Gå til innhold

Vicviper

Medlemmer
  • Innlegg

    146
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vicviper

  1.  

    Da de ikke har noe PC som kan kobles til med kabel er det problematsik å sitte med laptop ved uttaket og jobbe for å se om det blir ustabilt.

    Men å koble med kablet tilkobling er den eneste sikre måten å sjekke signalet på. Og det finnes lange nettverkskabler... Betyr svaret at det ikke er PC-er i huset (bare nettbrett/tlf) eller at det er PC-er uten nettverkskontakt?

     

    Siden det er snakk om Get og Get ofte finnes i borettslag/sameier så er det ofte "trangt" med mange trådløse nett i blokker o.l. Særlig hvis alle i blokka har fått samme boks og kjører den i standardoppsett. Hvis dette er problemet hjelper det kanskje ikke med annen ruter hvis man ikke v et hva man bør gjøre. Bedre å sjekke med f.eks WiFi Analyzer e.l. for å finne kanaler med mindre trafikk og endre etter dette i ruteren. Er det utstyr som støtter 5GHz så kan det ofte fungere bedre da et er "mere plass" og ikke så utbredt som 2,4GHz.

     

     

    Det er korrekt, de har kun trådløse produkter, dvs nettbrett, mobil, og laptop uten tilkoblingsmulighet. Det er hus, hvor det i området er gravd fiber og det er ikke mye forstyrrelse.

     

    Tror kanskje svaret blir å få tilsendt en hdpvr boks. Hadde håpet det var en finulig måte å logge på boksen for å skru av WIFI.

     

    Uansett, tusen takk for svar! :)

  2.  

    Det er svigerforeldrene mine som har boksen og det er problemer med det trådløse nettet. Jeg ønsker å teste om det er selve trådløse eller om det er signalene fra get. Da ønsker jeg å ha minst mulig forstyrrelse.

    Hva slags problemer er det? Hastighet, stabilitet, signalstyrke, støy...?

    For å sjekke om det er signalene fra Get, så er det bare å koble til med kabel og se hvordan det fungerer.

     

     

    Det er signalstyrke, hastighet og stabilitet. Da de ikke har noe PC som kan kobles til med kabel er det problematsik å sitte med laptop ved uttaket og jobbe for å se om det blir ustabilt. Det er så klart ikke ustabilt hele tiden, men ofte. Tenkte teste skru av WIFI og bruke en router jeg har.

     

    Alt fungerer mye bedre når alt er restartet, for å si det sånn. :)

  3. Som tråden heter ønsker jeg å skru av WIFI på min get box 2. Jeg har fått beskjed fra Get at det kun går via coax men ikke om man har fiber, slik jeg har.

     

    Lurer på om det fins noe mulig løsning?

     

    Det er svigerforeldrene mine som har boksen og det er problemer med det trådløse nettet. Jeg ønsker å teste om det er selve trådløse eller om det er signalene fra get. Da ønsker jeg å ha minst mulig forstyrrelse.

     

    Eller er de trådløse signalene så gode nå, at det ikke er noe problem å sende ut flere trådløse signaler fra forkjellige routere? Det er lenge siden jeg har hatt problemer med trådløst selv, men de har tydeligvis problemer med signalene og stabiliteten.

     

    Håper noen har noen gode tips til hva en kan gjøre.

     

    Har vært i kontakt med get og vet at det er mulig å levere boksen tilbake for å bytte til HDPVR dekoder. Har også sett flere tråder vedrørende denne boksen, men det virker som disse ikke har fiber, men coax.

     

    På forhånd beklager jeg rotete post og skriveleifer :)

  4. Hei igjen!

     

    Jeg har ikke fulgt med i denne tråden etter at jeg har hatt mobilen (Z1) inne på service i over en mnd.

     

    kort om problemet: Fant ut at det "knitrer" (lager støy slik som når man har tlf ved for eksempel radio, bare mye lavere og veldig irriterende) lyder når tlf ikke har full dekning.

     

    Det skal sies at de jeg kjenner som har tlf har ikke hørt dette og heller ingen av dere her (i alle fall som kjøpte den tidlig) har merket noe til dette. Men alle som har brukt tlf min merket da problemet.

     

    1. gang på service: Finner ikke feil på tlf og klarer ikke gjenskape problemet.

    2. gang, da sendt inn dagen etter. Samme beskjed (annet verksted)

    3. gang, butikksjefen får teste tlf og jeg får ny.

     

    En utrolig lang prosess for å få ny tlf, når det tydelig var en klar feil på tlf som alle, inkludert butikksjefen kunne høre. Ville bare dele min historie med dere og for øvrig er den nye tlf helt super :)

     

     

    Hva har jeg lært? Ikke kjøp tlf i butikk, kjøp på nett. Da kunne jeg brukt angreretten isteden for å sende den inn på service, for det var jo ikke noe feil med tlf (i følge service stedet)

     

    Da ble det jul med ny tlf i år, HURRA!

  5. Coca-cola er så etablert at de ville nok ikke merket stort.

     

    Jeg ser hvertfall for meg at nye bedrifter (som skaper arbeidsplasser) er avhengig av reklamering.

     

    Jeg gleder meg faktisk til Coca-Cola's jule-reklamen kommer på TV, like kos med traileren år etter år.

     

    Hvordan skal man ellers få greie på at det er 75% rabatt på Miele vaskemaskiner som blir kjøpt 1. desember 2013 hos tullogtøys.no? Eller er dette å annse som informasjon?

    Når det er sagt er det mye reklame jeg kunne klart meg uten,

  6. har ikke merket noe til å miste kontakt med nettverket. Er det slik at du kan se på telefonen at du har mistet dekning? Høres ut som en mandags tlf.....

     

    Når det er sagt lurer jeg på om dere som har telefonen har lagt merke til knitring når du snakker i tlf? Først trodde jeg dette var i andre enden da jeg ringte til et kundesenter. Så for å teste tok jeg ringerunde, da merket jeg at det var tlf min. Samboeren min har Iphone 4 og sa at sånt var hun vandt til fra hun snakket i sin tlf. Jeg er da vandt til veldig god lyd fra min S3 og ble derfor veldig forbauset da jeg testet ringe til min tlf.

     

    Lyden kommer nå fra jeg ringer og varer hele samtalen, dette er en veldig lav knitre-lyd som om det er noe som forstyrrer signalene. Da jeg har testet å ringe fra samme rom kan ikke det være problemet.

     

    har noen av dere merket noe tilsvarende?

     

    At samboeren min aksepterer så dårlig lyd som det var i Ihone 4 forstår jeg ikke. Jeg forventer faktisk en telefon med god samtale-lyd i 2013 når den ligger i 5000,- klassen og skal være toppmodell.

  7. 4g fungerer bra med netcom på min htc one faktisk. siden netcom har dobbel hastighet som telenor fra senderne så får man generelt god ytelse. samt netcom har flere sendere:)

     

     

    ikke testet på denne tlf enda da jeg kjøper den om 2 uker

     

    Irriterer meg at telnor setter begrensning, derfor tenkte jeg det var på tide å bytte når man har 4G. Godt å høre netcom har bra 4g.

     

    Da er det bare å glede seg om 2 uker! :)

  8. Mitt inntrykk (etter 2 dager):

    34% igjen av batteri = not bad, med tanke på den er blitt brukt veldig mye (musikk film osv)

    skjerm = Fra samsung S3 til denne, for en drøm!

    Bilder = Har ikke tatt så mye bilder med den ennå

    Lyd = Gir bedre output enn S3

     

    Men det beste av alt er nok responstiden Ting skjer med en gang, Nå hadde kanskje jeg et litt dårliger utgangspunkt for å uttale meg, men har testet en del nyere tlf fra venner og i butikk (Android/WP)

     

    Noe jeg merket med en gang er at jeg ikke mister datasignaler like ofte som min gamle S3, noen som merket at den virker mer stabil innenfor nettverket? Bruker pr nå telenor, men skal gå over til netcom nå og lurer på hvordan 4G funker med denne tlf og netcom?

     

     

    Litt rar post, men men, håper noen får glede av den :)

  9. Lurer på om jeg har fått en "mandagstelefon":

     

    Får ikke brukt skjermen til å trykke på, de 5 andre knappene fungerer (begge sideknappene, knappen i midten og de to berøringsknappene. Er det noen som har hatt noe lignende problemer?

    Eneste jeg får gjort er å bruke S-Voice :p

     

    Har prøvd flere ting:

    - Tatt ut batteriet

    - Satt tlf til lading

    - Koblet den til pc

    - Hard reset

    - Formatert den

     

    Fikk tlf i går.... Får man da ny telefon eller må den da inn på reperasjon? (alltid gøy å få hjem slike produkter eh?)

     

    Takker for alle tilbakemeldinger :)

  10. Tenkte jeg skulle starte bli litt aktiv her når jeg ser det er en del norske folk som har skaffet seg RA3.

     

    Det er en god del norske som spiller aktivt online RA3 for tiden. De som spiller veldig aktivt spiller gjerne i klaner. Selv spiller jeg i Viscera og har alt 12 norske som spiller RA3 på forskjellige nivåer. klanene spiller på siden www.clanwars.cc. så langt tror jeg det er over 20 norske som faktisk spiller aktivt.

     

    Prøver å få samlet alle som spiller Red Alert 3 på et sted, men det er vist ikke så lett. så eneste måten er å komme i kontakt med andre via forum.

  11. Hei,

     

    lenge siden jeg har vært på forumet her, og er sikkert like mange entusiastiske folk som alltid. Det er nå på tide å sette sammen en ny maskin som skal rulle å gå de neste årene og da vil man jo ha det beste av det beste, vil man ikke?

     

    Vel jeg har aldri giddet bruke mye penger på en gaming pc, før NÅ. rett og slett fordi nå får jeg råd til det og jeg har lyst til å spille med max grafikk. i allefall en liten periode.

     

    Derfor hadde jeg satt pris på om det er noen der ute som har lyst til å sette sammen ditt forslag til pc og en liten begrunnelse om hvorfor. grunnen til at jeg lager et eget topic er fordi jeg vil få samlet en del forslag som er basert på budsjettet mitt og lettere å få samlet alt i en tråd.

     

    Budsjettet er på 20.000 i utgangspunktet men om du vil legge til skjerm, mus og tastatur er budsjettet på 24.000

     

    Et par punkter om hva jeg søker:

    *STØYFRI! Dette er det viktigste punktet av alle. Maskinen skal bråke minst mullig, alt som kan redusere støy på maskinen samtidig som den yter bra.

    *Vil helst ha Windows Vista 64 bit på en egen harddisk som gjør at det minimum må være 3 disker i maskinen.

    *Det skal kjøres en egen disk som er dedikert til ghost (da jeg skal sette opp et fint lite backupsystem)

    *Muligheter til å oppgradere maskinen er utelukket da maskinen skal leve ut så lenge som mulig og deretter gis bort.

    *Skjerm over 20" (om du skal sette på dette)

    *Så lite kabinett som mulig (design er ikke viktig whatsoever)

     

    Håper det er mange som har lyst til å hjelpe meg sette sammen en fin maskin :) Takker for alle forslag.

  12. De får andre til å kjøpe, evt kjøper de HB.

     

    Til og med ungdom når jeg var 14 drakk seg fulle (tenker da på andre på 14), begynner å bli noen år siden, litt over 10 faktisk. Norge sliter med det at vi eier ikke drikkekultur. Det er om å gjøre å drikke mest mulig og bli fullest mulig på kortest mulig tid. Du er tøffest i klassen om du kommer inn på mandag og sier at du ikke husker noe siden fredag.

     

    Forstå det den som kan, jeg gjør det ikke.

    8068197[/snapback]

     

    Meget bra sagt... Syns faktisk det var så bra at jeg antagelig kommer til å bruke noe av det selv.

     

    veldig bra innlegg :yes:

  13. Lasta ned demoen og prøvde den i en liten halvtime. Gikk igjennom tutorialen og satte i gang med en skirmish-match. Til min store forskrekkelse ble jeg totalt grusa av motstanderen, selv om han var på easy! :!:

     

    Tror jeg kan konkludere med at dette er et supert spill så langt jeg har sett, og at strategispill ikke er noe for meg.

    8067253[/snapback]

     

     

    du burde laste ned noen replays fra de som har tatt brutal, det er rimelig tøfft å se på :)

     

    selv prøver jeg lære meg alle hotkeys så ting skal gå raskt..

  14. Trenger kunn 1 mammoth tank mot hard, det er nesten juks å masseprodusere mot en AI som ikke er helt stabil :p

     

    Er det noen som har klart ta AI'n på Brutal da?

    8045326[/snapback]

     

    Jeg hadde 10 Mammoth tanks mot en Medium Computer og jeg kom ikke sålangt til basen engang. Han hadde fly som tok ut tanksene på 2-3 sekunder.

     

    Tviler du greide Brutal med 1 Mammoth Tank, da var han så godt som ferdig eller du rushet.

    8047137[/snapback]

     

    Merk deg at jeg sa HARD og ikke brutal, brutal har jeg ikke sjans i havet mot... derfor jeg gleder meg til å se et replay der noen tar brutal uten å sette på handicap.

     

    EDIT: Da har jeg sett flere folk ta brutal, det var gøy!

     

    det jeg mente med 1 mammuth tanks er at jeg kjøper veldig mange andre utits i stede ;)

     

    Til dere som vurderer SC i stede for.... jaja, jeg ble ikke akuratt overbevist der. men er jo helt opp til dere :)

×
×
  • Opprett ny...