Gå til innhold

Årolilja

Medlemmer
  • Innlegg

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Årolilja

  1. Var masse ute i dag. Faen som folk stirrer og peker! Halvfull jente prøvde å blokkere veien mens vennene syns det var sååå gøy. Flaks at jeg var i så godt humør i utgangspunktet ellers måtte jeg dratt kniven og kjørt den gjentatte ganger inn i henne. Ja jeg blir aggresiv når jeg føler meg truet. Greide å smile og gå videre.

     

    Du trenger seriøst psykiatrisk hjelp.

  2. Nei. De stemmer ikke. Hvorfor fortjener du å dø egentlig? hva har du gjort galt?

     

     

     

    Åja. Gjett om. De tror ikke jeg er suicidal. Eller litt anneledes. De har vel stemplet meg kronisk suicidal så da gidder de ikke skjekke.

     

    Men du sier jo selv at du vil ut derfra. Hvis du blir oppdaget enten mens du smugler inn gjenstandene eller har benyttet deg av dem så kan du ende opp med å være på tvang i flere år istedet for bare noen ekstra måneder. Er det virkelig verdt det?

  3. Ja men blir litt annerledes hvis man kollapser i voksen alder. Vet jo at det sikkert hadde gått bra, men jeg er veldig fokusert på å ikke skuffe familien. Får først fikse alt det fysiske å se om det er noe annet enn revemat igjen etter behandlinga der

     

    Jeg hadde blitt kjempeskuffet som forelder hvis mitt barn hadde slitt psykisk og ikke turt å oppsøke hjelp. Å innse at man trenger hjelp er ett tegn på styrke, ikke svakhet. Dessuten skal det MYE til for å bli lagt inn om det er det ud er redd for. Jeg har grått med blodige klær hos psykiateren min og sagt at jeg ikke kunne love å komme tilbake til neste time i live og enda har jeg ikke blitt innlagt, nettopp fordi det er så strenge regler og de som regel ikke har plass der.

     

    JEg hadde en litt bedre periode i sene tenårene før jeg kollapset skikkelig i en alder av 19-20 og satt og planla hvordan jeg skulle ta livet av meg ute i skogen. Jeg postet da ett innlegg på Kvinneguiden hvor jeg da ba om hjelp og nå er jeg bosatt i en annen by hos han som den natten reddet livet mitt. Jeg skal fortsette i psykiatrien i mange år til og er kjempelettet for det, for da har jeg mennesker rundt meg som tar imot meg når jeg faller og ikke greier å ta vare på meg selv. Takket være psykiatrien får jeg kanskje til og med en tlrettelagt utdannelse på Gaustad og ett liv verdt å leve. Det ville jeg ikke fått hvis jeg hadde fortsatt å sitte hjemme på rommet mitt og nekte å gå ut. Ting tar tid, spesielt det å bli frisk, men med de rette menneskene rundt seg så kan det gå.

    • Liker 1
  4. Behandling er ikke så lett da. Det vil jo automatisk føre til stor skuffelse i familien, at man var så svak og utakknemlig.

     

    Tullprat. Jeg har vært i psykiatrien siden første klasse på barneskolen og ingen i min familie er skuffet over det ( og jeg har hatt kjempegodt av å være i behandling selv om jeg er langt fra frisk. ) Forsøk først behandling før du konkluderer med at det er håpløst, kanskje det faktisk kan snu på hverdagen din?

    • Liker 1
  5. husker jeg hadde akkurat samme følelsen sist jeg kjøpte ny, det går over ^^

     

    Ja jeg vet, det er bare så innmari deprimerende når man skal sette opp telefonen og man faktisk ikke har andre numre enn mamma å lagre.

     

    Funnyfact: På min forrige telefon hadde jeg ett slikt abbonemang hvor moren min satte inn 200 kroner pr måned for å ringe og sende meldinger for. Sist jeg sjekket kontaktkortet på den telefonen hadde jeg en ringesaldo på nesten 2000 kroner etter ett par år som hadde samlet seg opp siden jeg aldri ringte med den :closedeyes:

    Gå på internett, selvsagt. Og spille spill. Bruker folk telefonene sine til noe annet?

     

    Jeg bruker pcen min til det. Har sjekket etter spill men har aldri funnet noen jeg liker.

  6. Dere som ønsker å dø:

     

    Er det ikke verdt å leve for å få oppleve de tingene i hverdagen som er herlig og gode, uansett om man er deprimert eller ikke?

     

    Tenker da på ting som kjærlighet (følelsen av å bli elsket/elske noen), god mat og drikke, sex, sole seg i varmen osv. Anonym poster: 4699423d9156be57cdcd96c7bc566ccd

     

    Jeg har lett men jeg har aldri funnet slike hverdagsting som er verdt å leve for

  7. Jeg føler at mine problemer er mye mer graverende enn andres. Jeg har ingen venner, og de få jeg snakker med over nettet er som regel deprimert på grunn av kjærlighetssorg, baksnakking eller mindreverdighetskompleks. Mens de snakker om at de ikke har blitt bedt i bursdagsselskap, snakker jeg om det eksistensielle - om det er verdt å leve lenger. Og det synes jeg ikke. Det er endog jeg som initierer til disse samtalene. "Likesinnede" har venner i hytt og vær, jeg har ingen. Jeg er fullt klar over at det jeg karakteriserer som "bagateller" ofte sårer mye mer enn jeg tenker over, men jeg føler bare at jeg har det så mye verre enn alle andre. Jeg har virkelig ingen. Jeg kan snakke med dem i en dag, før de har glemt meg dagen derpå. Men dette med selvmord og sånt har jeg sluttet å ta opp. Alle sier det samme uansett.

     

    Sånn føler jeg det også. Det er mange jeg pleide å prate med før over nettet som glemte meg når de selv ble friskere og fikk venner i det virkelige livet.

×
×
  • Opprett ny...