Gå til innhold

WWW.bodyfitness.no

Bedriftskontoer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WWW.bodyfitness.no

  1. Hei! har trenet styrke (vekter) i en lang periode nå uten noen form for cardiotrening. Nå som jeg skal begynne å gå ned i vekt har jeg begynt å springe på mølla 1 gang om dagen, etter en av mine første økter har jeg fått stikk i venstre brystregion, hvis jeg gjør noen brå bevegelser med venstrearmen til sides eller puster inn tungt. Håper det ikke er noe farlig og har foresten hadd det før 1 gang før i sommer. takker for svar.

    trenger ikke være farlig. Kan bare være muskle krampe i værstefall en betennelse
  2. Veldig bra

     

    For volum er det den eksentriske(negative) fasen som har mest effekt på hypertrofi og noen studier konkluderer med at en eksplosiv utførelse av den konsentriske fasen med rolige negativer har bedre effekt enn tradisjonelle 2-0-2-0 tempo. For pushups der man ikke har mulighet til å øke motstand(forutenom å legge vekter på ryggen) vil variasjon av tempo være løsningen for å lure musklene til vekst. [1]

    Veldig bra skrevet. Ikke mye tilfeldigheter her
  3. Ingenting er sunt hvis det blir for mye, men det finnes jo såklart sunn mat og mindre sunn mat. Det du ramser opp er sunt hvis du spiser moderate mengder av det i et variert kosthold. Ville selvsagt valgt fullkornspasta og fullkornsris framfor "vanlig". Det går fint å spise ketchup, med mindre du dynker maten med det. Oljer er som regel bedre å bruke enn melange.

    Enig med light Blue.Bra svart
×
×
  • Opprett ny...