Gå til innhold

avlvl

Medlemmer
  • Innlegg

    410
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av avlvl

  1. Så jeg eier del av tomannsbolig hvor jeg har 1. etasje + kjeller. Da jeg kjøpte den, fikk jeg med to plantegninger. På den nyeste (ca 30 år gammel?) er det ene rommet i kjelleren betegnet som "hybel". Det er lagt kjøkkenrør i rommet, og naborommet er et fungerende bad, så det er trolig faktisk brukt som hybel for lenge siden. I annonsen var ikke dette omtalt som et varig oppholdsrom, men som "disponibelt rom".

     

    Kan jeg, med plantegningen i hånd, gå ut fra at rommet er godkjent som hybel, og leie ut lovlig (etter en modernisering av interiør)? Takhøyden er 2,15m, og tilfredsstiller derfor ikke dagens krav, men hvis hybelen ble godkjent på 70- og 80-tallet er det vel daværende regelverk som gjelder?

     

    Det vil jo også påvirke takst/verdivurdering hvis jeg får tatt det inn som et varig oppholdsrom. Kan selvfølgelig spørre noen i kommunens byggavdeling, men det vil trolig ta måneder å få et svar :/

  2. Kjøpte et hus for 1,5 år siden. Utvendig var det for nå 3 år siden byttet bordkledning og malt. Se vedlagte bilder for hvordan det ser ut nå. Maling skal jo holde mye lengre enn 3 år?

     

    Så jeg lurer på hva som bør gjøres. Male alt på nytt? Kan det bare stå slik? (antar bordkledningen vil ta skade av det etterhvert).

     

    Og hva kan være grunnen til at det er blitt sånn? Dårlig håndverk? Selger gjorde all jobben selv.

    post-29244-0-28976800-1402946973_thumb.jpg

    post-29244-0-76282100-1402947002_thumb.jpg

  3. Hei alle, har skaffet meg denne radioen med receiver: http://hobbyking.com/hobbyking/store/__22227__JR_XG6_6_Channel_2_4GHz_DMSS_Transmitter_w_RG631B_Receiver_Mode_2_.html

     

    Har tidligere kun kjøpt RTF-pakker, så ble litt usikker nå. Er alle fly kompatible med radioen? F.eks. denne: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__31231__Durafly_F3A_Micro_420mm_PNF_EU_Warehouse_.html

     

    Det står at flyet trenger: Your Own 4 Channel TX/RX (compatible RX with 1.25mm Molex 3 Pin Connectors)

  4. Hvordan greier egentlig Jagex å oppdage at det er en bot og ikke et menneske som spiller? I disse dager står jeg utelukkende og dreper bandits, trykker til tider kun på 1 og 2 i timer i strekk. Det virker som signaturen til en bot spør du meg.

    De har et ekstremt avansert program kalt Botwatch, som analyserer alt du gjør og lager en "profil" på deg. Hvis du bruker en bot, blir denne profilen nesten identisk med alle de andre som bruker samme profil, og da bannes dere. Botwatch er visstnok så sensitiv på nyanser at den kan skille mellom to forskjellige personer som bruker samme konto, men spiller på forskjellige tidspunkt, og den vet om du er høyre- eller venstrehendt, hva du spiste til frokost, etc.

  5. Hvordan er det med botting nå for tiden? Er hele RS stappet med botter?

    De er nesten utryddet, og nye bots blir bannet på kort tid.

     

    Et spørsmål har jeg til deg som har såpass høye stats. Er det vanskelig å finne motivasjon for å drive med et skill? Når jeg trener er jeg helt avhengig av å sette meg et mål, aller oftest i form av levelet jeg ønsker å oppnå. Hvis man er 99 i alt blir jo det litt vanskelig. Setter du et XP-mål istedet kanskje? Hva er det artigste i RuneScape for en som er 99 i alt?

    Litt forskjellig motivasjon.. Delvis gjør jeg kun ting ingame jeg synes er gøy, som diverse minigames, og så spiller jeg litt for total rank, prøver ny content som kommer ut, etc. Skulle jeg startet på nytt, ville jeg nok spilt mer for gøy, enn for å bare grinde, som jeg gjorde i perioder!

  6. Begynte igjen 22.juli (dagen runescape 3 ble releasa) og må si at spillet er blitt ganske bra. Bottene er så godt som utslettet atm, og om et par uker blir en helt ny spillklient som er kodet i html5 utgitt. Den vil gi bedre grafikk og lengre drawdistance. Combat har blitt interessant. En ny skill vil også komme i veldig nær framtid, "Divination". Er 17 år nå, og sluttet med rs i 12 års alderen, men må si at jeg har blitt smålig avhengig igjen. Anbefaler dere å prøve.

     

    Hva heter du på RS? Strafferett her, nr 2 til trimmed comp cape i Norge :D

  7. Runescape 2007 kommer tilbake! Dette kan bli kjempebra! Alle starter fresh med lvl 1 i alt utenom hitpoints. Spillet blir akkurat slik det var 10. august 2007, da playerkilling osv var kjempepopulært!

     

    Er du interessert kan du lage en "trial member account" og kjøpe membership for bare kr 12,50. Da får du første måneden av Runescape 2007 gratis når serverne er oppe! Når du har kjøpt membership, stemmer du på pollen til Jagex her: http://services.runescape.com/m=poll/a=135/c=wrZLQ5ws0Bs/rs2007-server

  8. Har for noen måneder siden kjøpt en 1. etasje+kjeller i en tomannsbolig. Bordkledning er ny, men tidligere eiere la av helt uforståelige grunner kun 100mm isolasjon (Bor i Nordland, så kan bli veldig kaldt til tider). Dette er direkte latterlig mener nå jeg, men jeg kjøpte huset vel vitende om dette.

     

    Nå som vi har nådd 0 grader allerede, merker jeg at det begynner å bli kaldt ganske raskt, selv med en varmovn på full guffe. Stuen blir det første jeg skal pusse opp (til neste år), og lurer derfor på om det er noe jeg kan gjøre med isolasjon av huset i forbindelse med en innvendig oppussing? Å rive ned den nye bordkledningen for å isolere ekstra kan umulig være verdt det.

  9. Denne aksjen er livsfarlig en lang stund fremover. Sitter mange deprimerte investorer nå med store tap og bare venter på en salgsmulighet. Hele selskapet har en negativ sky over seg, blant annet på grunn av enkelte eks-innsidere (Aas), og selskapets holdning til aksjonærer generelt. Selv ikke en forholdsvis god nyhet kan løfte kursen nevneverdig dessverre.

     

    Men selvfølgelig blir det nytt rally når neste MMO nærmer seg lansering, og selskapet begynner propagandaen igjen :-)

  10. Helt enig, XE800, dette er noe jeg ikke har tenkt over en gang, men nå når du sier det, så merker jeg at dette er noe jeg har savnet! Alle andre MMO har jo et sted hvor gjerne hundrevis av spillere kan samles ingame, enten fordi det er en bank eller marked der, eller andre ting. I TSW står folk bare spredt her og der, man er i forskjellige instances, og det er ingen naturlig samlingsplass.

     

    Hadde også vært kult med en egen leilighet for hver person hvor man kan kjøpe ting, oppgradere inventar og utforming, invitere andre spillere dit for en fest eller klan-møte osv.

  11. hva? Kontrollene er jo som et FPS spill. WASD, 1-5 på tastaturet og 6,7 på musa. Hvis du får vondt av det er du nok ikke vandt med tastatur eller MMOs.

     

    Spilte en del action MMO'er på midten av nittitallet og begynnelsen av 2000 tallet som hadde flere funksjoner, men som ikke var like slitsomt og repetativt som TSW er. For all del, spillet er fantastisk ellers, men akkurat kampbiten burde de gjøre noe med, for den er vanvittig uinspirert ala. wannabe Guild Wars 2, men uten flyten og humoren, og mer stressende og gjentagende til det kjedsommelige.

     

    Hvis du synes kampene er uinspirerende lurer jeg på hvor mange av de 525+ ferdighetene du har låst opp?

  12. Ser bra ut det her, men når jeg har valgt et våpen nå, spilt med det en stund, kan man endre det? likte ikke magic-caster våpen, elementalist type elns...

     

    Hvor er loggout knappen egentlig? skulle skifte karakter men ble kastet helt ut av spillet når jeg trykket på "exit" :p

    Du logger ut ved å skrive i chat-boksen /camp

    Du kan endre våpen med å bare låse opp noen ferdigheter fra våpenet på hjulet, og så skaffe deg et begynnervåpen! Ikke vær kjip med skill-poengene (AP), de kommer til å ry inn etter få timer!

     

     

    Ser det er andre som fornøyer seg mer med dette spillet enn forventet. Slik jeg følger det også. Hadde egentlig bare ment å tukle litt med zombier og aliens til Guild Wars 2 kommer ut, men TSW kan det hende jeg subber en måned eller to ifra tid til annen.

     

    Dungeon hørtes spennende ut. Du sier du er healer? :O Jeg har så langt bare sett et fåtall av "grønne" abilities og de kostet en hel haug å låse opp.

     

    Healer med Assault Rifle, noe som gjør at man leecher skade fra fiender og til enten deg selv eller laget ditt. Synes det er kult å være med på å gjøre skade, samtidig som hele laget er avhengig av min healing :D Du kommer langt med skillene på det innerste Assault Rifle-hjulet! Evt. se på Blood Magic eller Fists for andre healinger.

  13. Har i dag gjort 6-7 gjennomkjøringer av team-instancen Polaris. Jeg spiller som healer og er vel nå ganske overdimensjonert for den mtp vanskelighetsgrad. Men hvis noen vil ha en god healer med seg den første gangen er det bare å adde meg: FoxyKnoxy

     

    Faen, jeg kjøpte dette spillet for å ha noe å gjøre i ledige stunder nå og da, men dette er det beste jeg noen sinne har spilt, historien er fantastisk og sluker meg fullstendig. Masse hyggelige folk rundt meg jeg kan gå i gruppe med, alt av boss battles har vært helt fantastiske. Jo mer og mer jeg låser opp i combat skills, jo bedre blir combat i dette spillet. WoW kan gå å legge seg! Frykter jeg går en svett innendørs-sommer i vente :(

  14. Liker spillet, mye mer enn jeg trodde jeg ville. Men jeg sliter litt med et par ting. Jeg synes særlig quest strukturen er temmelig forvirrende lagt opp.

     

    Er det noen som kan forklare meg litt mer om hvordan det er meningen at quest systemet skal fungere? Vil ikke droppe for mange spoilere, men jeg er altså nyss kommet til første sonen, Kingsmouth, og har gjort noen få quests der. Men det mangler struktur. Og det er jo ikke slik at jeg kan gjøre alle questene på èn gang. Så er det meningen at jeg skal gjøre èn av gangen og eventuelt spare plass i questloggen til sidequests? Eller skal jeg bare kjøre på og gjøre alt jeg finner og komme tilbake til quest-hubben, altså byen?

     

    Jeg sliter også litt med abilities. Er det noen spesiell struktur her man skal følge, eller er det også bare pick'n'choose og kjør i vei? Jeg får så dilla når jeg får anima points at jeg kjøper alle skills jeg har våpen for, for å teste dem.

     

    Funcom har lagt det opp slik at du følger én quest, og når denne er ferdig har du endt opp på et sted der det er en ny quest tilgjengelig, og slik fortsetter det. Det er IKKE meningen man skal løpe frem og tilbake til en "quest hub" og tømme det ene stedet for quests først. For min del fungerte det kjempebra. Du kan plukke opp små side-oppdrag underveis i større quests.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...