og tilbad andre guder, straffet han dem. Det er tydelig at det spilte en stor rolle hvilken religion de hadde.

    • Liker 1
  4. Ha ha.. Ja, du sier noe... :)

     

    Som den første tabben guden vi desverre har derfra gjorde var å skape den snakkende slangen... :) En snakkende slange liksom... Jøss, går det virkelig an å tro på slikt???

     

     

    Snakkende slange ??????

     

    slange kan ikke snakke, Lusifer ( satan ) ( ånd ) talte gjennom slangen

  5. Bibelens to hoveddeler blir følgelig med rette kalt de hebraiske skrifter og de greske skrifter. noe som viser at de stemmer overens, er at de greske skrifter siterer fra de hebraiske skrifter over 365 ganger og kommer med cirka 375 ytterligere hentydninger til dem.

  6. Tacitus , en romersk historieskriver som levde i siste halvdel av det første århundre etter Kristus var ikke en kristen. Men i sine annaler uttalte han: Kristus som deres ( de kristnes ) navn skrev seg fra, ble i Tiberius regjeringstid dømt til døden av en av våre prokuratorer, Pontius Pilatus og henrettet.

     

    Josephus, en jødisk historieskriver i det første århundre som heller ikke var en kristen, omtaler også Jesus Kristus.

  7. Bibelen forteller at Guds tjener Elisa fikk en øks som hadde falt i vannet, til å flyte opp og at Jesus gikk på vannet. Har du vanskelig for å tro dette. Det er mange som har det.

     

    På fjernsynskjermen har de ikke desto mindre sett mennesker og gjenstander bevege seg gjennom verdensrommet i vektløs tilstand. For å kunne utføre slike bedrifter må en naturligvis gjøre bruk av raketter og annet utstyr.

     

    Men hvorfor skulle ikke han ( Jehova Gud ) som har frambrakt både vannet og tyngdekraften og som har langt større makt enn menneskene, kunne ha kontroll over disse tingene og således gjøre det mulig for en øks å flyte og for Jesus å gå på vannet.

  8. Kristendommen er i dag fragmentert i godt over 40 000 grener, alle med bibelen som grunnlag og alle hevder at den versjonen de har er den riktige...

     

    Hvorfor er det blitt sånn? Jo, fordi bibelen ikke er klartekst, som man skulle forvente av en gud som var bittelitt smart, men en samling tåkeprat som MÅ tolkes skal det gi noe som helst mening. Den må leses med jesus briller med andre ord, hvir ikke fremstår den bibelske guden som en steindum tulling som ikke evner å skille snørr fra barter..

     

    Og Jesus er, selv to tusen år etter, fremdeles bare en påstand, en myte om du vil. En myte som er tillagt mange egentskaper som de som påstår dette aldri har klart å bevise, nettopp fordi det er en myte...

     

    Noe gudesønn var han ikke, hvis denne myten er basert på en faktisk person som ble stor og mektig rundt leierbålene til ignorante mennesker, mest sannsynlig var dette en religiøs skrulling av en landsby idiot som løp rundt og trodde han var guds sønn og lovte ting han ikke klarte å innfri, ikke så overraskende, som at han skulle komme tilbake og slike ting. Det går jo klart frem av det paulus skriver (kristendom skulle het paulusdom faktisk...) at også han trodde at jesus ville komme tilbake mens han selv enda levde, det var jo grunnen til at han rådet folk som ikke klarte å leve i sølibat frem til jesus kom tilbake å gifte seg, noe som fehodene senere trodde var ment som at det var bedre å leve i sølibat enn å gifte seg, men sølibat er IKKE arvelig...

     

    Hele kristendommen oser av feil, mangler, missoppfattelser og feil og når dette på toppen av det hele må tolkes for å gi noen "mening" så sier det seg selv at den blir fragmentert her jeg kommer frem til..

     

    Flink ikke sant? Tenk dette har jeg kommet frem til helt ved hjelp av egne meninger... Eller nesten da, jeg har disse tankene fordi jeg har lært noe av andre også faktisk... :)

     

     

    Jesus hadde sagt: Mitt rike er ikke av denne verden. Disippelen Jakob fordømte dem som søkte vennskap med verden som utro og sa: Den altså som vil være verdens venn, han blir Guds fiende. ( Jakob 4:4 ) De frafalne kristne ignorerte disse bibelske uttalelsene. I det fjerde århundre av vår tidsregning ble den romerske keiser Konstantin angivelig omvendt. Dette førte til at de frafalne kristne oppnådde de verdslige herskeres gunst. Strongs Cyclopædia forteller : Evangeliet ble berøvet sin enkelhet. Høytidelige skikker og seremonier ble innført. kristendommenes lærere mottok verdslige æresbevisninger og fikk lønn og kristi rike ble i høy grad et rike av denne verden.

     

    Dette var ikke den kristendom Bibelen framholder. Det var en falsk form for kristendom, et bedrag. Bibelen viser at Jesus avviste Satans, Guds fiendes tilbud om herredømmet over denne verdens politiske riker. ( Matt 4:8-11 )

     

    Pave Leo som levde i det femte århundre fulgte en stikk motsatt handlemåte. Han sa: Jeg vil atter en gang fornye herredømmet på denne jord, ikke ved å bringe keiserdømmet tilbake, men ved å innføre et nytt teokrati, ved å gjøre meg selv til kristi stedfortreder, ikke et diadem, men en tiara skal jeg bære, et symbol på unverselt overherredømme. For dette skal barbarismen fly og lykken skal atter ble gjenopprettet.

     

    Resultater ble ikke lykke, men korrupsjon, overtro og blodsutgytelser. Vest-Europa kom inn i den mørke middelalder. På den tiden fantes det praktisk talt ikke bibler på de språk som det jevne lag av folket talte. Dette var den tidsperioder i historien da bibelen ble mist lest. Du kan selv lese i et hvilket som helst saklig leksikon hva dette frafallet fra Bibelens normer resulterte i for menneskene i løpet av denne perioden, da kristenheten nådde sitt høydepunkt hva makt, rikdom, og innflytelse angår.

  9. Nei, jeg piller i fra hverandre påstandene du tror på... Ikke noen vanskelig jobb heller skal jeg si deg, alt som trengs er ærlighet og evnen til å se hva som åpenbart er løgner og hva som det er noe hold i og religiøse påstander er det ikke hold i, så jobben med å kritisere påstandene du og andre kommer med er faktisk ganske lett, så lett at selv åtte åringen min ville klart å gjøre den jobben...

     

    Og papegøye er man når man uten å tenke gjentar det man får høre, altså når det ikke ligger noen egne meninger eller tanker bak... Så her skyter du deg faktisk selv, som den store gullfuglen....

     

     

    Det er bra at du undersøker nøye. Det er veldig viktig :)

  10. Påstår du... Har du noen annen begrunnelse enn at du er lært opp til å tro at det er slik? Har du sjekket selv og satt deg inn i noe annet enn mølet du selv tror på?

     

     

    Fatalismen, forestillingen om at alle hendelser er bestemt på forhånd, var utbredt blant de gamle grekere og romere. Også i dag gjør denne tanken seg sterkt gjeldende i mange religioner. ( Islam, Kristenheten......)

     

    Kristendommens bibelen avviser på denne måten forestillingen om skjebnen. Frafalne israelitter som antok denne hedenske læren ble kraftig fordømt av Jehova Gud. ( Jes 65: 11 )

×
×
  • Opprett ny...