Gå til innhold

Zoey95

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zoey95

  1. Jeg kom på at like før den sluttet å virke lå den i den pose som lå på fryseren , vet ikke om det kan ha noe å si? Jeg var hos elkjøp igår og fikk testet den med en annen ledning , den dukket likevel ikke opp . Så det er ihvertifall ikke ledningen som er problemet! . Jeg tror ikke at selve hardisken med filene er ødelagt ,men rammen til den eksterne hardisken kansje , jeg vil bare prøve å redde ut filene ( har ikke backup av alt)

  2. Jeg har prøvd å koble til med en annen kabel nå , en mini usb kabel denne gangen men det ser ikke ut som den leder nok strøm siden forsatt ikke dukker opp . Forstålig nok , den dukker bare opp som lokal disk (G:). Den eneste forskjellen nå er at , lyden at om den kobler fra og til er der men lokal disk (G:) blir ikke borte mer enn et sekund før den er dere igjen under min datamaskin og den dukker rett etter at den har blitt borte.

  3. post-291891-0-23884300-1370196856_thumb.pngpost-291891-0-61897800-1370196857_thumb.pngpost-291891-0-66999000-1370196858_thumb.pngpost-291891-0-76034800-1370196859_thumb.pngpost-291891-0-69149300-1370196860_thumb.png Beklager for sent svar jeg har vært opptatt de siste 2 dagene og derfor ikke rukket å kjøre testdisk , men jeg prøvde å kjøre testdisk men den stoppet opp , se bilder . På det tidspunktet der den stoppet opp var heller ikke lokal disk (G:) å finne under min datamaskin. dn dukker opp og blir borte med få minutters mellomrom og hver gang den dukker opp , (dukker lyden som varsler at noe er tilkoblet til)

     

    Jeg trakk på quick search og den søker nå , så får se hva som skjer

  4. Ja på pc jeg prøvde dukket den opp som lokal disk (f:) mn på min egen pc dukker den opp som lokal disk(g:) og den er ukjent for mg mn den dukker opp etter hver når my passport er koblet til pc . Når jeg vil åpne den går den i stå noen ganger og samtidig dukker det opp en beskjed om at jeg må formatere .

     

    her er linken jeg skulle laste ned fra ,

    http://support.wdc.c...pid=215&lang=en

     

    universal firmware updater

    mn jg får bare feilmedling når jeg trykker på den så har ikke fått lastet den ned ennå

    post-291891-0-74801600-1369942965_thumb.jpg

  5. TestDisk vil hjelpe deg å finne den information, som av mange grunner ikke finnes i en bestemt sektor på disken, og som forteller om filesystem som er skrevet i en partisjon. Uten filesystem kan du ikke skrive eller lese noe på/fra disken.

     

    TestDisk vil søke gjennom sektorene og vil finne nødvendig informasjon for å rebuild filesystem informasjon som var skrevet. Det vil si at du kan deretter bruke disken som før.

     

    Om du ikke bruker TestDisk, så kan du bruke data recovery program, som vil søke gjennom disken, finne alle data du hadde fra før, for at du deretter kopierer over i en annen disk. Når det er fullført, så formatere du disken og bruke den igjen, som om den var ny.

     

    Also:

    TestDisk ----reparerer på stedet og disken brukes videre.

    Data Recovery----reparerer ikke, men finner filene du hadde, og som du må kopiere over til en disk nr 2.

     

    Ok takk! du har vel ikke tilfeldigvis en bruksanvisning eller lignende for test disk jeg skjønte ikke så mye av programmet da jeg lastet ned

  6. Jeg tror det er problem med strømtilførsel.

    Prøve å kople den i en annen usb port, og ellers i en annen maskin. Har du samme problem i en annen maskin, så er det nok feil på my passport. Kontrollere og se om det er fysiske skader på kabel.

     

    Når det gjelder #å formatere# ikke gjør det, men det vil bli behov å fikse litt på det, med for eksempel TestDisk.

     

    Jeg har prøvd alle 3 usb inngangene , får ikke prøvd på en annen pc idag , og det ser ikke ut som det er fysiske skader på den. men hvordan funker testdisk egentlig`?

  7. Hei! jeg har en my passport hardisk på 500 gb , problemet er at hardisken kjører, lyset lyser men den dukker ikke opp på min datamaskin , istedenfor dukker den opp under enheter og skrivere . Alt skal være i orden i følge egenskaper og jeg har lastet ned driver uten at det hjalp . Når jeg dobbeltklikker på hardisken inne på enheter og skrivere , dukker den andre disken opp i min datamaskin og noen ganger dukker den bare opp selv etter en stund og blir borte , og da kommer det en lyd som at noe er blitt koblet til /koblet fra .

    Formatering er uansett ikke et alernativ , Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre?

     

    Takk på forhånd!

    post-291891-0-01633700-1369330929_thumb.png

    post-291891-0-52199200-1369330935_thumb.png

  8. Takk! for tilbakemedling og hjelp Evelen! :)

     

    Myhken takk! for hjelpen , jeg krypterte en hel hardisk , for så å legge filer i den . Er det mulig å kryptere en fil og i så fall vet du hvordan?

     

    Er det en risiko forbundet med å kryptere filer/hardisk på denne måten?

    Altså bør jeg likevel sikkerhetskopiere de aktuelle filene?

    Utifra erfaringer dere har hatt

  9. Hei! jeg fulgte hele brukerveiledningen og lage vellyket en truecript hardisk . Jeg satte inn en fil , og startet pc på nytt for å sjekke om det var satt passord på harddisken . Da jeg sjekket min datamaskin var ikke hardisken der så jeg gjentok de siste stegene + tastet inn passordet . Hardisken dukket opp med filen. Det jeg lurer på om det er riktig at , man må gjenta de siste dagene med å finne my volume filen og velge hardisk før man trykker på trykker på "mount" og taster inn passord (husker ikke om man tastet inn passord før eller etter). Eller om jeg har gjort en feil

×
×
  • Opprett ny...