Jump to content

I am not a bird

Medlemmer
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)
 1. Det er flere prosesser. Når du legger sammen alle Opera-prosessene (også bakgrunnsprosessene) får du nok ca. 440MB du også
 2. Norske pass, Kilder: Mashable, Slate, The Guardian, Neue Design Studio... !?
 3. Bare kjapt, vil du ha ett bra kamera: hold deg unna M8. Ca. det samme som er i M7-en din. http://mobiledevicesize.com/compare#184,417,418,434,435;1 Husk også å se på bredden!
 4. Har selv S4 active - orange Veldig fin telefon det, ikke fantastisk på noen områder, men heller ikke så dårlig andre steder at det blir en dealbreaker. Dens svakeste side er helt klart kameraet, det ikke dårlig - langt ifra, men hvis du vil ta gode bilder må du investere in en dyrere telefon. Dens nest svakeste side er batteriet, selv om det har blitt en god del bedre etter KitKat oppdateringen. Også her må du investere i en nyere telefon, hvis du vil ha ordentlig batterilevetid. Selv er jeg veldig fornøyd, har ikke angret ett sekund, for den er nesten perfekt til behovene mine. De største problemene jeg kan se med å kjøpe noen av de andre nevnte er; at de er dyrere, og at de ikke er orange.
 5. "Men på ett punkt har det ikke skjedd så mye: batteritiden." Er litt uenig her Tek. Jeg vil nå si at det har skjedd VELDIG mye med batteritiden...
 6. Youtube TK TECH NEWS. Galaxy S5 Active Leaks. Via Pocketnow Forresten anbealer jeg å følge @evleaks for de nyeste oppdatteringene om S5 Active
 7. Sannsynelig det, da S4 Active ble lansert den 21 Juni (USA). Lykke til Edit: forresten: "det beste kameraet er det kameraet som tar best bilder som du gidder å ta med deg"
 8. Ser spennende ut. Det kan bære verdt å vente på, hvis du har tid og tålmodighet. Og unnskyld, skal prøve å være mer objektiv neste gang.
 9. Z2 anmeldelse av Pocketnow - "Worth every Penny" eller S5 vs Z2 av Pocketnow S5 anmeldese av Pocketnow - "Good, but not glam" Må selv si at jeg er litt forelsket i Z2, og forstår egentlig ikke helt at noen folk velger S5. Hadde jeg ikke kjøpt ny mobil for 2 måneder siden, hadde nok Z2 fylt lommen min i dag. (Kanskje litt dyr da) Men for deg som ikke trenger å bry deg om slikt - Z2 er fantastisk.
×
×
 • Create New...