Gå til innhold

Bjørn Johnsen

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjørn Johnsen

  1.  

     

    En anderledes brukertest av gullklumpen Zuiko 40-150mm f2.8. Denne damen har normalt footografert med 5D MkII og L-optikk i "gamle dager", men har mer og mer gått over for fullt til MFT.

     

    http://lindsaydobsonphotography.com/pets/olympus-m-40-to-150-f2-8-lens-field-review/

     

    Er det forresten noen som vet om når Japan Photo eller andre norske butikker får inn dette objektivet for levering igjen ?

     

    Og om valuttautviklingen kommer til å få innvirkning på prisen?

    Hm - jeg tror jeg kjøpte det siste gitt. Var akkurat ute og testet det litt i dag mellom regnbygene. For et vær!!!Gleder meg til lyset kommer...

    Ja jeg har fått vite at det kommer en ladning tidlig i januar og at den landningen ikke blir påvirket av valutaen. Videre utover er det usikkert.

    Vurdrerer sterkt om jeg skal bestille et av de som kommer i januar.

     

    Om du bestiller deg en sånn så kommer du nok ikke til og angre. ;)

    post-293778-0-31941900-1419283142_thumb.jpg

  2.  

     

    Hvordan går det med testing av de som allerede har kjøpt sin 40-150 mm/2,8 - gjerne med 1,4 converter.

    er dere fornøyd? Erfaringer?

    Nyttig å få med seg dersom jeg tar det store steget ...

     

    Jan Broder

    jeg fikk objektivet uten converteren for ca 2uker siden nå. Fått skutt litt med den. Synes den lever opp til forvetningene for å si det sånn. Den sitter godt i hånden og gir skapre bilder som bare fy.

     

    Kjapt? Har du forsøkt fugler i flukt - eller andre motiver i bevegelse rett fra siden og i tillegg rett fra/rett mot?

     

    joda den er ganske så kjapp. Fikk brukt den her om dagen til en liten shoot av en kickboxer. så alle bildene traff på fokus ;) Ellers tar jeg ikke så mye bilder av pip piper..

  3. Hvordan går det med testing av de som allerede har kjøpt sin 40-150 mm/2,8 - gjerne med 1,4 converter.

    er dere fornøyd? Erfaringer?

    Nyttig å få med seg dersom jeg tar det store steget ...

     

    Jan Broder

    jeg fikk objektivet uten converteren for ca 2uker siden nå. Fått skutt litt med den. Synes den lever opp til forvetningene for å si det sånn. Den sitter godt i hånden og gir skapre bilder som bare fy.

  4. Egentlig så bruker jeg ikke og lage noen nyttårsforsetter. Men uansett så har jeg planlagt mye av det jeg skal jobbe mere med neste år. Har bestemt meg for at jeg skal jobbe mye mer med lyssetting i studio og utendørs for å bli bedre i den type fotografering.

     

    Har jo en del andre prosjekter jeg har planlagt. Men må bare vente til våren og høsten for å kunne utføre dem:) så jeg har litt tid å detalje planlegge dem for å si det sånn;)

     

    Utstyr fronten så har jeg ikke planlagt noen stor innkjøp på noe utstyr. Er fronøyd med det jeg har. Og ser ikke noen grunn til å kjøpe for å kjøpe.

  5. Ligger med en link på hoved delen. Dette er feste platformen til både blitsen og softboksen.

    Så må man også kjøpe softboksen i til legg. Og da kan du velge og vrake i hva du ønsker av profoto sine softbokser. Men anbefaleer deg ikke å sette på en alt for stor en. For blitsen greier ikke å gi kraftig nok lys..

    interfoto.no/nettbutikk/blits-lys/profoto/tilbehor/Profoto-RFi-Speedlite-speedring-Adapterring-Til-speedlite-blits-m-radio-100520-p0000041704.aspx

  6. Oki!

    Ikke så mye peil på canon sine objektiver.

    Men eneste jeg vet at det kan bli dyrt å sende objektivene inn. Noen tilfeller så er det like greit å kjøpe ny.

    Om du har teknisk innsikt så er denne jobben som er vist på film klippet ikke så vanskelig. Men gummi hansker er lurt å bruke. Ikke veldig bra å få fettet fra fingra inn på elektriske komponenter i objektivet.

  7. Bilde ble tatt noen mil utenfor Kabelvåg i sommer. Kjørte først over broen. Men måtte bare snu for å få med meg bilder av broen. Er stortsett fornøyd med bildene. Men personelig så har jeg lyst å gjøre små endringer før bildene blir lagt til print.

    Kom gjerne med forslag hva som kan gjøres eller si din mening om bildet.

×
×
  • Opprett ny...