Jump to content

AlMuligMann

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Recent Profile Visitors

1057 profile views
 1. Gir en stor tung, hard eske i fint gave papir. Inneholder en betongblokk og et par sokker.
 2. Har ikke fulgt med på disse. Hva er greia med de bøylene rundt hånda? fulle av sensorer? eller bare for å få litt mere trøkk bak, når man uansett skal rappe til noen på kjeften, ufrivillig selvsagt. men kommer til å skje.
 3. Da betyr vel dette, at det ikke går å spille sammen med forrige generasjons maskiner da. Og hva er egentlig vitsen med å dytte så mye realisme inn i akkurat fortnite?
 4. Kommer remake av XIII 10 november. Har hatt mye moro med orginalen.
 5. sånn har det altså blitt. Gone gold betyr ikke så mye lenger altså. Blir fortsatt utsatt, for å gjøre ferdig en day0 patch. da kunne de vel kanskje heller venta litt med å rope på gull da. ikke så mye å si for meg personlig, da jeg ikke har bestilt. Men blir litt lei av sånne ting.
 6. Ikke noe av dette er bra. Men, Vil få påpeke at dette kan være akkurat så missvisende som helst. én kan være utsatt for dårlig oppførsel, mens 20 andre har sett det. Er det da 21 tilfeller av dårlig oppførsel? men selvfølgelig 1 er uansett for mye.
 7. Hvor mange av frimerkene kjenner du igjen? er det meningen at jeg skal holde en finger over spillnavnet, for så og gjette spillet? som å gjette en bil logo, og så få Fiat logoen foran seg.
 8. Kverulere litt her. Ja de starter året med å gi bort 3 spill. MEN, de avslutter fjorårets 12 days of free games, med de nevnte 3 spill. må forresten si at epic er rause med spilla på plattformen sin. Er inne hver uke å legger til spill for meg, og på min sønn sin konto. vi har nå 77 spill der hver. ikken en krone brukt. kan jo ikke klage på det.
×
×
 • Create New...