Gå til innhold

kattepiss

Medlemmer
  • Innlegg

    127
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kattepiss

  1. Den mest merkbare forskjellen er strengt tatt hvor lav inputlag skjermene har. Oppdateringsfrekvensen er ikke alltid like merkbar.

     

    Om du fyrer opp ett spill, helst FPS eller noe annet hvor det er mye bevegelse, for så å spectate noen (så du ikke må bevege deg selv, så starter fraps for å begrense til 60fps, så slutter å recorde for å få 120fps+, og tilbake, merker du med en gang hvor mye mer flytende 120 er. Jeg testet det i NS2, stor forskjell.

  2. Ja, de klikker når vi tegner karikaturer av profeter, mens vi avstraffer mennesker som brenner flagg. Jeg spyr av begge kulturene, dere suger begge to.

     

    Ah, var det vi gjorde mot dem ja. Men faen heller, de kunne vel ha tegnet stygge bilder av kristne guder, istedet for å skade ozonlaget med røyk når de brenner flagg..

  3. Jeg ville vurdert å gå over til SSD, og heller brukt den harddisken som en harddisk til å lagre ting på som ikke er veldig viktige. Dør sikkert ikke med det første, men greit å ikke være avhengig av den når den ryker.

     

    Men selv har jeg en halv-dau disk hvor jeg får popup av windows hvert 10 min, med "harddisken din er i ferd med å daue, ta backup og kast den", som fremdeles lever. Men bruker ikke så mye da popupene er jævla irriterende.

  4. Blir sikkert helt feil, men, 24. Hovedpersonen er i starten ikke så helt spesiell, men blir etterhvert ganske badass. Ikke direkte sosiale problemer, men velger mer eller mindre jobben over familie på en måte. En terrirost-jeger som gir 110% og gjør alt som må til for å komme i mål.

     

    Kan være litt likt Suits og Dexter, minus at det er ganske forskjellig.

  5. Du kan bruke Windows CD, og bruke cmd til å endre navn på cmd til utilman, så trykke winknapp+u i logon, så bruke net user 'brukernavn' 'nytt passord', så enter.

     

    Evt lage bootcd (hirens bootcd er gratis, men ikke heelt legit), så endre fila med den. Eller flytte alle viktige filer til feks en ekstern hdd, så formatere.

     

    Ellers er denne "ekte", altså ikke virus el.

    http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/

     

    Men den er vel nesten vanskeligere enn den med windows cd.

  6. Har ikke direkte noe imot utlendinger, men flere av dem utnytter ordet "rasist". Gjør du ikke som de vil, er du rasist.

     

    Var en i klassen min tidligere. Som ble flyttet fra en annen klasse, da de hadde tatt han i å ta bilder av dem i dusjen og noe, og ville bli kvitt han. Så var vi den heldige klassen. All driten han hadde gjort ble forklart som "han har en annen kultur enn oss". Noe som innebar at han var en gigantisk kuk som gjorde som han ville, og all motstand var rasisme i hans øyne.

     

    Men mange av de som er greie også.

  7. Gammelt batteri er helt dødt ser det ut som. Det nye batteriet fungerte i 20-30min aktivt bruk før det ikke skjedde noe (den prøver ikke engang å skyte ut noe). Ladet med "smart lader" greie, først med 11.1V eller noe (men ladet ikke da), så fant jeg ut at den måtte til 8V eller hva den andre var. Så ladet den. Men selv etter flere timer lading, funker det ikke.

     

    Drepte jeg det bare med å koble til 11.1V, kan det være sikring, eller noe annet?

     

    Får lyst å skaffe med gass-rifle, batterier tåler visst veldig lite.

×
×
  • Opprett ny...