Gå til innhold

Ulvlithium

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ulvlithium

  1.  

    Kan bli litt vanskelig å holde den når den ikke har rammer.

    Forhåpentligvis stikker ikke kamera ut på baksiden.

     

    Knappen er også veldig grei for folk som ikke er så teknologiske.

     

     

    Det er ikke vanskelig å holde en "rammeløs" iPhone X, så hvorfor skulle det bli noe mer vanskelig å holde en iPad?

    Tror det er ganske likt. 

    Vel, jeg har en vanlig ipad og lener ofte en liten del av håndleddet på rammen rundt. Nå er også en ipad mye større en en telefon så selvfølgelig mer vekt også, så det er ikke "ganske likt".

  2. Aldri en gang til skal jeg kjøpe tynne bråkete windows PC'er med middelmådige trackpader. Hadde en Huawei MateBook X Pro som var konstant glovarm med tilhørende bråkete vifter, på grensen til elendig trackpad og en skjerm som var så reflektiv at alt bak meg i rommet lyste opp på skjermen. 18000 kroner for det? Macbook Pro 13 var som å komme til himmelen, har ikke hørt en lyd fra viften siden den ble kjøpt og med en trackpad som bare er i en helt egen divisjon.

    Hvorfor får ikke PC produsenter til dette?

     

    Min asus ultrabook bråker knapt og trackpaden er helt fantastisk, ikke like bra som mac sin men slettes ikke middelmådig.

    • Liker 1
  3. På nyere biler kan man ødelegge masse hvis man presser stemplene tilbake uten å åpne luftenippelen på caliperen. De liker ikke å få trykk i revers. Det er masse ventiler og annen avansert styring ifbm ABS, antiskrens og antispinn som kan ryke.

    Jaså? Bra noen nevnte det tidligere i tråden da ... Får håpe det går 

  4. Fikk ordnet seg med bolten, men da jeg skulle prøvekjøre bilen så merket jeg at bremsene fungerte elendig. Jeg skjønner ikke hva som kan ha skjedd da jeg ikke har rørt noe lufteskrue eller lignende, men pedalen går altså i bånn og bilen stanser sakte. Prøvde en gang i ca 60-70 og trøkka pedalen i bånn, og bremselengde var sikkert 15-20 meter, dette var på tørr asfalt.

     

    Har lest noe sånt som at bremsene trenger tid til å justere nye klosser/rotor men det kan da umulig være så galt.

    Så hva tror dere, er jeg nødt til å lufte bremsene?

  5. Takker for svar. Byttet selv med broren min, byttet i seg selv gikk relativt knirkefritt helt til idiotbroren min klarte å knekke en av boltene som holder calipperen sammen. Har googlet meg grønn men klarer ikke finne bolten på nettet. Kan jeg bare finne en hvilken som helst 8mm bolt med samme gjenger og smelle på litt loctite eller må det være spesielle skruer??

  6. Hei,

    har en Mazda 3 2015 hvor bremsene er rimelig gåene. Istedenfor å betale 10k på verksted tenkte jeg å gjøre jobben selv. Har aldri skrudd mye på bil men ser på den som en relativt enkel operasjon.

     

    Så til spørsmålene, er det mulig å få tak i ekte deler uten og gå gjennom forhandler, vil dette påvirke garantien og har sett på merker som "ABS" "Bosch" og "Brembo" til forholdsvis lite penger på autodoc.co

    Vil det være relativt safe å bytte ut originalen med ett av disse merkene?

     

    Tusen takk for svar 

  7. Aktiv støydemping er no' fordømt møl. Det tilsvarer å bytte ut naturlig støy fra omgivelsene med artifacts som er mye mer irriterende.

     

    Den eneste støydemping som har noe for seg er den støydemping som fjerner bakgrunnsstøy slik at det blir mulig for personen i andre enden å høre hva du sier når du eksempelvis er på en flyplass eller i et fabrikklokale. Bare i slike tilfeller hvor alternativet er mye verre er det mulig å godta artifacts, men i slike tilfeller stiller en ikke HIFI-krav, men er mer enn fornøyd med at samtalepartner kan høre hva du sier.

     

    Jeg antar du har prøvd alle støydempende øreklokker som finnes da? Nei?

     

    Mine ANC øreklokker har nemlig svært lite "artifacts" som du så fint kaller det, med mindre det er ekstremt høyfrekvente lyder rundt meg, typ kappsag eller lignende.

    • Liker 1
  8. Styr unna iPhone, de gir ikke siste Android oppdatering.

     

    Har aldri helt forstått det oppdaterings maniet.

     

    For det første, vet du ikke hva en oppdatering vil bringe.

    For det andre, kjøper en ikke en telefon idag før hva den muligens kanskje har en sjangs for å være imorgen.

     

    Tullete spør du meg.

     

    Når jeg har ventet i 4-6 måneder på en android oppdatering vet jeg veldig godt hva den vil bringe. Og tviler også på at de fleste kjøper telefon "med hva den muligens vil være i morgen", men det handler om at man vil ha et produkt som kontinuerlig oppdateres, enten av sikkerhetsmessige grunner eller barnesykdommer. Tullete kommentar spør du meg, er ikke mye å be om.

  9. Kan bekrefte at støvsugere fra dyson har en enormt god sugekraft, men når du betaler alt fra 3-6 tusen for en støvsuger så forventes det at kvaliteten er deretter. Dessverre gjelder ikke dette alltid, og Dyson er et enormt godt eksempel på akkuratt dette. Det er china fantastic plantastic 110% over hele linja, ALT er i plast, det er bare å ta tak i en hvilken som helst del i strukturen og det er millimetre med giv. Ja, de er fantastiske, helt til et eller annet uungåelig vil knekke.

  10.  

    Kanskje verdt å nevne at det verktøyet Digital Impuls tar blodpris for kan man kjøpe på eBay til en femtedel av prisen, dvs. En hundrelapp

    Kanskje verdt å nevne at Rockit 88 som er verktøyet Digital Impuls tar "blodpris" for koster 40 dollar i resten av verden. Syns ikke 499 var så ille da.

     

    Kanskje litt feil formulert, man får så og si det samme verktøyet til en femtedel av prisen, det ser ut som en veldig billig sak å produserem, derav "blodpris".

     

    Ikke noe vits å betale 500 for noe en sak til en hundrelapp kan gjøre.

  11. Du skriver nesten øverst i saken "Nitti prosent av alle dagens kreftpasienter dør av metastaser." I følge folkehelseinstituttet sine tall overlever minst 70% fem år eller mer med kreft. Det skal vel være 90% av de som dør av kreft i dag, dør av metastaser? Hilsen Guro 14år

     

    De mener sikkert at 90% av de som dør av kreft, dør av metastaser, ikke at 90% av kreftpasienter dør rett ut.

×
×
  • Opprett ny...