Gå til innhold

eirikst

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eirikst

  1. Hei.

     

    Kjøpte akkurat nytt kabinett med PSU til et gammelt (NF7-S) hovedkort jeg hadde liggende. Skrudde sammen og boota opp. Får en høy BII BUU BII BUU, etter 20-30 sec. Leser av i PC HEALT i BIOS at -5V ligger på ca -62V. Alle andre verdier ser bra ut. Kan dette stemme, noen som har hatt liknende feil?

     

    Takker for tilbakemeldinger.

  2. Hei,

     

    i jobben min fyller vi ut en del skjemaer daglig. Dette går for tiden per hånd. Jeg er ikke så fan av dette, og vil helst ha en pc hvor jeg kan fylle ut div skjemaer - printe et eksemplar - og lagre et eksemplar elektronisk i stigende rekkefølge.

     

    Er det noen som har forslag til software, eller kan peke meg i riktig retning.

     

    Takker for all hjelp.

     

    Eirik

  3. Hørtes rart ut. Det er ikke IP adressa som endrer seg altså?

    Og hvor finner du den nye porten når den har endret seg?

     

    Har samme skriver som deg, men kan ikke si at eg har hatt samme problem.

     

    Dog hadde eg litt problemer for en tid tilbake som forsvant etter å ha byttet driveren til den største driverpakken som du får tak i på supportsidene til Lexmark.

    8134736[/snapback]

     

     

    Jojo, er jo ip'en som forandrer seg! Fikk ikke dette godt nok fram. Noe jeg kan gjøre med dette? Har en CNet Switch Mini 8 Port 10/100Mbps som switch.

     

    Eirik

  4. Hei,

     

    har satt opp et lite kontornettverk her på jobben. Prøver meg med fast ip, da det automatiske tildelte ip-oppsettet ikke fungerte optimalt.

     

    Problemet er at når jeg setter opp de tre pc-ene med statiske IP'er: 193.217.231.133 .155 .100.

     

    Problemet er at jeg får opp fildeling når jeg kjører disse adressene, men den ene pc'en nekter å gå på internett. Hvis jeg prøver forskjellige IP'er kommer jeg på nett med alle men ikke fildeling til en av PC'ene.

     

    Jeg bruker en CNet Switch 8P 10/100.

     

    Noen forslag?

     

    Takker for all hjelp,

     

    Eirik

  5. Hei,

     

    jeg prøver å få det til slik at når jeg inserter en ny row så vil jeg at formlene skal bli med fra rowen over. Er det noen som kan hjelpe meg. Jeg får bare blanke rower med spørsmål om jeg skal ta med formatteringa, og det er ikke så interresant.

     

    Takker for svar

  6. Hei!

     

    Har et spørsmål angående kopiering av filer ved hjelp av en .bat fil. Skal kopiere til en nettverksdisk. Noen som vet hvordan jeg kan gjøre dette. Finnes det et lite program jeg som jeg kan kalle på som kan stilles inn på forhånd?

     

    Alle forslag taes imot med takk!

     

    Eirik

  7. Hei. Er det noen som kan hjelpe meg med hvordan jeg kan kjøre en fil når windows avslutter. Jeg har laget en .bat fil som tar backup av eposten min. Men jeg har lyst til at dette programmet skal kjøres automatisk hver gang jeg skrur av maskinen. Finner ikke denne muligheten i windows sin schedueler.

     

    Takker for alle svar

     

    Eirik

  8. Takk for gode svar og forslag. Tror jeg likte ideen med xcopy og oppstartscriptet. Er det noen som vet hvor jeg kan lære å lage slike?

     

    Fant ikke noen .pst filer på min maskin. Husk at det er ikke Express-versionen det er snakk om, men 2003.

     

    Eirik

  9. Hei.

     

    Jeg har fått i oppgave å sette opp e backup-system for Outlook e-postkontoer. Er det noen som kan anbefale meg en grei fremgangsmåte for dette. Er det best med et eksternt program eller er det best å ta backup av selve mail-filene (hvilke er disse)? Gjerne noe som tar backup av hele Outlook-databasen.

     

    Takker for all hjelp

     

    Eirik

  10. Hei.

     

    Jeg har en gammel mp3-spiller liggende, en Jazpiper D64U. Har rotet bort USB-kabelen(som er av typen ikke oppdrivbar) etter et par flyttinger! Så nå sitter jeg her med en ubrukelig, for meg, Jazpiper. Jeg finner nemlig ingen måte for å overføre sanger fra pc til spiller. Har et 128MB smartmedia kort som passer til spilleren. Men jeg finner ikke ut av hvordan jeg skal plassere (og i hvilket format) mp3-filene på kortet. Mp3 File Manageren til jazpiper er helt ubrukelig uten usb-kabelen.

     

    Takker for all hjelp og svar,

     

    Eirik

×
×
  • Opprett ny...