Gå til innhold

bangbad

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bangbad

  1. Her om dagen begynte batterilampa å lyse. Fikk testet dynamoen hos et bilverksted. Det var regulatoren som var gåen, byttet da ut regulatoren samt drivreima. Kjøpte en regulator av merket Monark. http://www.ebay.com/itm/321266455278?_t ... EBIDX%3AIT

    Etter første start lyste ikke batteri lampa noe lengre, så jeg kjøre meg en tur. Etter 2 mil så begynte ABS lampa og antisladd OFF lampa og lyse. Jeg stoppet bilen for og så starte den igjen og da ville ikke starteren dra rundt. Ventet noen minutter og da startet bilen, etter noen minutter begynte alle advarsel lampene i bilen å lyse og etterhvert slutta lysene å fungere. Bilen fjusket også når jeg akselererte. Kom meg tilslutt hjem.. Prøvde et nytt batteri men det viser bare 10volt på multimeteret når bilen går på tomgang.. Batteri lampa lyser heller ikke når jeg vrir tenningen, den gjorde det før..

     

  2. Hei, bestilte noe på nett som selgeren sendte feil variant av. Selgeren skulle sende ny men jeg skulle få beholde den varen jeg fikk først siden det ikke var verdt det hos dem og få den returnert. Har jeg noe rett på å slippe momsen som vil komme på varen de har nå sendt?

  3.  

    LOL :rofl: Å kjøpe Microsoft nøkler på ebay, er jo det samme som å kaste bort pengene. Vil påstå at det nesten 99% sikkert er en MSDN/Technet nøkkel du har kjøpt, og de blir alltid svartelistet etter en stund (siden det ikke er lov å selge MSDN/Technet nøkler). Så lykke til med det. ;)

     

    Skal man kjøpe en digital kopi, bør man alltid kjøpe dette fra en 100% trygg kilde (altså Microsoft selv, eller partnere av Microsoft). Til og med fysiske kopier man kjøper på ebay er stort sett bare falske kopier, der nøkkelen stammer fra Technet/MSDN og som blir svartelistet etter en stund.

    Har hatt min aktivert siden juni, hvor lenge tror du den varer før den blir "blacklisted" da?

  4. Jeg prøver å finne ut hvor det er billigst å kjøpe Windows 8 og kunne gått tenkt meg bare å laste ned ISO filen og få en gyldig lisens. Det jeg lurer på er om jeg må betale moms og toll hvis jeg kjøper en nedlasting versjon?

     

    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832416786

    Jeg kjøpte Windows 8 Pro på ebay av russer, fikk koden via epost. Spiller ingen rolle hvilket land man kjøper windows 8 i fordi man kan laste ned hvilket som helst språk gratis i 8 som man ikke kunne i win7.

  5. Bestilte en motorsykkelhjelm fra Kina, Aliexpress for en drøy måned siden. Og det er 1 dag igjen til at jeg kan kreve pengene tilbake med (buyer protection). Tingen er at ifølge sporingsystemet til China-Post så har den ankommet Oslo for 2 uker siden men ifølge posten.no har den aldri ankommet norge. Nå har jeg kontaktet Posten Norge 2 ganger og de sier at pakken har ALDRI blitt registrert i Norge og at selgeren har ansvar osv osv.. Men spørsmålet er, kan pakker glippe unna sporingsystemet? Kan det hende at den ligger på det lokale postkontoret? Noen som har hatt lignende erfaringer med bortkommede pakker fra Kina? SVAR :=O!!

  6. Jeg ville heller ha valgt en 840 basic. Den har mindre skrivehastighet enn Ultra Plus'en men den har både raskere tilfeldig lesing og skriving, som er brukt mere til dagligdags bruk. Også får du med et program som kan overføre alle filene dine fra din gamle HDD til din nye SSD. Og et program som forteller status og monitorerer din SSD.

  7. Hei, jeg kjøpte en gaming pc fra komplett for noen år siden. Burde jeg bygge en splitter ny en eller kan man/bør man skifte ut enkelte eller flere deler på denne maskinen for å gi den en god ytelse?

     

    SPECS:

     

    BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

    Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz

    Memory: 4096MB RAM

    Available OS Memory: 4094MB RAM

     

    Card name: ATI Radeon HD 5800 Series

    Chip type: AMD Radeon Graphics Processor (0x6899)

    DAC type: Internal DAC(400MHz)

    Display Memory: 2808 MB

    Dedicated Memory: 1016 MB

    Shared Memory: 1791 MB

×
×
  • Opprett ny...