Jump to content

ATCollider

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Kjørte med "autopilot" på motorveien fra Trondheim til Værnes i dag. Beta, ja. Skummelt som bare det. Som å sitte på med en fyllik som ikke vet hvor han skal kjøre. Bilen prøvde å ta av på samtlige avkjøringer. Der det gikk fra 1 til 2 felt klarte Teslaen ikke å velge linje, før den kastet seg til høyre. Vinglet og korrigerte så kraftig at jeg var glad det ikke var antydning til glatt. Blir nok noen oppdateringer før jeg bruker denne funksjonen igjen. Hjertet mitt tåler det nok ikke.
 2. Så da kjøper du ingenting via Steam? Du eier ingenting av det du kjøper der heller.
 3. Kan ha noe med åpningsmåten. Måkevingedører er ett ledd. Falkevingedørene er 2?
 4. Den ER ulovlig i USA: "We currently have rules in the books that deal with releasing anything from an aircraft, period," said FAA drone regulator Jim Williams back in 2013. "Those rules are in place, and that would prohibit weapons from being installed on a civil aircraft." (The Verge) (Vi forkortet dette til: "Oppfinnelsen til YouTube-bruker Hogwit er likevel høyst ulovlig etter FAA-lover som regulerer luftrom i landet. ") Den teksten gjør vel fiske med drone og ulovlig?
 5. Tenkte å lage ribbe. Spørsmålet er ikke om temp og lengde, men om svoret. Jeg vil ha "poppet" svor, ikke bare hardt eller soft. Noen som har en god oppskrift?
 6. Har 150 spill på Steam, sikkert 50-60 som jeg knapt har prøvd. Grunnen er fremdeles Dota 2.
 7. Definitivt! Vanlig rullebane er 45 m. Sola har en kortere bane som er 60, men det er en gammel tysk konstruksjon.
 8. Jeg er villig til å bytte ut iphonen for denne. Ihvertfall for en stund.
 9. Sa opp i dag med følgende kommentar: Nå har jeg vært kunde hos HBO Nordic siden starten. Fremdeles er den tekniske løsningen så langt unna brukervennlig det går an å komme. Det eneste fremskrittet har vært at appen til ipad forstår sånn halveis at jeg er norsk og ikke trenger å velge tekst til hver eneste episode. Å få opp en "fancy" meny i begynnelsen med serier totalt basert på slump er et dårlig utgangspunkt. Når jeg trykker på serier igjen får opp den samme "fancy" menyen med totalt tilfeldige serier gjør det ikke bedre. At jeg må laste ned et spesialprogram til PC for å kunne se en episode er elendig. PS3 støtten har uteblitt. Jeg kunne fortsatt å skrive i det uendelige om hvor dårlig tilrettelagt tjenesten er, men dette får holde som et utgangspunkt. Skaff dere et abonnement hos Netflix, så kanskje dere kan lære litt om brukervennlighet. Takk og adjø.
 10. Sa opp i dag med følgende beskjed: Nå har jeg vært kunde hos HBO Nordic siden starten. Fremdeles er den tekniske løsningen så langt unna brukervennlig det går an å komme. Det eneste fremskrittet har vært at appen til ipad forstår sånn halveis at jeg er norsk og ikke trenger å velge tekst til hver eneste episode. Å få opp en "fancy" meny i begynnelsen med serier totalt basert på slump er et dårlig utgangspunkt. Når jeg trykker på serier igjen får opp den samme "fancy" menyen med totalt tilfeldige serier gjør det ikke bedre. At jeg må laste ned et spesialprogram til PC for å kunne se en episode er elendig. PS3 støtten har uteblitt. Jeg kunne fortsatt å skrive i det uendelige om hvor dårlig tilrettelagt tjenesten er, men dette får holde som et utgangspunkt. Skaff dere et abonnement hos Netflix, så kanskje dere kan lære litt om brukervennlighet. Takk og adjø.
 11. Det så ikke ut som noen god maskin å spille på ergonomisk. Hvor høy er kanten opp til tastaturet?
 12. Ser knallbra ut. Håper bare ikke zombiene scalerer sammen med deg slik som i dead island. Kjedelig å lage noen utrolige våpen som knapt lager en ripe i zombiene du møter.
 13. Holdt ut de 2 første kampene, så måtte jeg gi tapt for søvnbehovet. Klarte å få sett de 3 siste kampene uten å oppdage resultatet. Kanonkamp. Alliance og Navi har begge vist at de er flinke på å snu en håpløs kamp og finalen kunne ikke vært stort bedre
×
×
 • Create New...