Gå til innhold

Setko

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Setko

  1. ProphetSe7en skrev (1 minutt siden):

    Er vel ikke teit at utviklere vil ha penger? Nå husker jeg ikke hva det koster, men en app en bruker flere ganger i uken og som er dønn stabil har ikke jeg noe i mot å betale for.

    Neida sant nok, men det har ikke vært sånn på andre jeg har brukt, så ble bare litt overraska

  2. ProphetSe7en skrev (Akkurat nå):

    Setting-playlist. Her kan du velge update all playlist eller gå inn på hver enkelte for å oppdatere de.

    Ja jeg er inne der men får ikke trykke på valget. Er en hengelås og virker som der er låst bak en pro versjon. Megateit. Få3 prøve en annen app..

  3. MartinF skrev (4 minutter siden):

    Til 30 euro pr. måned? 😶

    Jeg kjøpte en mnd til den prisen for å teste det ut ja. Kjøper man for et år blir det 130 euro. Gjør muligens det om jeg er fornøyd etter en måned. Blir jo over 1000 lappen i måneden om man skal se både PL og CL på vanlig måte.

  4. MartinF skrev (4 minutter siden):

    Virker som det er umulig å få tak i noe IPTV til i kveld. Alle jeg har sett på har enten (a) skrudd av betaling med kort, eller (b) minste månedsbeløp er under minimumsbeløp på overføring av bitcoin (der jeg overfører fra)... Faen at dette skulle bli så vanskelig da, jeg savner SmoothStreams allerede.

    Jeg bruker Streamy. Betalte med paypal

  5. Setko skrev (18 timer siden):

    Noen som har kjøpt Streamy eller NXT Norge IPTV som vet om de har fått fiksa kanalene til PL nå? 🤔Eller har ikke Viasat åpna kanalene ennå?

    Kjøpte en måned med streamy, men PL kanalene virker ut å være offline? Noen som har samme problem?

  6. NXT Norge skrev (4 minutter siden):

    PL er et must... Kilden er ikke klar enda på "ekstrakanalene" til Viaplay ettersom kanalene knapt er lansert, men det kommer! Dersom det ikke blir klart til første runde, så kommer det veldig veldig snart. Du vil uansett ikke gå glipp av et eneste minutt da vi både har rettighetshavere i Storbritannia og de andre Skandinaviske landene på kanallisten.

    Det er ikke noe dumt spørsmål det! Xiaomoi er vel Android TV. Fungerer i prinsippet nøyaktig som Nvidia Shield og Formuler - dog har disse boksene litt svakere hardware, og ingen oppskalering til 4k slik som shield har. Men absolutt verdt å bruke! Det er mye bedre enn å bruke samsung-app direkte på TV. På Android-TV kan man også hive inn en VPN-app.

    Anbefalt IPTV-app på Android-TV er myIPTV Player (kun formuler) og Tivimate eller iMPlayer for Shield/Xiaomoi. Oppsummert gir Formuler-boks deg det beste brukergrensesnittet, men denne appen kjører kun på Formuler, Nvidia Shield gir deg den beste oppskaleringsteknologien (720/1080p til 4k) mens Xiamoi gir deg den mest økonomiske, men likevel gode opplevelsen.

    Vil anbefale deg å gjøre klar ønsket app i boksen, telefonen og/eller tv'en før du går på jakt etter en prøvetime før du bestemmer deg for valgfri leverandør, så kan du sammenligne og gå for det du føler gir deg det du ønsker :) Så bruker du prøvetimen godt på å gjøre deg kjent med de forskjellige appene til de forskjellige enhetene i tillegg til å sjekke ut forskjellen på innholdet man får hos leverandørene! I tillegg er det verdt å søke erfaringer om stabilitet og oppetid hos de forskjellige leverandørene. Jeg er ikke helt objektiv her, så det overlater jeg heller til deg selv :)

    takker for svar. Ser dere tar betalt gjennom Firi så blir fort dere. Mulig jeg ordner en prøvetime i løpet av uka når jeg får tid. Må se om jeg finner Xiaomi boksen min først 😅

    • Liker 1
  7. NXT Norge skrev (27 minutter siden):

    VPN vil jo i stor grad skjule identiteten din dersom noen får tilgang til ip-adressene som bruker tjenestene. Men realistisk sett så er det nok bakmennene det settes fokus på, ikke de fem/seks-sifrede antall brukerne som benytter seg av slike tjenester. Det blir litt som å bruke torrenting slik man gjorde for ti år siden uten VPN. Ingen bryr seg...

    Til smart-tv vil jeg stort sett anbefale appen "IPTV Smarters Pro" som du finner både på LG og Samsungenheter. Når det er sagt så er ikke TV'er matet med særlig god prosesseringskraft, så for den virkelig sømløse opplevelsen så anbefaler jeg å gå for en streaming-box. Formuler-boks eller Nvidia Shield fungerer ypperlig til det formålet. Ellers må dere gjerne slenge en test min vei før dere bestemmer dere for hvilken tjeneste! :)

    Takk for svar. Jeg mulig jeg kjøper hos dere også, kom ikke over dere før nå. Dere får PL til seriestart eller?

     

    Et siste og kanskje dumt spørsmål (som nevnt jeg har ingen erfaring fra disse greiene), vil en Xiamoi Mi Boks S fungere til å se IPTV gjennom dere og andre? Har en liggende som jeg ikke har brukt

  8. ReaveЯ skrev (3 timer siden):

    Nei har ikke fått noe enda selv. Har selv spurt på Reddit. Går nok mest sannsynlig for Streamy IPTV om jeg ikke får invite der.

    Etter å sett meg rundt så går jeg nok for det jeg og. Jeg er helt fersk på sånne IPTV greier, og VPN også, så lurte på om VPN er nødvendig? Planen min var å bruke samsung-tven min til å se på, og så vidt jeg forstår så får jeg en kode jeg må skrive inn i en IPTV app for at det skal fungere?

  9. Dinger skrev (19 minutter siden):

    Hva var greia med forhåndsbestillingen på CDON? Jeg fikk bestilt og betalt, men nå er det litt vagt med informasjon på siden.

    Er det slik å forstå at det var x antall forhåndsbestillinger for x antall konsoller de forventer å få inn den 30 april? Regner nesten med det må være slik, og at det ikke er slik at jeg bare kanskje får en konsoll, men at det også er mulig jeg først får en i vår, sommer eller høst...

    Aldri handlet hos CDON før men såvidt jeg har forstått er ikke det en tradisjonell nettbutikk?!

    Jeg kjøpte konsoll fra CDON en gang tidligere når det stod sånn "Forhåndsbestilling". Husker ikke helt om jeg fikk den på den dagen det stod, mener faktisk den kom før enn den oppgitte datoen. Har handla mye fra cdon før og, det er en legit nettbutikk.

    • Liker 5
  10. Heisann. Kjøpte en gaming-pc på Komplett i November i fjor. Har fortsatt Komplett-garanti og har den eska den kom i om det har noe å si. Har blitt svært lite brukt da jeg ikke har tid eller interessen jeg trodde jeg hadde for gaming. Vurderer derfor å selge. Den ble kjøpt for 16.7k. Håpte noen her kunne komme med en verdivurdering av PCen.

    Specsene er som følger:

    Phanteks Eclipse P400A Black

    - Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost

    - AMD AM4 Ryzen 5 5600X Prosessor

    - Noctua NH-U12S SE-AM4 CPU Kjøler

    - Kingston FURY Beast DDR4 3200MHz 16GB

    - Kingston A2000 1TB NVMe M.2 SSD

    - ASUS TUF GAMING B550-PRO hovedkort

    - Corsair TX750M, 750W PSU

    - Windows 10 (mulighet for oppgradering til 11)

     

    Har også en skjerm jeg vurderer å selge enten samlet med PC-en, kjøpt på samme tidspunkt

    https://www.elkjop.no/product/pc-datautstyr-og-kontor/skjermer-og-tilbehor/pc-skjerm/lenovo-g27q-20-27-gamingskjerm/246169

     

    Takk og ha en fin dag :)

     

  11. Hei jeg skal ha meg ny gaming PC. Jeg trenger ikke å ha det beste av det beste, da jeg egentlig spiller mest rocket league og andre mindre krevende spill (skal spille i 1440p). Jeg har funnet en pc som jeg la inn bestilling på hos komplett. Etterpå kom jeg over en annen pc som blir litt dyrere, men som jeg lurer på om kanskje er litt bedre?

     

    Håpte noen her kunne hjulpet meg litt, om jeg evt. bør avbestille den første og heller gå for den andre. Evt. gjøre noen endringer. budsjettet er rundt 17k 

     

     

  12. Brattus skrev (På 30.9.2021 den 10.51):

    Endte med å kjøpe Dutzo sin Gaming Beast med litt config:


    GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC LHR - 8GB GDDR6X RAM - Grafikkort
    GIGABYTE B550 GAMING X V2 Hovedkort - AMD B550 - AMD AM4 socket - DDR4 RAM - ATX
    AMD Ryzen 5 5600X Wraith Prism Prosessor - 6 kjerner 3.7 GHz - AMD AM4 - AMD Boxed (PIB - med kjøler)
    Arctic Freezer 34 eSports DUO - White/Black - Prosessor Luftkjøler - Max 25 dBA
    G.Skill AEGIS DDR4-3200 C16 DC - 16GB
    WD Blue SN550 NVMe SSD - 1TB
    Corsair 4000D AIRFLOW TG - White - Kabinett - Miditower - Hvit
    Corsair CX650F RGB - Black Strømforsyning (PSU) - 650 Watt - 120 mm - 80 Plus Bronze sertifisert
    2 stk. be quiet! Pure Wings 2 120 - Kabinettvifte - 120 mm - 19 dBA
    DUTZO Fushi Gaming Mousepad - Desktop

    + 16GB til med RAM som jeg installerer selv når den ankommer

    Totalbeløp    kr 15 975,00

     

    Får legge ut noen bilder og si min mening om DUTZO etter en stund :)

    Har du fått PCen? Hvordan er den?

×
×
  • Opprett ny...