Gå til innhold

noNameRequired

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av noNameRequired

  1. Ja det skjer med meg også, den spraker litt når den initialiserer høyttalerne.

    Jeg vet at Ubuntu har standard pop lyd som skal være der. Men jeg har en til der det kommer litt knitrende lyd, er dette isåfall vanlig? Den knitrende lyden kommer ikke hvis jeg bruker ørepropper. Lenge siden jeg sist gang brukte Ubuntu og da kan jeg ikke huske at det var slik. Men vis dette er vanlig, får jeg bare venne meg til det. 

  2. Hei.

     

    Har nylig installert Ubuntu og alt ser ut som det går fint. Det eneste problemet jeg har, er at høyttalerne til bærbare pc-en lager "pop" lyder i Ubuntu oppstarten. Har prøvd å Google problemet, men finner fortsatt ikke løsningen. Har blant annet prøvd å slå av lyden i oppstartskjermen slik at ikke lydene dukker opp, men det gjør den fortsatt. Takker for svar på forhånd :)

     

    PC: Lenovo ThinkPad 13

    OS: Ubuntu 16.04.1 LTS 

     

  3. Hei.

     

    Jeg skulle formatere en pc nå, på grunn av at den kom med mye bloatware. Når jeg skulle formatere den for å installere windows på nytt, kommer ikke disken opp. Når jeg går inn på bios finner jeg disken, men når jeg skal prøve å finne disken i ubuntu/windows installasjonen kommer den ikke opp. Takker for svar på forhånd :)

     

    pc: Lenovo 710s

     

    disk: NVMe SAMSUNG MZVLV256 PCIe SSD

  4. Personlig skal jeg bruke pc-en til å programmere og ikke til gaming. Trenger derfor ikke en pc med high end specs. De eneste kravene jeg har er ssd, lav vekt, ok batteritid, bra tastatur og skjerm. Har sett på Asus pc-en fra dustinhome som Locrin har linket til og det ser ut som den passer fint for meg :) Tenker som sagt å bruke maks 8-9k på pc. Men kan bruke litt mer vis det er nødvendig.

  5. Hei.

     

    Jeg skal kjøpe meg en bærbar pc til ca 8-9k og trenger hjelp til å finne en god pc. Selve pc-en skal brukes til IT-studie. Kan bruke mer penger vis det er nødvendig. Personlig har jeg sett på et par maskiner og lurte på om de har god tastatur og skjerm. Takker for alle svar på forhånd :)

     

     ASUS X556UQ-DM222T​:

    https://www.komplett.no/product/888038/pc-nettbrett/pc-baerbar/alle-pc-er/asus-x556uq-156-fhd-matt#

     

    HP Pavilion 15-bc000:

    https://www.komplett.no/product/891768/pc-nettbrett/pc-baerbar/gaming-pc-er/hp-pavilion-15-bc000-156-full-hd-matt#

  6. Hei.

     

    Jeg har kommet meg inn på Informatikk språk og kommunikasjon og lurte på om hvordan studiet er. Hadde vært kjempe fint om noen studenter fra dette studiet, kunne sagt noe om selve studiet. Personlig har jeg lest litt på emnene man skal få, men finner ikke noe særlig mye informasjon angående hvordan studiet er i seg selv. Takker for alle svar på forhånd :)

  7. Hei.

     

    I dag så bygde jeg en pc for en venn, og har en lang tid erfaring med det. Men i dag så skjedde det noe uventet. På første forsøk funket pcen og alt så ut som det funket. Men når jeg prøvde dette andre gang, stopper GPU viftene å spinne etter den har spinnet i ca 10-20 sek. Pcen funker men det vises ikke noe på skjermen. Det er en EVGA 970 skjermkort og strømforsyningen er på 500w. Takker for all hjelp!

     

     

    - Data97

×
×
  • Opprett ny...