Gå til innhold

Stefff1

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stefff1

  1. En ting folk gløymer her er at Sony sine største titler tar alvorlig lang tid og utvikle, Santa Monica Studio brukte vel 5 år på og utvikle God og War som et eksempel. Horizon Forbidden West har nok vert under utvikling siden Horizon Zero Dawn, da er jo det ganske naturlig at dei ønsker mest mulig profitt på og lage slike fantastiske og polerte spill. No har jo vi ikke sett noe av Forbidden West så utrolig vansklig og si kor mye det tar i bruk fordelene med SSDen, men som Cerny sa så vil han ikke at det skal vere en flaskehals under framtidig utvikling av spill, og det er vel det som er viktig med en framtidsrettet konsoll. God of War vil nok vertfall vise muskler og det vil nok Horizon også gjør.

    Eg hadde nok spilt svært lite den dag idag om det ikke var for Sony sine eksklusive og fantastiske titler, og mener at vi skal vere glad for at det er noen som gidder og bruke den tiden og pengene på og lage slike enspiller fokuserte titler idag. Så heia Sony og deres fantastiske spill studioer.

     

     

    • Liker 4
    • Innsiktsfullt 3
  2. Trur eg står over dette, sjølv om eg er stor fan av Uncharted 1-4, med Among Thives som en soleklar favoritt totalt sett. Uncharted 3 merket eg at eg begynte og få nok av Uncharted, et bra spill, men manglet noe eg ikke helt klarer og sette fingeren på i forhold til Among Thives spesielt, Kankje blei det for likt eller for mye av det samme, men etter min meining det svakeste i serien. Med Uncharted 4 kom Drake sterkt tilbake, der fekk vi en verdig avslutning der alt er polert fra topp til og tå og forbedringer med det tekniske og fine områder og utforske, et verdig kapitell og avslutning på eventyret til Nathan Drake. Og et spill i samme serie uten Nathan Drake trur eg blir helt feil for min del da eg digger karakteren og er en så stor del av spillene som gjør dei så bra. Men kan hende eg plukker det opp når prisen synker, men føler meg egentlig ferdig med Uncharted for øyeblikket.

    • Liker 1
  3. PS4 Pro blir jo bere verre og verre, no sies det at den ikke vil ha bedre framerate på multiplayer spill og vil uansett kjøre samme framerate som standard utgaven ! http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2016/09/07/multiplayer-games-won-39-t-have-higher-frame-rates-on-ps4-pro.aspx

    Er hovedsaklig pga multiplayer spill, at man ikke skal få en fordel vs folk på Ps4. Feks Destiny kjører 30fps på PS4, hadde blitt feil å ha 60fps på PS4 pro da!

     

    Blir jo også feil og øke detaljnivået ved flere element i multiplayer, så alt blir jo bere halveis med Pro. Så da vil dei som spiller multiplayer ikke få en eneste fordel med den, som er vel en ganske viktig del dei appellerer til. Men vi får se hvor mye utviklerene prioriterer den no når dei har VR på gang, har mine tvil, ka dei sier på konferansen har lite og si i realiteten, ser jo bere PS Move, trur det blir for mye baller i luften.

    • Liker 1
  4.  

    Fysisk media er på vei ut, allerede er det omtrent bare snobbene og samlerne som kjøper blurays og 4k bluray vil bare bli enda mindre utbredt. Forstår godt hvis Sony anser dette som en kamp de ikke klarer å vinne og lar være å inkludere en spiller i sin nyeste PS4. (I så fall måtte de antakelig ha skrudd opp prisen, eller solgt den med tap, noe Sony ikke er interessert i lenger tror jeg)

     

    Om du har fulgt litt med I timen, vil du se at alle statistikker tilsier at hjemmekino og prosjektorbruk har skutt I været de siste årene. Markedet for det er blitt enormt. Tror du folk som er villige til å bygge egen kino med stort anlegg + prosjektor for titalls tusen, syntes det er ok å streame Netflix på det anlegget? Da tar du skammelig feil! Folk som er glad I lyd og film tar ikke til takke med streaming. Streaming er, uansett linje, nesten halve bitkvaliteten av Bluray/4K. Har selv Netflix men broker det kun til en og annen serie og dokumentarer. Det funker fint. Den store ulempen med streaming er at man som betalende kunde har null kontroll over når filmene/dokuene forsvinner fra sortimentet deres, da det er svært begrenset. Man kjøper ikke en ny 4K HDR Tv til 25tusen om man syntes det er ok å bare få halve ytelsen den har. Forstår du resonomentet?

     

    Sony har driti seg fullstendig ut med Ps4 Pro. Man kan diskutere til krampa tar dere, men sannheten er at Sony og de andre elektronikk gigantene bruker milliarder av krroner på ny toppteknologi som HDR og 4K Oled osv. Hvorfor satser de på det, når, som du sier, er bare noen få hipster og entusiaster som gidder å kjøpe det? Logikken er jo bakvendt.

     

    Sony har som sagt satset milliarder på UHD og 4K og når de endelig får markedsført seg, så struper de ytelsen for brukeren?!? Jeg prøver å forstå det, men klarer ikke for mitt livs skyld å se hvorfor de dreper sin egen teknologi. Ps4 Pro var svært skuffende.

    Kunne ikke vert mer enig !

  5.  

     

     

    Xbox one S solgte bra kun for Uhd Bluray avspillingen.

     

    XBOS solgte vel bra pga helhets pakken i forhold til den originale XBO? Godt mulig det var pga det optiske drevet...men ikke sett noe data for det enda.

    Du er vel kjent på AvS og AvF forum. Folk kjøpte One S for Uhd Bluray.

     

    Som begge er entusiastforum. Såklart kjøper sånne folk Xbox One S, hvis de er i markedet for en 4k bluray-spiller. Men folk som faktisk har gått til det steg å lage seg en bruker på forum dedikert til lyd og bilde representerer som du sikkert forstår ikke majoriteten, og utgjør mest sannsynlig bare en promille av den kjøpergruppen 4k bluray trenger for å slå an.

     

    Siter meg gjerne på dette i fremtiden: 4K bluray kommer til å mislykkes, og vil i beste fall komme i samme kategori som vinyl, altså det hipsterne og snobbene kjøper. 

    Noe som er utrulig synd da det ikke finnes en tjeneste som er i nærheten av og levere innhold. Glad for eg har det viktigste på DVD og Bluray når det ikke lengre er tilgjengelig og må bruke dei "fantastiske" streaming tjenestene som ikke eg bestemmer innholdet på.

  6. Alle ps4 får en HDR oppdatering. Knall jobba av Sony null grunn til å kjøpe en PS4 pro.

    4k streaming har alle moderne 4k tvr.

     

    Dette var skikkelig skuffende ! Eg har nett kjøpt TV meg 4k og HDR og der har eg allerede som du sier 4k streaming av Netflix, Youtube osv.. men manglet no bere 4k bluray som eg håpte PS4 Pro kom med, så da blir nok PS4en stående og blir heller en 4k bluray spiller eller Xbox One S. Sjølv om eg heller kunne tenkt meg PS4 Pro med dei andre oppdateringene MED 4k bluray.

  7. BF4 blir sikkert bra. Men savner et nytt Bad Company, har flere timer der en i BF3, og syns det er synd at det virker som dei har lagt viderføringa av det dei gjor med den serien på hylla når dei sier at alternativt navn til BF4 kunne blitt BC3. Håper vertfall på noen maps i BF4 som ligner litt på White Pass og Arica Harbor.

    • Liker 1
  8. Veit ikke helt ka eg skal si. Bra at dei har endret på det, men trur mye skade allerede er gjort for MS sin del. Eg syns og at dei i hele tatt prøvde seg på dette, når dei veit kundene avskyr slike krav gir et veldig dårlig bilde om hvordan Microsoft tenker om sine kunder.

     

    Sier ikke at Sony er noe bedre, fordi dei og er bere ute etter og tjene penger, men handler om hvordan man viser kundene sine respekt, noe ikke MS gjorde og noe som Sony gjorde under E3.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...