Gå til innhold

Snetters

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Snetters

  1. Man kan synse.

    Eller man kan ta steg for steg og være systematisk.

    Dette kan være hva som helt (nesten).

     

    Et operativ system begynner med bios post complete og tar over derfra.

    Så feilsøker man derfra er min tilnærming.

     

    Pc som har vært avslått og man har vært borte fra skal vedlikeholde cmos innstillinger ved hjelp av stand by strøm fra +5v og cmos batteriet eller bare batteriet.

    Det er da naturlig å kontrollere dette først i situasjonen din.

    Takk sjef! :D

  2. Hei på fredag reiste jeg på en liten tur med familien min og kom hjem igjen på søndag. Når jeg skulle skru på pcen starta den til jeg kom til der jeg kunne velge om jeg ville entre biosen eller ikke så bare re starter den og starter på nytt ? Jeg skjønner ikke hva dette kommer av siden den funket helt fint på fredag. Er det noen som har noen tanker om hva problemer kan være?

     

    Jeg setter pris på alt av svar og er selv ganske desperat siden jeg skal på TG!

    Takk for svar.

  3. - Støydemping, det VIL føles som hodet eksploderer etter en dag eller to uten.

     

    - Planlegg soveplass. Skal du sove ute i "varmetelt" (ironisk for det er ekstremt kaldt) så ha en sovepose og liggeunderlag ment for å bruke ute.

     

    - Å sove ved pulten er KJIPT. Det er ubehagelig, vondt, og du vil bli vekket med jevne mellomrom av medic-folk og vakter som er redd for deg.

     

    - Skal du sove inne på skipet så legg deg tidlig nok for å finne plass (12-tiden), går an å finne senere, men krever tidvis litt erfaring hvor du kan/bør sove, samt skaff deg ørepropper (enten på forhånd eller kjøp inne på skipet). Ikke døgn, og liten vits å være våken hele natta. Det varer 5 dager, og du får mer ut av opplevelsen med sånn semi-god døgnrytme. De vekker deg også med 35 kW anlegg (elns), som ikke lar seg stoppe uansett hvor god støydemping du har.

     

    - Ha et semi-normalt kosthold. Spis mer enn en gang om dagen, og ikke baserer det kun på red-bull og godteri.

     

    - Dusj enten litt senere på morgenen, på kvelden, eller andre tider som dusjene er åpne. Så slipper du evig kø.

     

    - Veier PCen mer enn 10kg, anbefaler jeg et passe godt transportsystem inn og ut av skipet. PC-strappet til kontorstol er normalen, men også det dårligste. Anbefales ikke på det sterkeste. Du ødelegger hjulene, ødelegger PCen etc... (du har et par eksempler hvert år man kan le av). Egentlig anbefaler jeg bare å bruke de stolene de har der. Helt kurante. Alternativt gå to ruter. Husk at inngang og utgang er forskjellig på starten og slutten av arrangementet, så ingen vits å prøve å komme seg ut samme vei man kom inn, selv om du må gå dobbelt så langt (to turer frem og tilbake til bilen tilsvarer raskt 1-2 km).

     

    - Ingen vits med høyttalere. Du vil ikke høre dem, og vil mest sannsynlig ødelegge de. Koss-headsett eller tilsvarende åpne uten noen form for støyfiltrering vil knapt gi deg hørbar lyd. Bruk eventuelt maks volum + ørepropper, om man vet hva man gjør/ikke er redd for å sprenge de.

     

    - Hold deg unna alkohol, kjøleskap og andre hvitevarer og ikke minst narko (inkluderer å være i nærheten av folk med narko/klær som kan ha spor tidligere samme uka med mindre du ønsker ubehageligheter). De har grundig kontroll med politi og politihunder opp til flere ganger. Og andre vakter som undersøker alle plasser flere ganger om dagen.

     

    Alltid en bråte folk som blir tatt hvert år. Og de hundene reagerer på det aller minste, inkludert om stolen har vært borti noe fra tidligere arrangementer.

     

     

     

    I år blir det første TG Gleder meg stort! er det noen som har tips og tricks med nyttige ting man burde ha med seg evt rutiner der borte ? søker veteran haha

     

    Er ikke akkurat noen veteran, men disse listene kan være til stor nytte om du ikke har lest de allerede. :)

     

    FAQ

     

    Pakkel

     

    Takk takk :D

  4. Hent drivere fra hovedkortprodusentens og skjermkortprodusentens hjemmesider. Pass på at du får siste og riktige versjoner.

     

    Oppdater gjerne BIOS også mens du er igang (henter denne også på HK produsentens hjemmesider)Har

    Har er GTX 780 3gb Phanteon skjermkort da holder det kanskje bare med å bruke Geforce experience? men bios er jeg litt redd for er usikker på hvordan jeg kan gjøre det .. er det noe med qflash også videre?

     

×
×
  • Opprett ny...