Gå til innhold

KristofferHavn

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KristofferHavn

  1. Så klippet n

     

    Først nå jeg ser hele klippet.

     

     

     

    Virker som om Nani kaster et raskt blikk og ser at Arbeloa er på vei mot ballen?

     

    Hva med der Ramos meier ned Evra? Skulle ikke det vært straffe? Ramos rører jo ikke ballen engang..

    Det var klar straffe. Uavhengig av det røde kortet, dommeren ødela kampen med å ikke dømme fair.

  2. For å få Viaplay på Ps3 så må man ha PLaystation PLus konto

    Det betyr 399kr for Playstation plus for ett år eller 119 for 3 måneder+199kr/måned for viaplay(TV+FILM+SPORT)

    2788kr =1 års forbruk VIAPLAY

    Jeg tror at det er verdt

    Ikke dersom du allerede har Viasat parabol og Netflix. Sistnevnte er gratis på PlayStation.

  3. Som liberaler er du vel tilhenger av valgfrihet:

    1. Mener du det er valgfrihet å få tredd en gratis avis ned i postkassen som ser ut til å være talerør for ett enkelt parti og som man ikke har bedt om?
    2. Mener du det er valgfrihet når man har reservert seg mot reklame?
    3. Er det tvang eller valgfrihet?
    4. Er det denne "valgfriheten" (les tvangen) vi kan vente oss med FrP i en eventuell borgerlig regjering?

    1. Nei, det er ikke valgfrihet å få noe uadressert i postkassen. Men du har lov å kaste avisa i peisen, i stedet for å lese den.

    2. Dersom du har reservert deg mot reklame, så skal du heller ikke motta reklame. Dette er en problemstilling som en må ta med leverandøren av posten.

    3. Det er ingen av delene.

    4. Med FrP i en evt. borgerlig regjering kan man vente seg at FrP vil få gjennomslag på noe av sin politikk. På samme måte vil både KrF og Venstre få gjennomslag for noe av sin politikk i en evt. borgerlig regjering.

  4. Ville vel heller si at hasj-turisme er veldig mye mer å foretrekke enn alkohol turisme. Folk som sloss, kaster opp og ødelegger ting er ikke akkurat så veldig attraktivt. Man ser ikke så mye av det rundt coffee shops i Nederland.

    Det er jeg enig i, men fra Nederlands ståsted forstår jeg at de ønsker å unngå "hasj-turisme".

    I og med at de fleste andre land i Europa har en form for forbud mot hasj, mens Nederland ikke har det, gjør jo at de ikke ønsker at utlendinger skal komme til dem kun for å røyke noe som i hjemlandet er ulovlig.

  5. Beklager, men ett og annet av mine innlegg er tilstrekkelige for å få både OvervåkningsPolitiet og Skattedirektoratet interessert i min identifikasjon så jeg er noe tilbakeholden med å dele informasjon som kan brukes i dette formålet. Mulig jeg er paranoid, men bedre paranoid enn loppet og innestengt.

    Dersom Overvåkningspolitiet og Skattedirektoratet hadde vært interessert i å identifisere deg, så hadde det ikke vært noe problem for dem å identifisere deg. IP-adressen kan brukes til så mangt ...

    • Liker 3
  6. EØS-avtalen tilater fri flyt av arbeidskraft. Hvis prostitusjon legaliseres, kan vi ikke nekte borgere fra EØS å komme til Norge og prostituere seg på lovlig vis.

    Nei, vi kan ikke det. Men dersom de ønsker det frivillig, så er det ikke et problem. Problemet er menneskehandel, smugling og trafficking, prostituerte som egentlig heller vil gjøre hva som helst annet enn å selge seg.

    Noen ønsker derimot å tjene penger på sex. Da synes jeg ikke vi kan nekte dem det. Sannsynligvis er det også "bedre" for kunden, dersom selgeren ønsker å selge.

  7. Hvilke kreftfremkallende stoffer er det du snakker om egentlig? Kilde?

    Gikk litt fort i svingende. Det jeg mente var at "skikkelig" dyrket hasj skal være mindre farlig med tanke på langtidskonsekvenser som f.eks. økt fare for lungekreft m.m.

     

    Jeg er ikke i stand til å definere hvilke stoffer som evt. øker kreftfaren.

  8. Tja. Om jeg røykte hasj, noe jeg ikke gjør forresten bare for å ta det med i betraktningen, så ville jeg da vel ha sett på de gode gamle historiske og kulturelle turistattraksjonene de måtte ha også. Man må jo ikke være i beruset tilstand konstant hele tiden heller. Om noe er lovlig, så vil fremdeles mennesker kunne (og det vil de sannsynligvis også være) måteholdne.

     

    Slik jeg ser det. Hvor mange land er det som har alkohol-turisme da? Eksisterer ikke alkohol-turisme? I så fall: Hvorfor er det bedre enn hasj-turisme? :)

    Om jeg hadde tatt meg en tur til Nederland, for å røyke hasj (noe jeg heller ikke gjør), så ville nok også jeg prøvd å få med meg div. turistattraksjoner. Men nå skal jeg trekke inn et av de liberale prinsippene fra Venstres stortingsprogram; Alle er likeverdige, men ingen er like.

    Selv om du og jeg virker til å være ganske enige, er det ikke sikkert alle andre tenker likt. Noen ser ut til å like å være konstant "høye", derfor velger de å dra til Nederland for å røyke hasj, eller til et annet sted for å drikke alkohol.

     

    Mange land har alkohol-turisme. Blant annet er det mange øyriker som er veldig populære pga. utelivet; billig drikke og lange åpningstider.

     

    Hvorfor alkohol-turisme er bedre enn hasj-turisme kan jeg ikke svare på. Men jeg vil tippe at det er mye kjipere for Nederland, som har plenty med kultur og historie, å ha mange hasj-turister, enn det er for en eller annen gresk øy, som ikke har noe å by på utenom utelivet, å ha mange alkohol-turister.

  9. Forby utenlandsk prostitusjon vil ikke fjerne markedet og trafficking. Men om man i et fritt land vil tillate voksne mennesker å ta betalt for seksuelle tjenester så kan ma jo gjøre det for de som er norske. Og da kan man ta ibruk bordeller slik du nevner.

    Hvorfor da forby at utenlandske prostituerte kan jobbe på et bordell. Alternativet må være å forby salg av sex på gata, men likevel ha tilbudet på bordeller.

  10. For så å unnlate og stemme på ett parti som er imot frihet, dvs Venstre, eller som ikke helt har forstått hva ordet betyr, og vrir og vender på ordet etter egen forgodtbefinnende. :)

    Hvis man ønsker maks frihet, så trenger man en stat som opprettholder hver enkelt borgers frihet. Dersom du har anarki, er det fort fare for at noen kupper og tar makten. Iallefall slik jeg ser det ...

  11. Jeg ønsker ikke å få slutt på prostitusjon.

     

    Nå som det er forbudt å kjøpe sex så blir det veldig vanskelig for norske å prosituere seg. Svært få kunder! Utenlandske prostituerte har ikke noe alternativ uansett. Forby utenlandsk prostitusjon så blir man kvitt det problemet samtidig som norske prostituerte kan ta seg av etterspørselen. Det blir ikke plass til trafficking etter det.

    Jeg tror ikke at å forby utenlandsk prostitusjon vil hjelpe på situasjonen. Men legalisering og bordeller, kan man ha en form for kontroll på hvor mange prostituerte, hvilke nasjoner osv. I tillegg vil man kunne sørge for bedre helserutiner.

  12. Jeg ser ikke helt hvordan noen kan forby mennesker tilgang til naturen.. Cannabis er helt naturlig, og jeg mener det er det samme som å forby folk å spise smørblomst (med tanke på at det er giftig). Det burde være helt opp til hver enkelt om man vil benytte seg av planten, enten det er til medisinsk bruk eller ei. Om det i det hele tatt skal være noe, burde vi heller innsette aldersgrense, som med tobakk og alkohol. Selv om det er naivt å tro at ingen under den eventuelle aldersgrensen hadde kommet til å benytte seg av cannabis, ville folk kanskje hatt litt mer kunnskap om planten før bruk.

    Helt enig. Dessuten er det bevist at når cannabis dyrkes "naturlig", med tilstrekkelig varme og lys, vil det være mindre av de kreftfremkallende stoffene osv. Derimot når hasj dyrkes i en kald, norsk kjeller, blir det mer av de.

    • Liker 1
  13. Hvorfor ønsker de å bekjempe hasj-turisme? De fleste land ønsker jo ellers turisme. De bruker jo enorme penge-summer på å få folk til å komme til landene...

    De vil vel at turistene skal se det Nederland har å by på av de gode gamle historiske, kulturelle, osv. turistattraksjonene. Vil du være hasj-turist, dra til Jamaica, sier nå jeg.

  14. Han sa for det første ikke at han ønsket og få slutt på prostitusjon, så det er absolutt ikke relevant. Hvordan gjør det noe verre en det er idag? Ja vet det er flere utenlandske prostituerte, da får vi gyldig grunnlag til å sende de hjem/ut/i fengsel, mens det finnes utrolig mange Norske prostituerte også, og hvis det blir lovlig blir det kanskje flere også.

    Men hvis det blir lovlig kan vi gjennom f.eks. bordeller sørge for at de prostituerte får regelmessige helsesjekker osv. Dessuten står jeg på at Danmark går foran med et godt eksempel, da de nylig gav prostituerte samme rettigheter som f.eks. rørleggere.

    • Liker 2
  15. Fy F***! PS4 har 512 VRAM og Xbox 720 har 3 gig!

    PS4 kommer til og få en real smekk på pungen av dette!

    Her er PressFire.no sitt svar på dette.

     

    Om man skal tro ryktene om begge konsollene, kommer PlayStation 4 til å være utstyrt med 4 GB GDDR5 RAM, i forhold til Durango/«Xbox 720»s 8 GB DDR3 RAM.

    Noe som betyr at selv om det er mer minne i den nye Xbox-en, er det betydelig kjappere i den nye PlayStation-maskinen. Edges kilde sier imidlertid at Sony vil presse på for å få inn 8 GB RAM, for å matche Microsofts minnemengde.

     

    Etter å ha lest dette vil jeg påstå at heller Durango/Xbox 720 er den som kommer tapende ut av duellen ...

  16.  

    So? De vil prostituere seg selv når det er lov også? Jeg ser ikke helt argumentet ditt der. Leste du egentlig innlegget hans?

    Ja. Jeg leste innlegget hans. Han sa at prostitusjon burde være lov, men forbudt for de som ikke har norsk pass. Men å forby prostitusjon for utlendinger vil ikke hjelpe, heller gjøre det enda verre enn det er i dag. Husk at det i dag er forbudt å kjøpe sex, mens å selge sex er lov.

    Det er ganske få norske som ender opp som prostituerte, sammenlignet med utlendinger. Å forby utlendinger vil ikke bedre situasjonen, heller forverre den. Dersom man ønsker å få slutt på prostitusjon er eneste løsning å sørge for at ingen ønsker å kjøpe sex. Sexkjøpsloven var et forsøk på dette, men den har lite virkning.

  17. Jeg mener at vi ikke trenger utvinne oljen nå. Vi har enda litt å gå på på de åpna feltene i Nordsjøen osv. I tillegg vil vi finne mer og mer miljøvennlige utvinningsmetoder jo lenger vi forsker på dem. Dessuten vil olja alltid ligge der, mens oljefondet i teorien kan forsvinne, da det er penger investert i bedrifter osv.

     

    Pr. i dag er det ikke nødvendig å åpne nye felt på norsk sokkel, derfor mener jeg at vi ikke trenger noen konsekvensutredning på norsk sokkel. Jeg støtter også varig vern Lofoten og Vesterålen.

    • Liker 1
  18. Og jo legaliseringsdebatten har kommet lengere de siste årene. Mye har også skjedd for rusmisbrukere her i Norge de siste årene. Ting er i bevegelse, og jeg håper på at folk snart blir behandlet som medmennesker istedenfor søppel.

    Ting har blitt bedre, men det er fortsatt en lang vei å gå. Vi må tørre å tenke nytt.

    Anbefaler å lese denne av Unge Venstre-leder Sveinung Rotevatn: http://framtida.no/articles/vi-ma-tore-a-tenke-nytt#.USNQsaWCajI

    • Liker 1
  19. Prostitusjon burde definitivt være lovlig. Forby prostitusjon for de som ikke har norsk pass, så er alle problemer enkelt løst.

    Nei. Så lenge du forbyr prostitusjon, uansett om det er mot noen eller alle, så vil folk prostituere seg. Hvis man ønsker null prostitusjon, må man sørge for at etterspørselen for sex er lik null. Og det kommer den aldri til å bli.

×
×
  • Opprett ny...