Jump to content

jering

Medlemmer
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About jering

 • Birthday 03/26/1983
 1. Har nettopp kjøpt en Nokia 6230i, og er nå på jakt etter et bluetooth headset. Standard modellen ifølge Nokia til denne telefonen er HS-4W, men kritikkene på Komplett lover ikke så veldig godt. Noen som vet om noen alternative headset som er av god kvalitet? Syns lyden virker lav på telefonen, så hadde vært fint med et headset med god lyd... Edit: BH-900 virker meget bra. Noen som har erfaring med den?
 2. Har en DVD-opptaker med 160 GB hd i. Det er uttak for firewire på opptakeren. Fins det noen overgang/adapter av noe slag for å få firewire utgangen til LAN-plugg så man kan aksessere disken i opptakeren fra nettverk?
 3. Denne meldingen kommer flere ganger ved oppstart av enkelte PC`er i et nettverk. OS er Win XP Pro. Noen som har en pekepinn på hva som forårsaker dette?
 4. Det het jo ikke CSV (kommadelt), eller CSV (comma delimiter) som det stod i den guiden jeg leste. Mener også at jeg prøvde CSV (MS-DOS), før jeg postet, men uten at jeg så at det ble kommadelt. Menmen...det ble greit så jeg er happy
 5. Det ble kommadelt når jeg lagret som CSV (MS-DOS)
 6. Jeg vil lagre et excel-ark som kommadelt *.csv fil, men det eneste csv-valget jeg har tilgjenglig under filformat på lagre-menyen er semikolondelt. Office-versjonen er 2003 norsk. Noen som har noen forslag?
 7. Det var MemoryCardbusControlleren.
 8. Da har jeg fått nytt batteri, så det er iorden. Men det mangler fremdeles driver for "Grunnleggende systemenhet". Re-installerte en annen nc6000 idag som det ikke har vært noe feil med, der står det også "Grunnleggende systemenhet" under "Andre enheter" i "Enhetsbehandling". Noen som har en idè om hva dette kan være? Hvis ikke får jeg ringe HP og spørre...
 9. 1) Hvordan setter man opp Outlook til å laste ned nye e-poster og slette den opprinnelige fra serveren? Tenker å gjøre dette pga. lav størrelse på en postboks. 2) Hvordan kan man sette opp synkronisering av den lokale pst-fila mot sitt eget hjemmeområde på en server? Dette for at det skal bli tatt backup av e-posten om kriteriet i punkt 1) går an å få til.
 10. Det vet jeg ikke. Men finner ikke batteriet i BIOS heller, så har bestilt nytt på garanti.
 11. Har re-installert en HP compaq nc6000 med Windows XP Sp2. Har installert alle drivere bortsett fra den nederst på vedlagte bilde. Finner ikke ut hva den er. En annen ting, batteriet vises ikke, se øverst på det vedlagte bildet. Så lurer på om dette har noe sammenheng. Batterilampa lyser ikke, og tar jeg ut strømledningen skrur den seg av med en gang. Så lurer på om det kan være noe feil med batteriet? Noen tips?
 12. Takk. La til index.php i tillegg... Får håpe det ikke kommer med noen treff etter neste indeksering.
 13. Har en side med Mambo. Holder det at robots.txt ser slik ut for at søkemotorer ikke skal skape treff fra min side? User-agent: * Disallow: /administrator/ Disallow: /cache/ Disallow: /components/ Disallow: /editor/ Disallow: /help/ Disallow: /images/ Disallow: /includes/ Disallow: /language/ Disallow: /mambots/ Disallow: /media/ Disallow: /modules/ Disallow: /templates/ Disallow: /installation/ Disallow: /gallery/ Stopper dette også treff fra eksempel.html som ligger i rot-katalogen? Hvor lang tid går det mellom hver indeksering?
 14. Nei, har en annen enhet som bruker parallell-tilkobling som skulle vært koblet til en PC via internett (VPN).
×
×
 • Create New...