Jump to content

Gaupa

Medlemmer
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Glemte å si at pingen blir mye bedre utover natten, i 4-5-tiden hadde jeg vel rundt 150-190ms. Forstår jo at dette har med pågang å gjøre, men er det virkelig så ille? Får håpe at det ikke er bare jeg som har det sånn, og at det før eller siden blir fikset.
 2. Det lagger ikke kraftig, men det er såpass at det samsvarer med pingmåleren.
 3. De siste dagene har jeg slitt med høy ping i WoW. Akkurat nå ligger jeg på 620ms, som er det høyeste til nå, og det er uten at noen andre programmer laster ned eller opp. I noen dager før det har det vært fra rundt 300-500ms. Vanligvis ligger jeg på 120-230ms, og da har jeg torrents i bakgrunnen. Noen andre med Telenor som sliter med det samme?
 4. Har en bærbar som oppfører seg litt merkelig. Hvis jeg setter PCen i hibernate-modus, "våkner" den av seg selv, uten at jeg rører PCen eller prøver å kontakte den via LAN (Wake on Lan er slått av). Dette er ekstremt irriterende da jeg stort sett bruker laptopen til å se film før jeg legger meg, og må våkne til lyden av en vifte som blåser som om CPUen er en vulkan. Noen som vet hva som er galt? PCen er en Toshiba Cosimo F20-153. Håper noen kan hjelpe meg.
 5. Ahh, takk! Skal prøve dette.
 6. Ugh, det høres irriterende ut å la skjermen stå av i to uker uten å oppnå noe med det. Får ta den med på butikken og høre hva de sier. *håpe*
 7. Har en Samsung SyncMaster 913N. På enkelte bakgrunnsfarger kan man se et en del gråhvite striper over den nederste delen av skjermen. Siden et bilde sier mer enn tusen ord legger jeg ved et bilde. Stripene er en del tydeligere enn hva som blir vist på bildet. Har stort sett brukt skjermbeskytter eller slått av skjermen, men det kan ha skjedd at et bilde har stått urørt over lengre tid. Kan jeg få ny skjerm på garantien? Eller er regnes dette som en selvpåført skade?
 8. Nå har hans bærbare trynet også, men jeg kan opplyse om at han får BAD_POOL_CALLER når han skal prøve å kjøre sikkerhetsmodus også.
 9. Har en NEC DVD-RW ND-3550A, og ett eller annet er galt med den. Den har problemer med å lese enkelte plater, for det meste musikk-plater. Det er enkelte plater den tar, men nekter å ta enkelte andre. Når jeg setter inn ei plate, høres en liten klikkelyd (klarer ikke å beskrive det på en annen måte). Tenker kanskje at det er noe galt med plata, men det er plater som har fungert helt fint før... men når jeg restarter PCen, så klarer den å lese de platene den ikke greide å lese før reboot. Litt dårlig forklart, men jeg håper dere forstår hva jeg mener - noen som vet hva som kan være galt, og hva jeg kan gjøre for å fikse det? Har sett litt på firmware-dlene til NEC, men jeg synes det virker så rotete, uoversiktlig og slitsomt. På forhånd takk! Cheers
 10. Noen som har fått lastet det ned som kan laste det opp til en hostingtjeneste? edit: se der ja, takk skal du ha andyg:)
 11. Fortsatt samme problem. Har ikke prøvd noen andre e-post-klienter. Skal prøve Outlook Express nå. Ser ut til at det funket bra der. Men jeg er jo så glad i Thunderbird!
 12. Hei Har akkurat kjøp en ny PC. Den fungerer fint som bare det, bortsett fra en liten ting. Hver gang jeg skal sjekke mail får jeg "Connection to mail.online.no timed out", ett nanosekund etter jeg har trykt på "get mail". Må spamme mange ganger, så kommer det til slutt. Har brukt Thunderbird i over ett år og aldri hatt slike problemer tidligere. Kun på denne PCen. I og med at jeg får meldingen såpass raskt vet jeg jo at det ikke er noe galt med mail.online.no, men en eller annen innstilling. Har brukt de samme innstillingene som jeg har brukt før, og prøvd å endre "connection timeout" til 120 sekunder, uten at det hjalp. Jeg har tilogmed formatert og lagt inn Windows på nytt uten hell. Noen som vet hva som er galt? Har et MSI K8N Neo4-hovedkort.
 13. Hei, PCen jeg bestilte fra NetShop har nettopp blitt sendt, og da jeg sjekka litt nærmere fant jeg ut at skjermkortet ikke støtter VGA! Jeg har en Samsung SyncMaster 913N, og den har selvsagt kun VGA. Finnes det noen slike converter-plugger som feks det finnes for USB-PS2? Eller må jeg kjøpe ny skjerm? :/ [url="http://netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=31791"]POV GeFORCE 7900 GT 256MB PCIe Dual DVI,HDTV, TV-ut ++[/url]
×
×
 • Create New...