Jump to content

Venator

Medlemmer
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

61 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Litt sent svar her, men det battery care til sony gjør, i forskjell fra huawai (sannsynligvis) er at den kun lader opp til 100% rett før du står opp. Den blir bare bedre med tid etter som den skjenner morgenrutinene dine og når du står opp. Den er såkalt "smart".
 2. Nå er vel battery care funksjonen til sony ment for å forlenge levetiden til batteriet ved å lade saktere når det begynner å bli fulloppladet så det ligger minst mulig på 100% Når det er sagt har jeg en Xperia XZ2 med 3180 mAh batteri, og den varer fint over 2 dager med normalt bruk.
 3. "1,50,-" ble vel ikke helt riktig 😂 Det blir jo "1,50,00" (1 krone og 50 øre og 0 øre) Skal ikke pirke så mye, men akkurat den lo jeg godt av
 4. Her tror jeg du bommet litt. Kommentaren du siterer handler om muligheten til å laste ned apper utenfor playstore / appstore, ikke innholdet av dem.
 5. Jo det kan man. Bruker appen akkurat nå med låst telefon og avskrudd skjerm.
 6. Derfor det var spesifisert at det var for _elektriske_ bilder
 7. Noe jeg ikke helt har skjønt enda: Punktene som er nevnt her og i tidligere artikler er jo også sant for ting som Pokémon-kort, er de ikke? Hvorfor er ikke det noe som blir diskutert?
 8. Samsung s9 bruker kun exynos utenfor USA og kina. I de to landene bruker de snapdragon 845.
 9. Nå sier jeg ikke at det er den beste løsningen for alle, men office 365 har en ganske solid in-browser løsning. Og den funker naturlig nok på linux
 10. Du kan markere WiFi tilkoblinga som "metered connection", da vil den oppføre seg som om den er på mobildata.
 11. Du kan vel fortsatt bruke chromebook? Office 365 er tilgjengelig via et web-interface.
×
×
 • Create New...