Gå til innhold

F4en

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av F4en

  1. Noen som har forslag til bruktpris på følgende?

     

    CPU: 2.8GHz Intel P4 800FSB

    Skjermkort: Sapphire Radeon 9800Pro 128MB RAM

    RAM: 512 MB Corsair Value 3200DDR

    HK: Et EPoX kort. Husker ikke hvilket da maskinen ikke er her, men jeg kjøpte det nytt for 700,- for et halvt år siden... (SATA++)

    HD: 120GB WD PATA 7200

    Chassis: Lian-Li

    Chassis mangler luke foran USB portene i front. Vindu med etching

    Annet:

    Innebygd IEE1394 kort (Realtek)

    Samsung DVD-ROM

     

    Ingenting har vært overklokket over lengre tid (mer enn til rask testing osv. ingen reel kjøring på overklokket hastighet...)

     

    Takker på forhånd for svar!

  2. Hei!

    Har 3 discer - 2 SATA og en PATA. Formaterte systempartisjonen (ene SATA discen) for å reinstallere windowns og etterpå ville ikke win boote fra HD (dvs. jeg får startet installer, men når maskinen rebooter for å sette opp installasjonen osv får jeg trøbbel..)

    Får opp en beskjed jeg ikke har sett før som sier at det er noe galt med booten min. Altså ikke den standard NTLDR missing greia.

    Jeg har til slutt klart å isolere problemet: Det viser seg at PATA discen, hvis tilkoblet, prøver å stjele drive letter C fra systemdiscen. Noe som igjen fører til at alt blir helvete. Vil jeg tro..

    Det har seg iallefall slik at til vanlig kommer system partisjonen opp som C: i recovery console mens når jeg kobler PATA discen i og kjører recovery console står det at system partisjonen er E: ...

     

    Noen ideer? Kommer ikke innpå discen med partitionmagic siden jeg ikke kommer lenger enn POST med den aktuelle discen koblet i ... :p

     

    (helst noe som ikke innebærer floppyer siden jeg er manko ...)

  3. Hei!

    Får ikke onboard USB 2.0 porter til å kjøre på 2.0/hi-speed. SP2 er installert og jeg er 180%++ sikker på at det faktisk er USB 2.0 porter (manual/produsent).

    I device manager vises fire USB Universal Host Controllers med tilhørende USB Root Hub's som alle har 2 porter hver. I tillegg til disse har jeg også en USB2 Enhanced Controller og en tilhørende USB Root Hub med 8 porter. Sistnevnte ser ikke ut til å "tilhøre" noe spesielt device da den alltid viser 8 ledige porter uansett om alle de 8 on-board USB2 portene er opptatt. (Det er med andre ord bare 8 USB porter på HK, alle med 2.0 støtte)

    I går, etter mye om og men, gikk det plutselig. Jeg fikk ingen feilmelding og hastigheten jeg oppnådde var reell USB2 hastighet. Jeg glemte å sjekke hvilken Root Hub iPoden kom opp på, men jeg husker hvilken port det var. Samme oppsettet fungerer ikke nå dog.

     

    Vedlagt bilde viser USB2.0 root hub'en og en "vanlig" root hub, med devices...

     

    Takker på forhånd for hjelp:D

    post-24-1117905672_thumb.jpg

  4. Heisann!

    Fikk en gratis Sawtooth / G4 400MHz. Den er jo ikke videre kjapp så jeg vurderer å bruke noen kroner på oppgradering.

    Har sett på Fastmac oppgraderingene og lurer på om det er verdt det.. Noen som har prøvd det, og kan dere i såfall anbefale det?

     

    Må også ha et nytt skjermkort. Hva anbefaler dere her? 9800 PRO?

     

    Takker og bukker for eventuelle svar...:D

  5. about:blank er bare en "adresse" du bruker for å få browseren til å ikke vise noen side. Hvis du vil sette den til noe annet gå inn på "tools" menyen og velg "Internet Options". Der vil du se et felt hvor du kan skrive inn en adresse nesten helt øverst.

     

    Hvor lenge er det siden maskinen ble formatert? Windows installasjonen går møkkatreigt etter en stund enten du vil det eller ikke. Med mindre du er sinnsykt flink til å passe på register og lignende til enhver tid...

  6. Hei!

    Skal kjøpe meg PowerBook og lurer på en del ting:

     

    Hvilke DVD formater er SuperDrive kompatibel med? Både + og -? (lesing og brenning)

    Hvilket merke er det på RAMen som står i ved kjøp?

    Hvilket merke er det på HDen som står i ved kjøp?

    Er det noen som har link(er) til gode benchmarks på PBer? (Helst mot noen PCer, og helst litt mer dyptgravende tester enn "hvor mye raskere starter Excel og Photoshop på en mac")

     

    Takker for svar:)

  7. Hadde en W2K install på en gammel maskin uten passord og med autologin slått på. Plutselig en dag når jeg skrudde maskinen på fikk jeg beskjed om at username eller passord var feil i det den prøvde autologin. Prøvde manuelt, sjekka at 'administrator' var stava riktig, reboota sikkert 100 ganger og prøvde recovery console. Og ingenting hjalp...

    Merkelig spør du meg...

    Noen mener at dette kan ha vært gjort av en hacker som trengte en DoS bot, men hva slags idiot gidder å skifte passord på admin brukeren da? Da kommer jo ikke brukeren inn, og han blir bare nødt til å formatere og med det samme fjerne trojanen...? Det kan jo være at det faktisk skjedde av seg selv.. Det kan iallefall ikke være meg som har gjort det ved et uhell.. Du er jo nødt til å skrive identisk passort 2 ganger for så å confirme.

    Maskinen var ikke på IRC eller andre nettverk hvor folk kunne ha forbundet IPen (dynamisk) til meg som person, så det er neppe noen som har gjort det på spøk heller...

    Noen som har opplevd noe lignende?

  8. Problemet med Telenor er at du ikke skulle ha behøvdt å vente i hele tatt

     

    For en utrolig barnslig og uinformert ting å si? ADSL er ikke en menneskerett, tro det eller ei. Det er massive utgifter forbundet med utbyggingen av ADSL (og andre bredbåndsteknologier, for den saks skyld) så å komme her og si at "Problemet med Telenor er at de burde ha kunnet levere det for lenge siden" er noe av det teiteste jeg har lest på dette forumet.. og det sier ikke så rent lite. :)

    Hmmm... Det teiteste jeg tror jeg har lest er at Telenor ikke bygger ut fordi det koster penger... Saken er at de tjener råbra på ISDN der hvor de ikke tilbyr ADSL og derfor drøyer så lenge så mulig for å unngå å tjene mindre... Det er altså ikke snakk om å "tape" penger, men om å tjene mindre...

    Stemmer det ja... Til forskjell fra andre land rundt i verden satsa Norge/Telenor sinnsykt på ISDN. For å ikke tape på dette melker de det altså så lenge som overhodet mulig. Hvis du ser på Sverige feks. ligger vi årevis bar.. (Eller vi lå iallefall årevis bak men det har vel tatt seg opp litt i det siste...)

×
×
  • Opprett ny...