Jump to content

Ne_On

Medlemmer
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ne_On

  Nytt gaming display

  Takker for tips, men jeg er vel også litt *gammeldags* der da, samt at jeg skal bruke 2 skjermer? liker store skjermer, det er ikke det. men syns dimmensjonen på 21:9 er litt rar. samt at jeg har lest litt, at enten så blir spillene kuttet ned slik at det blir svarte kanter på sidene, eller så blir det helt feil dimmensjon på bildet da det blir strukket. grunnen til at jeg så litt på viewsonic sin, er at den fikk best plassering på: https://www.ign.com/articles/the-best-g-sync-monitors
 2. Har et spørsmål ang ny skjerm til pcen. denne skal brukes til gaming. og jeg er ute etter en high end skjerm med 2560x1440 som har g-sync da jeg bruker nvidia grafikkort. Mine øyne klarer ikke og se forskjell på *2k* og 4k. så er ikke noe poeng for meg og ha en 4k skjerm for og ofre fps for noe jeg ikke klarer og se. jeg har tittet på ASUS 27" LED ROG Swift PG279QE og ViewSonic Elite XG270QG. vet at ofte så er det litt øyet som ser når det gjelder skjerm. ser forskjellen på de 2 er jo selvfølgelig pris, MS, og IPS mot nano IPS og merket i seg selv. Er det noen som har erfaringer med disse? og er nano IPS en merkbar forbedring fra IPS? Det er jo en del penger for en slik skjerm så vil absolutt ha det beste jeg kan få når jeg like godt skal ut med såpass mye.
 3. Hei, etter nærmere 10 år med den gamle trofaste pcen så er jeg på jakt etter og bygge meg ny pc. Har vel egentlig ikke satt noe takhøyde selv for hva jeg skal bruke. og noen deler har jeg liggende fra før av som jeg har kjøpt for ikke så lang tid siden. Fra før av (som jeg ikke tenkte bytte ut sånn med en gang) er: GeForce® GTX 1070 G1 Gaming 8G Noctua NH-D15 Samsung 850 pro samsung 750 Evo Div andre hdd's mus/tastatur skjerm Det er da disse delene jeg har satt opp som jeg tenkte og oppgradere i førsteomgang: https://www.komplett.no/wishlist/shared/6d2f61af-67f2-49e4-8c8d-c70e66af49db PCen skal brukes primært til spilling. har også kjøpt meg gopro, så om den er bra til redigering av video og litt bruk av photoshop så er det en fordel. Ting jeg ønsker at pcen skal ha: -2xm.2 slots for senere kjøp av litt raskere harddisker -Fremtidsrettet (at det er mulig og tenke på oppgradering fremfor kjøp av helt ny pc i fremtiden) -RGB er ønskelig men ikke must En spesifik ting jeg lurer på er om denne Ram'en er for høy for noctua viften som jeg har fra før og om den passer på dette hovedkortet? Er det verdt og hoppe opp fra 9700k til 9900K? eller er det ikke merkbart i heletatt i den store sammenhengen? så lurer jeg også på om det er noen av delene jeg har satt opp som ikke er verdt prisen i forhold til det som det presterer. Evt forslag til endringer som er bedre i forhold til pris/prestasjon.
×
×
 • Create New...