Jump to content

Tom-H. Stavik

Medlemmer
 • Content Count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Supermoon Bildet er fjernet.
 2. hos meg har volumet under samtaler blitt veldig bra etter oppdatering, så det var et stort pluss! Men har fortsatt et annet problem; den lyden som kommer når det ligger en telefon som mottar eller sender signal ved siden av en høyttaler, har jeg konstant under alle samtaler. Veldig irriterende. Har hatt det siden telefonen var ny. Virker rett og slett som høyttaleren reagerer på telefonens eget signal. Noen andre som opplever det samme? Edit: snakket nettopp med en fyr i telefonen, og han sa at han hørte lyden også. Kun når han snakket med meg, ingen andre.
 3. Tok backup av kontakter, meldinger, innstillinger og app's før jeg oppgraderte til Android 2.1 på min x10 mini, men når jeg skulle gjenopprette fra backup fila etter oppgradering, fikk jeg bare meldingene tilbake. Så alle innstillinger, apps og kontakter er borte! Har også merket til dette med batteritiden, dog etter jeg fikk 2.1. Telefonen sluker batteri nå. Hadde den på lading natt til idag, og nå nettopp måtte jeg sette den på lading igjen for å være sikker på at batteriet skulle holde ut dagen. Har som sagt mistet alle app's osv,så har ingenting i bakgrunnen som bruker batteri. Eneste forandringen som er gjort er oppgraderingen til 2.1. Frustrert...
 4. Skrudde av Pc'en på vanlig måte, skrudde av knappen bak på strømforsyningen og tok ut alt av kabler bak på kabinettet når jeg monterte de nye brikkene. I tillegg støvsugde jeg forsiktig alt av støv når jeg likevel hadde pc'en åpen, så tror ikke det skal være problemet. Er det noen måte å komme inn i bios når jeg ikke får opp noe som helst bilde på skjermen da ? Har også en sånn stemme som snakker når jeg starter opp maskinen, som sier sånt som "No floppy disk detected" eller "Computer now booting from operating system". Hu dama sier heller ikke noe nå når jeg setter i høyttalerne, så kan virke som pcen ikke starter opp i det hele tatt. Kan vel ikke ha ødelagt så mye bare ved skifte av minnebrikker?
 5. Hei. Har en 5-6 år gammel pc som jeg bygde selv. Har levd med 1 Gb ram alle disse årene, og så bestemte jeg meg for å oppgradere til 3 gb nå for noen dager siden. Kjøpte 3x1gb brikker fra Crucial og satte disse i hovedkortet. Når jeg da startet pc'en igjen, fikk jeg ikke opp bilde på tv'en(som jeg bruker som pc-skjerm via DVI-HDMI). Satte i de gamle brikkene igjen, men får fortsatt ikke opp noe bilde. Forslag til hva som kan ha skjedd? Måtte ut med skjermkortet for å få tilgang til 1 av de 3 slot'ene til brikkene. Kan det ha vært statisk elektrisitet som har gjort at jeg har ødelagt skjermkortet, eller kan det være noe med de nye ram brikkene som har ødelagt slik at jeg ikke får bilde? Har tenkt å prøve å få tak i ett annet skjermkort og prøve det, men vil bare spør her i tilfelle det er noen som har opplevd det samme eller som vet med sikkerhet/har en idè om hva som kan være årsaken. Mvh Tom
 6. Bumper 2 år senere jeg.. fortsatt samme problem
 7. Ja, men som jeg kan huske, så har jeg aldri betalt noe for å motta mms. Kanskje jeg tar feil.
 8. Jeg har fått meg Nokia N80 (var så heldig å vinne en faktisk, men ikke det jeg skal snakke om), og da har jeg merka at det koster meg penger å motta mms fra folk. F.eks en film jeg fikk, så kosta det meg 6 kr. Skjønner at det har noe med at den kobler seg opp med GPRS/EDGE å gjøre , men det har da vel aldri kostet noe å motta mms ?
 9. Ja? Noe spesielt du tenker på i den sammenheng? 5210026[/snapback] Ja, at det kan jo være greit når man f.eks. bruker telefonen som mp3 spiller, og har den i lomma, at man bare tar av tastelåsen for å skifte sang, spole osv, istedenfor å måtte gå inni menyen. Tenkte bare at folk ville vite det. Får bestemme selv om de vil benytte seg av det.
 10. Vet ikke om dette er noe som allerede er kjent, men når man er innpå mediaspilleren eller radioen på K750, kan man trykke de 2 vanlige tastene for tastelås, så tastaturet låses, men spilleren/radioen vises fortsatt i displayet;)
 11. får ikke til Hotmail oppsett. noen som vet?
 12. Når du ser filmer fra File Manageren, får du desse svarte linjene rundt. Visst du ser filmene i mediaplayeren derimot, blir fullskjerm filmer over hele skjermen uten svarte kanter;)
 13. F*** altså. Hva mener dere jeg skal gjøre da? Be om å få pengene tilbake, som jeg har sett noen andre her på forumet har gjort? Jeg har betalt over 3000 kr for en telefon, og da forventer jeg at den skal virke skikkelig. Fikk ikke til oppgradering jeg heller, men visste ikke at dette ikke virket pågrunn av at den var fransk. Jeg sendte den inn for skjermen var løs når jeg fikk den. Aldri mer Netshop ihvertfall, med mindre de kan gi meg en norsk telefon!
 14. Jeg har akkurat samme problem som deg. Sendte den inn til Sandefjord pågrunn av DOA, og fikk den igjen nå etter 3 uker uten at en dritt var gjort med telefonen(pågrunn av den var fransk). Har snakket med Netshop, og de sier jeg skal sende den til dem, også skal de sende den videre til en plass som het noe med Delta teleservice eller noe sånt. Så skulle de se hva de kunne gjøre med saken. Begynner å irritere meg noe grundig dette tullet! Skulle heller betalt noen hundrelapper mer og kjøpt hos Elkjøp
 15. Noen bilder fra Span's nest siste konsert før de legger opp, som var i Florø. Tatt med K750i.
×
×
 • Create New...