Gå til innhold

Venator

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Venator

  1. Hvordan kan du si det? At 1 dag er nok? Folk sier jo de vil ha mer, så da kan det jo ikke være nok.

     

    Ser ikke hvordan Sony batterier blir mindre dårlige over tid.

     

    Det kan du jo gjøre på enhver Android da. 0-80 er ca 25% av en ladesyklus, mens resterende 75% av slitasjen skjer på 80-20.

     

    Alle batterier lader naturlig saktere etter de passerer 80, det er umulig å lade like raskt, så her vet jeg ikke hva du snakker om.

     

    Hvis XZ2 varer 2 dager for deg, så ville en Huawei vart 2.5-3 dager er vel poenget da.

     Litt sent svar her, men det battery care til sony gjør, i forskjell fra huawai (sannsynligvis) er at den kun lader opp til 100% rett før du står opp. Den blir bare bedre med tid etter som den skjenner morgenrutinene dine og når du står opp. Den er såkalt "smart".

  2. Morsomt med all som mener at om du har "battery care" så skal liksom telefonen vare mye lengre enn alle andre. Som om ikke alle telefoner, ja selv Android stock har massevis av funksjoner for å spare strøm. Minner om folk som sier iOS er så mye mer effektiv så de trenger ikke stort batteri, som heller ikke stemmer. Mobiler med 400 mah+ varer fortsatt lengre.

     

    Kan selvfølgelig si du ikke bryr deg om mer, men ikke si at Sony har langt nok batteritid. Det er individuelt. Mange her som ønsker lengre batteritid fra telefonen. Og det finnes telefoner med lignende specs som varer lengre enn Sony.

     

    Nå er vel battery care funksjonen til sony ment for å forlenge levetiden til batteriet ved å lade saktere når det begynner å bli fulloppladet så det ligger minst mulig på 100%

     

    Når det er sagt har jeg en Xperia XZ2 med 3180 mAh batteri, og den varer fint over 2 dager med normalt bruk.

    • Liker 1
  3. PS. Abonnement er ikke gratis!

     

    Ellers så synes jeg de burde være litt mer aggressiv mot konkurransen fra LibreOffice. For eksempel kunne de lansert offisiell støtte for MSOffice på Linux, eller lansert en litt strippet gratis-utgave av MSOffice, eller begge deler.

     

    Nå sier jeg ikke at det er den beste løsningen for alle, men office 365 har en ganske solid in-browser løsning. Og den funker naturlig nok på linux :)

  4. Hvor har de fått det fra at automatisk avspilling av videoer er en god ting? Ikke bare er det utrolig irriterende, men noen ganger bruker jeg bærbar PC med mobilen som modem, og da er slett ikke interessert i å bruke mobildata for å se youtube-snutter jeg ikke har lyst til å se.

     

    Du kan markere WiFi tilkoblinga som "metered connection", da vil den oppføre seg som om den er på mobildata.

  5. En positiv ting er at instant articles ser ut til å ha forsvunnet. Instant articles var bare dumt. Man klikket på en artikkel og kom til en blindgate hvor man ikke kunne lese andre artikler fra samme side.

     

    Heldigvis eksisterer de fortsatt, slik at vi slipper å vente 100 år på at nettsteder med fokus på alt annet en artikkelinnholdet laster inn. Er kanskje en av de bedre tingene som har dukket opp hos facebook. (+ at instant articles ser bedre og er deiligere og lese en maaange nettside-layouts (veldig subjektivt ofc))

     

    Om det burde utvikles en standard (om det ikke finnes en), eller om facebook skal bruke en proprietær løsning er en annen diskusjon.

  6.  

    En av de store fordelene med UWP er at man som utvikler kan skrive kode en gang, og så formidle denne til et stort sett med devicetyper. Lager man eksempelvis et UWP spill til XBOX kan dette også, om utvikler ønsker det, publiseres til PC og diverse håndholdte devicer. Lager man programvare for utdanningsformål, så vil denne kunne kjøres uavhengig av devicetype så lenge denne kjører W10. Alt av vedlikehold og oppdatering av applikasjonen gjøres en eneste gang, og så vil dette speiles til alle plattformer, slik at alle plattformer hele tiden er på samme versjon.

     

    For brukeren betyr dette at man kan kjøpe en applikasjon en gang, og så bruke denne på alle Windows 10 devicer. Appene vil også tilpasse seg visningsflaten og inputtypen man som bruker benytter. Altså vil man om man sitter med en Windows 10 PC, tablet, nettbrett eller telefon ikke bare kjøre samme applikasjon, men man kan koble til en annen skjerm og andre inputmetoder til denne enheten, og applikasjonen vil skalere og tilpasse seg selv automatisk.

     

    Eksempelvis vil outlook på W10 mobilen se ut som en mobil-app. Kobles mobilen til en stor skjerm vil den samme appen som fremdeles startes fra mobilen, skaleres opp og se ut som en outlook klient for PC. Og man kan også koble til tastatur og mus.

     

    Så tar MS betalt for betalapper som selges på Store. Men så håndterer de også netthandel med betalingsløsning, distribusjon, nettlinjer, lagring, oppdateringsrutiner, osv. osv. Samt at man når ut til et stort antall brukere på mange plattformer. Dere kan starte en netthandel for salg av digitalt innhold, eller forsøke å få solgt programvare over disk. Som utvikler vil du fort se at de 30% på ingen måte er urimelige.

     

    Hva er det som gjør at vanlige desktop-applikasjoner ikke kan skalere seg, eller kjøre på "alle windows 10 devicer"?

     

    AtW

    Om jeg ikke tar helt feil er det vel ikke mulig å laste ned vanlige desktop-applikasjoner til windows 10 på mobil og xbox?

×
×
  • Opprett ny...