Gå til innhold

marrosthebeast

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av marrosthebeast

  1. Har en multiroom-dekoder fra NextGenTel som er avhengig av multicast for å fungere. Har ikke mulighet til å trekke kabel fra ruter og til kjelleren, og lurte derfor på om jeg kan sende multicast trådløst fra ruteren (Technicolor TG789ivac) og bruke en WiFi range-extender som klient for så å plugge ethernet fra den til dekoderen? Kan eksempelvis denne fungere? https://www.komplett.no/product/911085/datautstyr/nettverk/range-extender/svive-fractus-range-extender-ac1200#productinfo

     

  2. Så lenge du kjører baseøvelser i starten av hver økt, så er du ganske safe. En time er massevis av tid hvis man prioriterer skikkelig. Og man har i tillegg god tid til isolasjonsøvelser om man skulle ønske det.

     

    Kan anbefale å ta en titt på programmet som Akse har satt opp her: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1559128

     

    Har du dårlig tid, så kan du godt ta de 4-5 første øvelsene per dag, og fremdeles få veldig god nytte av det. Dette fordi Akse har satt opp øvelsene slik at hver dag har baseøvelser først, og dermed reduserer mot isolasjonsøvelser. Du trenger ikke gråte over å ikke ha tid til den nederste øvelsen på dagen, da den vanligvis har mindre effekt enn de første. De er mer bonus, og mindre "påbudt".

     

    Ellers kan du jo utdype litt om eget program, og få mer inputs direkte på det.

     

    Jeg har fått mitt program av eieren av treningssenteret:

     

    Økt 1:

    Hacklift 4x10

    Leg Curl 3x8

    Tåhev 4x12

    Pull ups 3x max

    T-bar 3x10

    Bicep curl 3x8-12

    Til slutt så 4x forskjellige mageøvelser

     

    Økt 2:

    Benkpress 4x8

    Decline benk 3x10

    Skulderpress 3x10

    Sidehev 2x12

    Dips 3x max

    Franskpress 3x10

    Til slutt 4x15 på en øvelse for korsryggen jeg ikke husker hva heter

     

    Da lurer jeg på om jeg for eksempel kan ta nedtrekk med stang for triceps i tillegg til de andre øvelsene? Om det faktisk vil hjelpe meg med å bli fortere sterk.

     

  3. Jeg har fått et treningsprogram som varer ca 1 time per økt, og da har jeg 2-3 øvelser per muskel. Flere av dagene har jeg ikke spesielle gjøremål på ettermiddagen enn å trene, og lurer derfor på om det går an å ha litt flere øvelser per muskel slik at de virkelig blir helt kjørt. Jeg har tid til å trene lenge, og ønsker å bli så stor og sterk som mulig. Takk for svar :)

  4. Har trent i to mnd, og fikk nytt program i går av eieren av treningsstudioet. Fikk et 2 split program med 1-2 øvelser pr muskel der jeg første dag trener bein, rygg og biceps, og andre dag trener bryst, triceps, skuldre og korsrygg. Er det ikke bedre med 4 split program der man har flere øvelser per muskel når jeg trener 4 dager i uken?

  5. Jeg er en gutt på 17 år som begynte å trene på treningsstudio for litt over en mnd siden, og nå vil jeg ta kosthold litt mer seriøst. Jeg bor hos mine besteforeldre (i sammenheng med skole) så det blir dessert og mye sånn nasking hver dag (ikke at det gjør noe, fordi jeg er litt undervektig). Jeg har ikke et sunt kosthold nå, og det er heller ikke variert. Derfor vil jeg ha noen tips til sunn og næringsrik frokost, lunsj og kvelds.

     

    I tillegg lurer jeg på noe om proteinpulver og annet proteintilskudd. Når skoleåret startet hadde helsesøster et foredrag der hun blant annet sa at det ikke var vits i å bruke proteinpulver med mindre man var toppidrettsutøver. Stemmer det? Jeg trener styrke fire dager i uken, og tror jeg egentlig får i meg veldig lite protein. I tillegg sa helsesøster at mange av proteinpulverene inneholder ulovlige og potensielt farlige stoffer. Er det noe hold i påstanden? Anbefales det å bruke proteinpulver eller noe slags kosttilskudd fra apotek? Takker på forhånd for svar :)

  6. Hei. Min PC var på reparasjon for litt siden, og nå har jeg fått et nytt problem. Med ujevne mellomrom mister jeg internettet. Det står fortsatt at jeg eg tilkoblet, men internett funker i alle fall ikke. Hvor lenge jeg mangler internett varierer også. Noen som vet hva det kan være, og hva som må gjøres for å fikse det? Ingen andre her i huset har dette problemet, så det er sikkert ikke noe med selve nettverket selv om det er gammelt og dårlig.
    Legger til at jeg bruker en Netgear USB-antenne.

    Takk for svar!

  7. Det er garanti på den, men det gjelder vel ikke for lynskader eller?

     

    Hvis hovedkortet eller CPUen er ødelagt, mister jeg alt på dataen da eller?

     

    Sikkert hovedkortet eller CPUen som har tatt kvelden :p Skjedde med meg også etter et lynnedslag. Både skjermen, og nesten alt av indre komponenter i PCen ble ødelagt. Måtte kjøpe en helt ny PC.

     

    Skjermene mine fungerer heldigvis :D

  8. Jeg har en HP H8 som nå ikke fungerer etter det lynte her tidligere i dag. Når jeg kom hjem prøvde jeg å slå på dataen og det som skjer er det kommer først blått lys (som det skal til vanlig) på startknappen, men så blir det oransje, og selve pc-en lager en pipelyd som gjentar seg som en slags alarm. Viften går, men det er ingen kontakt med skjermene mine eller noe. Dekorasjonslys på pc-en lyser heller ikke.

     

    Jeg har hatt samme problem en gang før, etter jeg fikk bluescreen mens jeg spilte. Da leverte jeg den inn på reparasjon men de sa at den virket når de startet den opp, og at det ikke var noe som helst galt med den, men jeg prøvde jo å starte den om igjen og om igjen i flere dager før jeg leverte den inn (har en mistanke om at det var fordi den var helt ny og at de ikke ville betale for å ha den inne). Jeg har selv veldig lite peiling på PC, jeg bare gamer ^^.

     

    Noen idé om hva som kan feile den? Bør jeg levere den på reparasjon igjen eller skal jeg bare ha den en stund og prøve å starte den slik som tydeligvis skal ha fikset den sist gang?

  9. Skjermen ble kjøpt i høst og har hatt problemet nesten helt siden starten, så det har nok ikke med uttørkede kondensatorer å gjøre tror jeg :/ og som sagt virker den jo når jeg har slått den av og på en god del ganger

  10. Jeg har to helt like Samsung-skjermer, Syncmaster S24B350. Den ene virker helt fint, men når jeg slår på dataen bare blinker den andre skjermen med skjermbilde i brøkdelen av et sekund. Hvis jeg slår den av og på mange ganger kommer til slutt bildet opp, og den virker helt til jeg slår av og på dataen igjen. Noen forslag til hva som er galt?

    Jeg har selvfølgelig prøvd å bytte inngang i dataen, og prøvd begge kablene på begge skjermene men har fortsatt samme problem med den samme skjermen. Skjermen har alltid stått på samme plass og ikke fått noe form for slag eller noe som skal gjøre den defekt, og virker som sagt perfekt etter å ha slått den av og på noen ganger. Har GeForce GTX 550 Ti skjermkort hvis det har noe å si.

×
×
  • Opprett ny...