Gå til innhold

mandelbrev

Medlemmer
  • Innlegg

    175
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mandelbrev

  1. En kjapp utventilering, sukk..

    Vi har 2 leverings-tider, mellom 10 og 16 og 16 og 22.

    Kom til en kunde i 20 tiden, en av de første orda som ytra ut av kjeften hennes: ENDELIG, har sitti å venta siden 16.00!! (med skikkelig sur og frekk tone), og slik tone holdt ho hele leveringa.

    I tillegg forventa ho helt gratis at vi skulle ta med returprodukter tilbake, var verden største selvfølge det, selvom butikken tar 100kr pr vare i retur så mente ho på at det skulle vi gjøre som ekstra service fordi vi kommer så sent...

    Herlig å avslutte dagen med noe slikt, sukk.

     

    Ho har satt seg opp på levering mellom 16 og 22, da betyr det at vi kan komme 21.50 hvis vi vil...

     

    I så fall elendig kundebehandling, samt mangel på empati. Normale bud ringer kunden en time/halvtime i forveien, slik at kunden nettopp skal slippe å måtte sitte parat i 6 timer.

    • Liker 5
  2. Skjønner ikke hva brukeren Nikkor klager over. Dersom flere personer hadde gjort som trådstarter ville vi på sikt fått _billigere_ varer, ikke dyrere. Billigere, fordi butikkene hadde blitt tvunget til å undersøke kvaliteten på varene før de selger dem og vi forbrukere hadde sluppet å måtte kjøpe dem samme dritten om og om igjen.

    • Liker 1
  3.  

    Anonym i den forstanden at selv hvis den som vet identiteten min har nok anstendighet til å ikke snoke i private saker.

    For eksempel denne "andungen" her. USA-basert søkemotor, og NSA har "helt sikkert" latt den være som en anonymitets-oase og ikke avlyttet den, som de gjør med absolutt alt som er online. Sikkert.

    Tenk deg om du er i butikken og handler mat, så har du en person som svever bak ryggen din og noterer alt du legger i handlevognen. Ja, ingen konflikt som så og ingen stor "problem" heller, og ja dette er et villig overdrevet eksempel, men sammenligninger eller ei dette er virkeligheten.

     

    Vel, nå har jo svært mange bonuskort som gjør nettopp det. Registrerer alt en handler. På samme måte er det på nettet. Folk registrerer frivillig svært mye data om både seg selv og andre. Var vel Assange som kalte Facebook en spionmaskin.

     

    Nå kan søkemotorer per definisjon aldri bli 100% anonyme, da det er fullstendig mulig å bygge opp en ganske nøyaktig profil av deg basert på hva du søker på. Dette i kombinasjon med at de fleste nettlesere sender såpass detaljert info til tjenesten gjør at du ikke kan regne med å være 100% anonym selv med VPN og "incognito mode".

     

    http://stackoverflow.com/questions/3940179/detecting-a-unique-anonymous-user

  4. Vil tro du får samme nytte av "rimeligere" kniver som Global, Mac, Kikuichi og Masahiro, men nå skal vel uansett ikke disse knivene brukes.

     

    Personlig ville jeg kjøpt maks to kniver, en dyr og bra kokkekniv og evt. en mindre grønnsakskniv og deretter supplert med en utbeiningskniv og fileteringskniv dere faktisk får behov for det. En brødkniv trenger du neppe å slipe noen gang btw.

  5.  

    Når vi snakker om business så er support alt. Så da kjøper man gjerne et dyrere skjermkort kun for å få denne supporten. Hvorfor skal noen løpe til deg når du har problemer? Alt som gjelder er at du faktisk får hjelp når du trenger det.

     

    "Når du trenger det" er ikke nødvendigvis det samme som "når du får" det. Dette er uansett en meningsløs diskusjon når de jeg diskuterer med ikke har testa supporten hos Autodesk og dessuten off topic.

  6. Er neppe noen feil, men kan selvfølgelig hende at det er litt slingringsmonn på fabrikken, slik at innstillingen medium ikke nødvendigvis er dønn likt på alle kverner.

     

    Ifølge TW er ideell temperatur et sted mellom 92 og 96 grader: http://www.nrk.no/livsstil/slik-lager-du-den-beste-kaffen_-1.7164523.

     

    Og alt av ustyret skal gjennomvarmes før du starter bryggingen. Jeg pleier å koke opp litt ekstra vann som jeg bare heller over filterholderen med filter i før jeg har i kaffe.

  7. FirePro og Quadro er varianter som støtter dobbel-presisjons floatingpoint-aritmetikk, så folk som vil ha nøyaktighet i ting som simulasjoner og kalkulasjoner kan ikke få på langt nær de samme resultatene med Radeon eller GeForce. Bruker du Radeon/GeForce og har problemer med AutoCAD så er du "shit out of luck" som det heter på godt norsk. Autodesk sertifiserer ikke noe annet enn Quadro og FirePro, så om du har problemer så snur de ryggen til.

     

    Tror du overdriver litt betydningen av det siste, er ikke sånn at de (Autodesk) kommer løpende til deg om du har problemer på Quadro eller FirePro.

  8. Ville personlig ikke hengt meg så mye opp i trekketid. Dersom du synes 4 minutter gir best smaksbilde ville jeg siktet meg mot det. Generelt sett må du variere kverningsgraden etter mengden kaffe du skal brygge. Skal du brygge en liter kaffe må du kverne grovere enn om du skulle brygget en halv liter.

     

    Se ellers http://www.home-barista.com/brewing/pourover-steeping-time-for-different-volumes-t18495.html

  9. Foreslått mange forskjellige bryggeteknikker i tråden her, som alle gir ganske forskjellige smaker. "Den beste kaffen" er en kaffe brygget med bønner og en teknikk som passer din egen smak. Science Friday hadde en ganske bra video som gir litt mer innsikt i hva slags smak en kan forvente av de ulike teknikkene:

    • Liker 3
  10.  

    Når var det noen som sa at Macbook Pro's ble brukt til å lage filmer med? Selv om produktnavn inneholder like ord betyr det ikke nødvendigvis at de er egnet for det samme markedet (Macbook Pro skulle ha mistet ordet Pro for lenge siden). Håper at du har instinkt nok til å forstå at Macbook Pro og Mac Pro har ingen ting med hverandre å gjøre.

     

    Håper du har instinkt nok til å forstå at du svarer på feil innlegg.

  11. Alltid morsomt når en vanlige forbruker skal begynne å kommentere på priser i proklassen.

     

    Alltid morsomt når noen skal heve seg over andre og hevde sin egen overlegenhet. Skillet mellom forbrukermodeller og foretningsmaskiner er for lengst visket ut. Veldig mange bedrifter begynner å ta inn mindre, lettere modeller, f.eks. den testede maskinen kan like godt være en foretnings-PC som en forbruker-PC. Og de fleste med jobb-laptop tar den med hjem og bruker den som en forbruker-PC uansett. At det skulle være noen signifikant forskjell i driftssikkerheten mellom en forbruker-PC og en typisk foretnings-PC er nok heller tvilsomt, har både gode og dårlige erfaringer med begge. Er nok smartere å se på byggekvalitet og historikk.

     

    Og ja, dersom du ikke allerede visste det. PRO er ikke noe annet enn en forkortelse for professional som igjen kun betyr noe som brukes i jobbsammenheng. Det kan være alt fra en leder som trenger en laptop mellom møter, til en kontordame i Pixar. Apple definerer ikke kundene sine, selv om du måtte tro noe annet. Og Pixar rendrer for svarte ikke millionspillefilmene sine på en jævla laptop.

×
×
  • Opprett ny...